Koti Uutisia Aftonbladetin ylistämä “rasisminvastustaja” tuomittu eläinrääkkäyksestä – antoi eläinten kuolla nälkään

Aftonbladetin ylistämä “rasisminvastustaja” tuomittu eläinrääkkäyksestä – antoi eläinten kuolla nälkään

5

Aftonbladet kirjoitti taannoin suuren ja ylistävän artikkelin ruotsalaisesta “nettivihatarkastaja” Tomas Åbergista, jota kuvaillaan “nettitrollien painajaisuneksi”. Hänen sankariteokseen on nostettu esille Internetin maahanmuuttovastaisesta keskustelusta tehtävät rikosilmoitukset, joita hän onkin tehnyt 750 kappaletta. Tosin näistä ilmoituksista noin 90 prosenttia on jopa sananvapauden jo hylänneessä Ruotsissakin turhia eivätkä ne etene syyttäjälle saati tuomioon. Åberg saa veronmaksajien kustantamana palkkaa tekemistään ilmiannoista.

Nya Tider -lehti saikin kaivettua hieman informaatiota sankariksi ylistetystä miehestä. Hänen sukunimensä oli aikaisemmin Bergström, mutta hän vaihtoi sen saatuaan negatiivista julkisuutta tuomionsa myötä. Hän on aikaisemmin toiminut poliisina, muttei tee niin enää. Virallinen syy tähän ei ole selvillä.

Åberg on myös tuomittu eläintenpitokieltoon sen jälkeen kun hän oli saanut usean vuoden ajan huomautuksia eläinten huonosta kohtelusta. Useat eri tahot olivat yrittäneet saada häntä ymmärtämään, että eläinten pitämiseen kuuluu niiden hoito, kuten ruokkiminen sekä tartuntatautien hoito.

Mielenkiintoinen asia Aftonbladetin jutussa on, että se kuuluu artikkelisarjaan nimeltä “Ruotsalaisia sankareita”. Yksi sen sponsoreista on Agria-eläinvakuutusyhtiö. Aftonbladetinmukaan siis turhia rikosilmoituksia massatehtaileva eläinrääkkääjä on “ruotsalainen sankari”.


Lähde: Kansalainen

5 KOMMENTIT

  1. Tuonkin pulleron kun pistäisi vaikka kettingillä parteen kiinni muutamaksi viikoksi niin ettei pesisi kusia eikä paskoja alta ja ruokkisi joka kolmas/neljäs päivä nin tietäisi mitä on tehnyt. Ja ihan tutkimusmielessä voisi ottaa aikaa siitä kauanko menee ennenkuin heikkenee siihen pisteeseen ettei enää jaksa nousta ylös. Ja kauanko siitä menee ennenkuin kuolee.

    Näitä eläinrääkkääjiä on nähty ja eläimiä. Ja joka kerta ne puolustelee tekemisiään jaksamisella. Itse uskon että joka kerta taustalla on sadistinen narsisti. Tällekkin pitäisi tehdä psykologinen analyysi. Ensin kiduttaa eläimiä, sitten kiusaa ihmisiä. Eikä ole edes sen vertaa sosialinen ja hteistyökykyinen että pystyisi toimimaan poliisina.

  2. Nämä juhlitut antirasistit tuntuvat olevan järjestään raiskaajia, huumediilereitä, vaimonhakkaajia tai eläinrääkkääjiä. Viha valkoista rotua kohtaan ajaa sairaisiin tekoihin.

Comments are closed.