Koti Aktivismiraportit Aktivismia Helsingissä

Aktivismia Helsingissä

5

Viikolla 12 Helsingin ryhmä suuntasi eduskuntatalolle asettamaan “surmattuja” nukkeja ja banderollin sekä kaatoi näille verta osoittaakseen, ettemme hyväksy valkoisiin kohdistunutta kansanmurhaa. Tempaus sujui hyvin, mutta kun kaksi aktivismia kuvannutta henkilöä oli poistumassa, heidät pidätettiin, passitettiin Pasilaan ja heiltä takavarikoitiin muistikortit kameroista. Heidät päästettiin muutaman tunnin jälkeen pois. Shomrimin vainiosta huolimatta taistelu jatkuu!

Liity sinäkin aitoon ja ainoaan oppositioon, ota yhteyttä meihin: helsinki[at]vastarinta.com

5 KOMMENTIT

  1. Jos näitä pienten korttien kuljetuspaikkoja miettiin niin vain taivas on rajana kekseliäisyydessä. Agenttielokuvissa kaikkea piilotellan kenkiin. Mutta oikeastaan mikä tahansa missä on metallia, aina kännykän kuorista kuulokkeisiin, on täynnä hyviä piilopaikkoja. Vaihtokortti on hyvä olla mukana jonne sitten napsii muutaman “demokuvan”. Niin virkavalta on tyytyväinen kun saa “saalista”.

  2. Millä helvetin oikeudella viedään julkisella paikalla julkisesta mielenosoituksesta otetut kuvat? Kiinnostaisi kuulla Pasilan KGBn selitys asian tiimoilta. Sitä tuskin tullaan kuulemaan muuten kuin lakituvan kautta.

    • Sillä verukkeella että ne ovat todistusaineistoa. Ja koska todistusaineisto on juuri SILLÄ kortilla, on se rikoksentekoväline. Ja siksi se jää takavarikkoon.

  3. Millä perusteella nämä kuvaajat pidätettiin ja muistikortit takavarikoitiin, tapahtuiko jokin rikos?

Comments are closed.