Koti Artikkelit Seta vaatii lasten kidnappauksia “sukupuolenvaihdoksia” vastustavilta vanhemmilta

Seta vaatii lasten kidnappauksia “sukupuolenvaihdoksia” vastustavilta vanhemmilta

16

Samaan aikaan kun poliittinen poliisi (PolPo) on aloittanut sotansa Euroopan kansallismielisiä liikkeitä vastaan, myös muut viranomaiset ovat korruptoituneet päätä huimaavalla vauhdilla. Yleisradion tuoreen selvityksen mukaan Euroopan viranomaiset ovat alkaneet kidnapata lapsia vanhemmilta, jotka vastustavat alaikäisten “sukupuolenvaihdoksia”.

Seta-johtaja Sakris Kupila.

Ylen mukaan Suomen voimakkain homojen etujärjestö Seta kannattaa viranomaisten suorittamia kidnappausoperaatioita. Seta ja muut homolobbausjärjestöt ovat tehneet vuosikymmenten ajan töitä rappeuttaakseen suomalaiset ydinperheet ja perinteiset arvot. Nyt homojen kulttuurisota on alkanut kantaa myrkyllistä hedelmää.

Aiempina vuosina homolobbausjärjestöt valehtelivat, että niiden ainut tehtävä on varmistaa, ettei homoja syrjitä näiden sukupuolisen suuntautumisen vuoksi esimerkiksi työelämässä. Mitä enemmän myönnytyksiä yhteiskunta on tehnyt homolobbylle, sitä röyhkeämmiksi vaatimukset ovat muuttuneet. Nyt homoaktivistit uskovat olevansa niin vahvoilla, että he voivat vaatia alaikäisten lasten sukuelinten silpomista kidnappauksen uhalla.

Alaikäisten seksualisointi on tällä hetkellä yksi Setan tärkeimmistä taktiikoista. Viime syksynä esimerkiksi uutisoimme, että Seta lobbaa homoutta partiolaisille ja nimitti hiljattain 14-vuotiaan ”vuoden homon”. Homot myös marssittavat pikkulapsia sadomasokistisiin pukuihin sonnustautuneiden miesten rinnalla eri puolella maata järjestettävissä Setan Pride-paraateissa. Lasten “sukupuolenvaihdosten” tukeminen on looginen osa järjestön mielenvikaista kampanjaa.

“Suomalaisvanhempien alaikäinen tytär huostaanotettiin sen jälkeen kun he kieltäytyivät antamasta lupaa hormonihoitojen aloittamiseen”, Yleisradio uutisoi. Lapsi kaapattiin, kun suomalaisperhe asui toisessa EU-maassa, jonka lainsäädäntö ei eroa olennaisesti suomalaisesta laista. Samalla Yle totesi, että Seta vaatii lastensuojelun hankkeita perheiden rikkomiseksi myös Suomessa.

prideextra3
Myös Suomessa pieniä lapsia pakotetaan homoparaateihin marssimaan sadomasokistien kanssa.

Yle kertoo tapauksesta, jossa viranomaisten kidnappaamaan tyttöön alettiin pumpata testosteronia, minkä jälkeen hänen omat vanhempansakaan eivät olleet tunnistaa häntä. Kidnappaukseen johtanut tapahtumaketju alkoi, kun vanhemmista oli tehty viranomaisille tutkintapyyntö, sillä nämä eivät tahtoneet alaikäisen lapsensa aloittavan biologista “sukupuolenvaihdosta”.

Teineinä aloitetut “hormonihoidot” huipentuvat yleensä kirurgiseen “sukupuolenvaihdokseen” eli sukuelinten silpomiseen. Yleisradion mukaan kaapatun tytön vanhemmille ei ole annettu mitään yhteystietoja heidän tyttärensä nykyisestä olinpaikasta. Vanhemmat eivät ole tavanneet tytärtä moneen kuukauteen.

– En haluaisi ylidramatisoida, mutta kun ääni, ulkonäkö ja persoonallisuus ovat muuttuneet, tuntuu kuin he olisivat tappaneet tyttäremme, isä kertoi toimittajille.

Painajaismainen kierre alkoi, kun aiemmin tyttömäisesti pukeutunut lapsi seurasi kaveripiirinsä muotivirtauksia ja alkoi pukeutua poikamaisesti. Lähes välittömästi tämän jälkeen lapsi sai päähänsä olevansa “todellisuudessa” poika, minkä jälkeen hän alkoi heti vaatia “hormonihoitoja” sukupuolensa “korjaamiseksi”.

Vanhemmat eivät tietenkään suostuneet tähän, mutta kulttuurimarxistien saastuttama PolPo oli toista mieltä: “Muutamaa viikkoa myöhemmin poliisi otti yhteyttä. Nean ystävä oli tehnyt rikosilmoituksen tämän vanhemmista.”

rainbowflagburn

Yleisradio toteaa, että Suomessa sukupuolenvaihdoksiin hakeutuvien nuorten määrä on moninkertaistunut muutamassa vuodessa. Taustalla on Setan kaltaisten lobbausjärjestöjen sekä kulttuurimarxistisen valtamedian propaganda, joka kannustaa nuorisoa kiistämään esimerkiksi sukupuolen ja rodun biologisen todellisuuden. Aiheesta on kirjoitettu muun muassa Kansallisen Vastarinnan laina-artikkelissa “Suomen kouluista tehtiin monikulttuurisia aivopesukeskuksia“.

Kaikki Euroopassa alkaneet epäterveet trendit ovat lopulta rantautuneet myös Suomeen. Radikaali homoliike vaatii PolPoa rikkomaan myös suomalaiset perheet, kuten Ylen uutisessa kirjoitetaan. Setan puheenjohtaja Sakris Kupila vaati henkilökohtaisesti Ylen haastattelussa lastensuojelun puuttumista tilanteisiin, joissa vanhemmat vastustavat hormonien pumppaamista sukupuoli-identiteetistään hämmentyneisiin lapsiin.

Mikäli tahdot osoittaa vastalauseesi alaikäisten seksualisointia, kidnappaamista ja sukuelinten silpomista vastaan, voit ilmaista näkemyksesi esimerkiksi jollekin Setan paikallistoimistoista. Toimistojen osoitteet löytyvät alta:

Seta ry / Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus / TIKA-hanke
Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Helsinki Pride -yhteisö ry
Tallberginkatu 1 C, PL 168
00180 Helsinki

Pohjois-Karjalan Seta
Joensuun Setlementtitalo
Niskakatu 4, 80100 Joensuu

Jyväskylän Seta ry
Kansalaistoiminnankeskus Matara
Matarankatu 6, 2 krs. huone 217 40100 Jyväskylä

Pirkanmaan SETA ry
Näsilinnankatu 48 E
33210 Tampere (Maa- ja metsätalossa)
Toimisto on Laukontorin ja Eteläpuiston kulmauksessa

Rovaniemen SETA ry
c/o Rovaniemen Neuvokas
Rovakatu 23
96200 Rovaniemi

Turun Seta
Eerikinkatu 22b B 20
20100 Turku

Lähde: Yle

16 KOMMENTIT

 1. Miksi “Seksuaalinen tasavertaisuus” järjestö eli Seta ry on valinnut nimekseen satanistisia konnotaatioita sisältävän olennon egyptiläisestä mytologiasta?

  “Minä olen Seta-käärme, jonka vuodet ovat monet.
  Olen asettunut alas ja syntynyt päivästä päivään.
  Minä olen Seta-käärme, asun maailman rajoissa.
  Olen asettunut alas, olen syntynyt, uudistan itseni,
  tulen nuoreksi päivästä päivään.”

  Tästä Setan toiminnasta tulee väkisinkin mieleen lasten uhraaminen, mikä oli eräiden langenneiden seemiläisten perversio (esim. Anamelekin, Adramelekin ja Moolokin palvojat). He uskoivat saavuttavansa ikuisen nuoruuden tai vallan uhraamalla mielettömästi lapsia.

  Sateenkaari liittyy niihin kaikkiin myrkyllisiin väreihin millaisina käärmeitä on luonnossa, ja toisaalta siihen kuinka auringonvalo heijastuu nahasta. Kuten arkkijuutalainen, niin Seta myös luo nahkansa uudestaan ja sopeutuu taiteen, tieteen ja talouden “eliittiin”. Usein niiden päällimmäisin nahka on “ihmisoikeudet”. Luonnon seksuaalisuus perustuu metafyysiseen polaarisuuteen eli eriarvoisuuteen, joten “seksuaalinen tasavertaisuus” on oksymoroni.

  • Turun Seta
   Eerikinkatu 22b B 20
   20100 Turku

   Nuo ovat niitä B-rapun “miehiä” arvatenkin? Sakris —mikä ihmeen nimi se on? Aina noilla pervertikoilla on oudot nimet. Taitaa outo nimi johtaa pervouteen, vai onko se toisin päin? Taitavat olla vanhemmat pervoilijoita myöskin.

   Sateenkaarihan on Jumalan liiton merkki meille ihmisille ja lupaus siitä ettei tule toista vedenpaisumusta. Saisi kyllä tulla ja pestä kaiken tämän paskan pois. Hinteille ja muille sekopäille sateenkaari merkkaakin sitten jotakin aivan muuta, kuten vaikkapa leikkimistä verellä, ulosteilla, virtsalla jne. Tiedättehän — kaikenlaista tervehenkistä harrastetta, joita täytyy alkaa jo tarhassa lapsille opettaa. Juutalaisille heidän jumalansa eli Saatanan merkki ihmisen kanssa liittyy lapsen sukupuolielinten silpomiseen ja veren imemiseen. Eli ihan kosheria touhua, nami-nami.

   Käärmeet, vaskitsat ja liskot ovat kivoja otuksia, joita on mukava katsella niiden tultua esiin piiloistaan nautiskelemaan kevään lämmittävästä auringosta. Kohtahan se kevät taas koittaa, mutta nautitaan ensin kauniista talvesta. Luntakin oli tullut mukavasti ja pakkanen kiristyy, vaikka (((HS))) tiesi jo ilmoittaa että lumiset talvet Suomessa loppuvat…

   • Mustan värinen kyykäärme on kauneinta, mitä olen nähnyt. Kaikkein upeinta luonnossa kyykoiraiden tanssia muistuttava paini. Ennen pelkäsin ja vihasin kyytä kunnes aloin ymmärtämään niiden hyödyllisyyden, syö jyrsijöitä punkkien mukana. Rantakäärmeet ovat aina olleet minulle kilttejä käärmeitä kunnes viimeksi kyyn kohdattuani tajusin, ettei se minun kimppuun halua tulla. Punkki suurella todennäköisyydellä tappaa kuin kyy, tai hirvikolari. Nykyään haluan suojella kyytä, jolla on luonnossa tarkoitus. Enemmän olisin huolissani myyristä ja hiiristä, jotka ovat riesa puutarhureille.

  • Samuli, erinomainen huomio ja syväluotaus koko laitoksen taustoihin ja esoteeriseen merkitykseen. Kiitos siitä.

 2. Nämä propagandan sekoittamat ja muutenkin häiriintyneet lapset pitäisi toimittaa psykiatriseen hoitoon!
  Sukupuoltaan ei voi vaihtaa, jos päässä viiraa vika on korvien välissä, ei jalkovälissä, siihen ei leikkely auta. Tuloksena on epäihmisiä.

 3. Seta ry:tä on johtanut lesbopresidentti Tarja Halonen, joka vieläkin ilmaisee tukensa Seta:n tavoitteille ja kannatukselle, myös Polpon Jari Taponen on ilmaissut ymmärryksensä kyseiselle toiminnalle. Valtaeliitin puolelta asia on joko hyväksytty vaikenemalla tai osoittamalla sille myötätuntoa ulkoministeri Pekka Haaviston tavoin. Kaikilla tukensa osoittaneilla on yhteys vihervasemmistoon, antifasisteihin tai muihin yhteiskuntaa hajottaviin voimiin. Sairainta koko asiassa on lasten käyttäminen välineinä yhteiskuntaa hajottavassa toiminnassa.

 4. Miten lapset muuten voisivat oppia “sateenkaaresta”, jos ei heitä marssiteta pienestä pitäen nahka-gimppien rinnalla AIDS-marssilla?!

 5. With all the problem in the world right now, all SETA people can think of is SEX.. after all said and done, is about selfish interest just to eat STool , Painful sex, Drink pee, and seat in front of Mirro for hours painting faces. I think every GAY individual have a Problem , they should be seeing doctor, Not forcing their Mentally fuckedup situation on other people . Is very OKAY to be GAY, but is very bad for society in General. People need to reproduce and raise healthy family . Not this drug users GAY bull crap. If you want to be Gay just go and be GAY peacefully without forcing every one to be in same Trash with you .

  • We should sweep of the thought of thinking that being GAY is in any way OKAY. If it’s not okay for our people or our civilization then it is never okay, and it isn’t. And these thoughts are rotting, we need absolute hardness and radicalization rather than being “humble and forgiving”.

   Meidän pitäisi heittää mielestä pois se ajattelutapa että homous olisi millään tavalla oikein. Jos tämä ei ole oikein meidän kansallemme tai sivilisaatiolle niin se ei koskaan ole okei, ja ei olekaan. Ja nämä ajatukset ovat mädännyttäviä, me tarvitsemme absoluuttista vahvuutta ja radikalisoitumista eikä sitä että olisimme “nöyriä ja anteeksiantavaisia”.

 6. Setan, kulttuurimarxistien ja muiden kansanpetturien tavoite onkin, että pedofilia laillistetaan. Alaikäisten lasten silpominen on näköjään jo hyväksytty oikein korkeimmalla tasolla. Kaikenlainen degenaraatio on nykyään “normaalia”. Tästä kertoo jo korruptoituneen “oikeus”laitoksen antamat naurettavat” tuomiot” pedofiliasta ja raiskauksista. ISIS-terroristien tuominen Suomeen näyttää myös olevan kansanpetturien erittäin korkea prioriteetti.

 7. Olen syvästi järkyttynyt tästä saatanallisesta epärehellisyydestä ja kieroudesta!

  1. Lapsia otetaan pois vanhemmiltaan “sukupuolivaihdoksen” toteuttamiseksi, ja tämä on hallituksen mielestä ok.

  2. YLE uutisoi juuri että ISIS-lasten mukana on ihan pakon pakko ottaa ISIS-terroristi-äiditkin Suomeen, koska “lapsia ei voi, ei voi ei todellakaan voi, erottaa lapsistaan!

 8. “..hallituksen mielestä lapsia ei voi, ei voi ei todellakaan voi, erottaa äideistään!”

  Kirjoitusvirhe korjattu.

 9. Onkohan “Sakris” itse vaihtanut sukupuolta? Yleinen tieto on olemassa, että synnintekijät hakevat itselleen tukea, kun huomaavat olevansa pulassa.

Comments are closed.