Koti Artikkelit Ensimmäisten al-Holin terroristilasten kuljetus Suomeen käynnistyi

Ensimmäisten al-Holin terroristilasten kuljetus Suomeen käynnistyi

23

Kansanpetturihallitus on käynnistänyt al-Holin terroristien kuljettamisen Suomeen. Hallitus ja valtamedia ovat valmistelleet terroristioperaatiota viikkojen ajan valehdellen, että kyse olisi “suomalaislasten” auttamisesta. Todellisuudessa kyse on terroristisista rotumuukalaisista, jotka ovat onnistuneet saamaan Suomen kansalaisuuden maamme leväperäisen siirtolaispolitiikan ansiosta.

Helsingin Sanomien (HS) mukaan ensimmäisessä operaatiossa Suomen viranomaiset hakevat kaksi “suomalaista” Pohjolaan Isis-terroristeille suunnatulta al-Holin vankileiriltä Syyriasta. Juutalaisen Erkko-suvun omistama HS kertoo panttaavansa muita tietoja terroristien liikkeistä, jottei terroristien “turvallisuus vaarantuisi”.

HS:n artikkelista käy ilmi, että lapset ovat syntyneet suomalaisnaisen sekä ulkomaalaisen miehen rodunsekoitusliitosta. Terroristipariskunta matkusti Syyriaan jo vuonna 2012 ja he ovat osallistuneet Israelin sekä Yhdysvaltojen tukemaan sotaan Bashar al-Assadin nationalistihallintoa vastaan.

Suomi on lähettänyt myös ulkoministeriön erityisedustajan turvaamaan terroristienkuljetusoperaatiota. “Erbilissä Suomella on väliaikainen ulkoministeriön virkamiesedustus, joka on sopinut kotiuttamiseen liittyvistä asioista Irakin Kurdistanin aluehallinnon kanssa”, HS kirjoittaa.

Khaled-Sharrouf-and-kids-screenshot

Sisäministeriön poliisiosaston kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen on todennut aiemmin mediassa, että nais- ja lapsiturvapaikanhakijat muodostavat Suomelle kuitenkin miehiäkin suuremman terrorismiuhan.

– Isompi ongelma tällä hetkellä ovat naiset ja lapset, jotka ovat siellä leireillä. Sellainen ajatus, että naiset olisivat jotenkin viattomia uhreja, ei pidä paikkaansa, Mankkinen totesi A-Studiossa.

Mankkinen painotti, etteivät naispuoliset Isis-jäsenet kuulu järjestöön yleensä vastentahtoisesti vaan aidoista ideologisista syistä. Hänen mukaansa on erittäin todennäköistä, että Isis-alueilta Suomeen palaavat naiset ovat osallistuneet monipuolisesti terroristiseen toimintaan eivätkä ole suinkaan aikeissa luopua maailmankatsomuksestaan.

Mankkinen totesi, että myös Isis-lapset ovat ”uhka, koska heidät on varmasti kasvatettu siihen ideologiaan”. Yleisradio muistutti siitä, että Suomessa on paljastettu jo toistakymmentä vuotta toiminut ääri-islamistiverkosto, jonka keskiössä ovat olleet naiset.

A-Studion keskusteluun osallistunut jihadismitutkija Juha Saarinen vahvisti, että naisilla on merkittävä rooli terroristijärjestöissä. Islamistinaiset ovat Saarisen mukaan jo muodostaneet Euroopassa terroristi-iskusoluja.

Lähde: Helsingin Sanomat

23 KOMMENTIT

 1. Lapsenne saa uusia koulukavereita. Edes koulut ei saa tietää kyseisten lasten taustoja. Pitääkö tässä itsekin alkaa varomaan kaupungilla liikkumista kuin mahdollista. Eihän sitä voi tietää, minne heidät on kotiutettu. Voi vaikka täältä Savon maalta löytää, ja heitä kyllä tulee vastaan.

 2. Suomi on kummallinen maa, me tuomme omaan maahamme vihollisia, jotka ovat valmiita tappamaan meidät “vääräoppisuutemme” vuoksi. Lisäksi elätämme heitä ja asetamme etuoikeutettuun asemaan. Kun he tekevät rikoksia, poliisi ja oikeuslaitos yrittävät peittää teot ja vähättelevät rikollisia tekoja.
  Kun tämä muuallakin Euroopassa vallalla oleva kollektiivinen hulluus aiheuttaa sodan ja verilöylyn, jossa muslimit tuhotaan, on mielenkiintoista kuulla miten suvaitsevaisto selittää tapahtuneen.

  Valitettavasti islaminuskoisiin tehoaa vain se mitä he meille haluaisivat tehdä, en totea tätä murhanhimoisena, vaan realistina. Raivotautinen eläinkin lopetetaan ja samaa pitäisi soveltaa näihin palautettaviin, kyse on kansamme oikeudesta turvallisuuteen. Toinen mahdollisuus olisi olla palauttamatta ketään.

  • O.S. Tuo on aivan totta mitä sanoit.Pitäisi ruveta itsekin oikeasti olemaan tietynlaisessa valmiustilassa niinkuin saaliseläin savannilla ja kantaa jotain kättä pidempää mukana.Yhteiskunta on pistetty hetkessä piloille.No vastuu henkilöt ovat kaikki muistissa mutta ei se paljon lohduta

 3. Pekka Haavisto saunan lauteella:

  “Nyt ne muslimipaskat luulevat että olen niiden puolella. En voisi KOSKAAN olla homoja tappavien paskakasojen puolella”.

  Näin ovat linnut laulaneet. Debunkatkaa!

 4. Kaupunkilaiset! Kantakaa mukana jotakin sopivaa aseistusta näitä “lapsukaisia” vasten varautuen.

 5. Tällaista maanpetturuutta ei olla vielä nähty. Nämä päättäjät pitää laittaa vastuuseen, eikö tässä maassa saa enää ollenkaan tuomioita maanpetturuudesta??? Tietoisesti nämä päättäjät tuovat maahan väkeä, joka on valmis tappamaan meidän kansalaisia. Katsotaan kannatuslukuja vain…

  • Ainoastaan vallankumouksen kautta saadaan nämä kansanpetturit vastuuseen teoistaan.

   • Linnaan jok-ikinen “kansan”edustaja joka noita elukoita oman valtansa nojalla tänne palauttelee. Jos tollanen pökäle puukottaa niin pääsee varmasti vähemmällä kuin kantasuomalainen, koska kantasuomalaisenhan täytyy olla rasisti, eikä tilastotiedot tai muu fakta kuulu siihen. Kyllä kättä pidempää on itsellä ollut jo 2015 lähtien mukana, pakko olla, täällä pikkukaupungissakin jos illalla menee torille niin pelkkää muslimia torin kulmat täynnä ja lihavia keski-ikäsiä akkoja vonkaamassa.

 6. HS: Nakkia on nautaakin pahempi!

  Kielletään nakit ja makkarat suomalaisilta. Kiva juttu.

  • Grillaaminen pitää kieltää, Suomen lippu pitää kieltää, Joulu pitää kieltää — kaikki suomalainen kulttuuriperinne pitää kieltää. Tilalle murhaajia, raiskaajia ja muita rikollisia Irakista, Afganistanista ja Somaliasta. Näillä eväillä Suomi nousuun!!!

 7. Pekka Haavisto on joidenkin tietojen mukaan Rotschild -nukke. Kuten moni muukin rahavallan kätyri tässä maassa. Ja kuten oli Leon Trotsky silloin EU:n ja YK:n maailmanhallinnon prototyypissä Neuvostoliitossa.

  Panksterit halusivat Trotskyn, joka KEKSI KÄYTTÄÄ RASISTI-SYYTÖSTÄ keinona vaientaa poliittinen oppositio, hallitsijaksi Leninin jälkeen. Stalin kuitenkin ehti ensin, ja alkoi hävittää pahimpia juutalais-paskiaisia pois vallan kahvasta.

  Tälle tuli stoppi kun pyövelin eteen oltiin tuomassa juutalainen vallankumouksellinen Rotschildien mies Chaim Radowsky. Tuo ratkaiseva kuulustelu on saatavilla nimellä The Red Symphony. Radowsky kutsui Stalinin kommunismia muodolliseksi kommunismiksi, ja oli kuulustelijansa kanssa samaa mieltä ainakin siitä että “miksi tuhota se mikä tullaan pian perimään, eli kunhan Stalin aikanaan astuu pois vallasta, tullaan muodollinen kommunismi muuttamaan “takaisin todelliseksi kommunismiksi”.

  Karl Marxin keskeinen teesi vallankumouksen kannalta (joka vallankumous on keskeisin “totuus” kulttuuri-marxilaisille, politiikka, yhteiskuntaoppi ja talous ovat vain relativistisia totuuksia) on että paradoksaalisesti kapitalismi rahoittaa kommunismin voittomarssin. Yhteiskuntaan luodaan ristiriitoja ja kaaosta kapitalismin avulla. Kapitalismi johtaa vastakkainasetteluihin ja kasvavaan anarkiaan yhteiskunnassa. Kun anarkia on tarpeeksi pitkällä, tapahtuu kommunistinen vallankumous. Karl Marx pystyi sanomaan näin koska hän tunsi tämän tapahtumaketjun toteuttajatahon henkilökohtaisesti.

  Yllä siis vajavainen suomennos-tiivistelmä. Englanniksi kuten Rotschild-myyrä Radowsky asian puhui aikanaan:
  https://archive.org/details/RedSymphony/page/n15

  Juutalaiset ovat itse kertoneet ottaneensa maailman kansat haltuunsa jo vuonna 1909:
  “Juutalaisten omistamassa »Neue Freie Pressessä» kirjoitettiin 21.12.1909 kansainvälisen pankkitrustin muodostamisen yhteydessä: »Ajankohta on tullut, jolloin rahamahti julkisesti – kuten se tähänkin asti on salaisesti tehnyt – sanelee lakinsa maailmalle. Suurfinanssi on kutsuttu ottamaan haltuunsa keisari- ja kuningaskuntien 10) jäämistöt ja on se tapahtuva mitä suurimmalla arvovallalla, koska sen (suurfinanssin) vaikutusvalta ei rajoitu yhteen maahan, vaan ulottuu kaikkialle maailmaan». Valtioiden yläpuolella oleva rahamahti on siis olemassa ja kahlitsee »työn orjat» kultavitjoin kansainvälisellä rahapolitiikallaan, luottojen ja lainojen joko myöntämisellä taikka kieltämisellä sekä korkovitsauksellaan se sanelee meille lakinsa.”
  https://www.der-stuermer.org/finnisch/siionin.htm

  Tuo rahavalta on saanut meidät korkovelka-satimeen. On olemassa joko painostuskeino tai porkkana, joka ajaa maamme päättäjiä riivatusti luomaan ristiriitoja sekä anarkiaa kansamme keskuuteen, kuten ulkomailta käsketään.

  Muuten tällainen tuholaistoiminta esim. massamaahanmuuton suhteen, vaikka on täysin varmaa että käy kuten kävi esim. Saksassa, Ruotsissa, Englannissa, Libanonissa, Somaliassa (!) ja Ruotsissa, kun toimimme niinkuin näissä maissa on toimittu, ei olisi mahdollista.

  Lausunnot siitä miksi kansamme pitäisi ottaa aina vain lisää muukalaisia maailman levottomimmista pimeyden koloista ovat idioottimaisia vain jos otaksumme näitä vaatimuksia valtamedian kautta huutavien päättäjiemme olevan kansan tai kotimaamme asialla.

 8. Lisäkommenttina edelliseen, juutalaisen “kerettiläisen luopion” Henry Macowin valistunut sisäpiirinäkemys siitä mitä kommunismi on:

  “..The process of human re-engineering has advanced to the point where society is an accomplice in its own destruction. This was all laid bare in 1938 by Illuminati insider Chaim Rakovsky when he was arrested by Stalin’s NKVD. His interrogation was leaked and published under the title “The Red Symphony.” Most people think Communism is an ideology dedicated to championing workers and the poor. This was an incredibly successful ruse which manipulated millions.

  Behind this artifice, “Communism” is devoted to concentrating all wealth and power in the hands of the central banking cartel (the Rothschilds and their allies) by disguising it as State power.

  The central banking cartel is the ultimate monopoly. It has an almost global monopoly over government credit. Its object is to translate this into a monopoly over everything – political, cultural, economic and spiritual. One world government = Rothschild monopoly = Communism.

  Any ideology that further concentrates wealth and power in the hands of the “State” is Communism in another guise. These ideologies — socialism, liberalism, fascism, neo-conservatism, Zionism, and feminism — are fronts for “Communism,” and are organized and funded by the central banking cartel. Current events are all designed by the central bankers to increase government power…”

 9. Ihanaa! “Kaikki on ollut sitä mieltä” , että pakkohan nämä “suomalaiset” on saatava turvaan epäinhimillisistä olosuhteista. Oikeusvaltioperiaate ja ihmisoikeudet velvoittavat. ISIS-terroristit tuodaan chatter-lennoilla ja VIP-tiloissa kun lentokentällä on valmiina Haavisto, Marin, Ohisalo ja Andersson punaisen maton, kukkapuskien, orkesterin ja ison kyltin kanssa, jossa lukee: “TERVETULOA ISIS!”
  Miettikää millaisessa dystopiassa elämme ja millainen on tämän maan kansanpetturihallitus, joka asettaa ISIS-terroristit ja rotumuukalaiset Suomalaisten turvallisuuden edelle. Onko tämä jotain unta? Tuntuu sheepie kansa olevan syvässä unessa. Herätys Suomalaiset! Kansallissosialismi on ainoa tie ja vaihtoehto pois tästä rappion tieltä!

 10. Koska maanpetturipoliitikoilla ja heidän limaisilla hännystelijöillä ei ole mitään vastuuta tekemisistään, on kansan viipymättä otettava heiltä valta pois, ennen kuin tänne raahattavat rotumuukalaiset tekevät taas jotain peruuttamatonta!

  • Juutalaiset ovat manipuloineet meitä “faktoillaan” jo yli sata vuotta. Mitä siitä on seurannut??

   Olisko jo aika esittää näille paskoille KESKARIT?!

   Nyt se on VIRALLINEN TOTUUS: Ruotsin matutuksen PÄÄ-TOTEUTTAJA on kuin onkin Ruotsin valtiota “juutalaisella maailmanmahdilla” 40 miljoonan edestä uhannut ja kiristänyt Barbara Spectre Lerner.

   Kyllä, hän sai kiristämällä ja kusettamalla 40 miljoonaa kruunua Ruotsin hallitukselta. Tämä onnistui koska käytti Juutalais-taustajärjestöjä apunaan. Tämän rasistisen hyökkäyksen tuloksena meillä on nyt kehittymässä JIHAD-ARMEIJA ihan tuohon lahden toiselle puolelle!

   https://www.darkmoon.me/2017/jews-accused-of-blackmailing-sweden-with-help-of-barbara-spectre

   Linkin kommenteista:

   “Just our luck to be ruled over by supremacist psychopaths and relentless conspirators. I suppose that is how they got their Jew World Order in the first place. They also cannot resist using mockery as they destroy us with our own culture. The appropriation of “Paideia” as the term for the instruction of our destruction must be an example of that psychopathic one-upmanship they call chutzpah. It is like a killer gleefully showing you he has just stabbed you with your own knife.

   Oil and gas pipelines; banksters; international business contracts; satanic voodoo celebrity claptrap; revolutions; wars; religious nutjob commissars (Chabad) — all of these are in service to a cultural war of annihilation being waged against the Goyim. Custom is king and it is their sworn duty to enslave and destroy us. The trick they learned is to control our own culture and get us to murder each other. Thus the blood of Goyim mothers is eternally spilled, the Jew is spared, and Homer’s riddle resolved.”

  • Kuka penkoisi miten Ben Zyskowitch on liukkaaan ulko-imagonsa takana kiristänyt ja kusettanut meidän hallintovaltaamme suostumaan omaan itsetuhoonsa, Juutalaisia globalistijärjestöjä vasarana käyttäen? Ainakin hänellä on motiivi – isänsä vatlavat kärsimykset nazi-leirillä.

 11. Ovatko nämä vankileiriltä tuotavat edes lapsia? Ettei vaan kyseessä ole partalapset?!!

 12. Pitääköhän paikkansa että Haaviston kansainvälinen ura kääntyi laskuun – ei homouden takia vaan siksi kun tuli yleiseen tietoon että hänellä ei ole ylioppilastodistusta kummempaa tutkintoa? Ainakin Keski-Euroopassa ja USAssa tutkinnot ovat poliitikoille tärkeää rekvisiittaa.

  • En viitsi klikata Helsingin Sionisteja enkä pilata hyvää mieltäni Hivistön mökellyksillä. Tiedän että sieltä tulee vain paskaa, kun homo-Pekka harmaan turpansa avaa. Mies näyttää kaksi vuotta jääkaapin pakastelokerossa unohduksissa olleelta voitaikinalta.

 13. MV-lehdessä ollaan surullisia kun Somaliassa 75 somalia on tapettu somalien toimesta. Somalia tuntuu olevan todella tärkeä prioriteetti uutisoinnissa muillekin kuin YLElle. Äänestäkää jatkossakin PS hallitukseen, niin saadaan varmasti kaikki somalit tänne Suomeen.

Comments are closed.