Koti Uutisia Lauren Southern puhui EU-parlamentissa

Lauren Southern puhui EU-parlamentissa

3

Toimittaja Lauren Southern puhui äskettäin Euroopan parlamentissa Britannian viranomaisten poliittisiin toisinajattelijoihin kohdistamasta vainosta.

Konservatiivina tunnettu Southern pidätettiin reilu viikko sitten Britannian ja Ranskan välisellä rajalla. Perusteena pidätykselle käytettiin Britannian terrorisminvastaisia lakeja, ja samalla perusteella toimittajalle määrättiin maahantulokielto. Nyt hän kertoo Euroopan parlamentissa tästä tapauksesta sekä pelottavasta ajatuspoliisikehityksestä, joka Britanniassa on tapahtunut.

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Lauren sekä ne kaksi muuta maahantulokiellon saanutta haastavat UK:n oikeuteen tällä hetkellä.

  2. Meillä on tällä hetkellä EU:ssa voimassa “terroristilaki” joka on kirjoitettu niin laveasti että sen alle voidaan sijoittaa kaikenlainen kansalaitoiminta. Yhtenä kohtana oli suurin piirtein että:”Koittaa muuttaa tai painostaa muuttamaan voimassa olevia päätöksiä”. No johan lakivaliokunnatkin voidaan lukea tuon alle. Nekin lakimuutoksillaan muuttavat tai koittavat muuttaa voimassa olevia päätöksiä. Sama on kansalaisaktivismin kohdalla. Se että ihmiset valittavat esim ELY-keskusksen kuulutuksesta myöntää kaivoslupa. Sekin menee EU:n “terroristilain” alle. Samoin kuin tuo journalistin pidätys ja Vastarinnan jäsenten mielivaltaiset matkustuskielto- ja maahantulokielto päätökset.

    Elämme siis erittäin valvotussa diktatuurissa, vaikka emme sitä vielä kaikilta osin ymmärrä. Poliisihallituksen kieltokanne oli vain yksi osoitus siitä. Kohta kokoontumisvapauttakin rajoitetaan ja ihmisiä kielletään matkustamasta maasta toiseen. Niin siinä tulee käymään. Sillä jokaisessa maassa jonne matuja tuupataan, pitää olla tietty määrä maan omia kansalaisia pitämässä rattaita pyörimässä. Näin maa saadaan köyhdytettyä tarpeeksi velkaiseksi jotta globalistit saavat täyden määräysvallan.

Comments are closed.