Koti Uutisia Putinin kommentti sai juutalaiset raivostumaan

Putinin kommentti sai juutalaiset raivostumaan

26

Venäjän presidentti Vladimir Putin nimesi juutalaiset amerikkalaisen uutiskanava NBC:n haastattelussa, mikä on luonnollisesti saanut juutalaiset raivoihinsa. Putinilta kysyttiin väitteistä venäläisten sekaantumisesta Yhdysvaltain vaaleihin, mihin presidentti vastasi, ettei aihe voisi vähääkään kiinnostaa häntä, sillä se ei edusta Venäjän hallituksen linjaa.

Putin totesi syytöksiin: “Ehkä he eivät edes ole venäläisiä. He voivat olla ukrainalaisia, tataareita tai juutalaisia, joilla vain on Venäjän kansalaisuus. Sekin olisi syytä tarkistaa. Ehkä heillä on kaksoiskansalaisuus tai pysyvä oleskelulupa Yhdysvalloissa. Ehkä Yhdysvallat maksoi heille sekaantumisesta. Mistä sinä voisit tietää sen, kun minäkään en tiedä?”

“Ja mitä sitten, jos he olisivatkin venäläisiä? Maailmassa on 146 miljoonaa venäläistä, joten mitä sitten? En voisi olla vähääkään kiinnostunut. He eivät edusta hallituksemme linjaa”, Putin jatkoi.

Se, että Putin mainitsi ohimennen juutalaiset mahdollisiksi hämmentäjiksi, on saanut juutalaiset raivostumaan. Israelissa opposition kansanedustajat ovat vaatineet valtiota tuomitsemaan juutalaisten nimeämisen. Vaikutusvaltaisen juutalaisjärjestö American Jewish Committeen mukaan Putinin kommenteista tulee mieleen Siionin viisaiden pöytäkirjat, ja järjestö vaati presidenttiä tarkentamaan sanomisiaan heti, kun mahdollista.


Lähde: The Times of Israel

26 KOMMENTIT

   • Juu. Venäjällä se on valikoivaa. Jos nuolee tsar Putainin hanuria niin saa olla juutalainen tai antisemitisti tai vaikka antibakteeri. Siksi valtaosa juutalaisolinarkeista ovat siihen ryhtyneet ja saavat täten hänen siunauksensa. Kansallismieliset ajetaan nurkkaan palkkioksi “pienestä” taskurahasta jonka nämä uskolliset ovat Kremlin kassavajeen korjaamiseksi lahjoittaneet.

   • ”Instead, they are projecting their own issues with their homelands onto this country and its leaders. For instance, American and European far-rightists think that because Vladimir Putin has restored Russia as a strong and sovereign state, he’s somehow aligned with their beliefs. And is on some kind of mission from God to save ‘white’ Christianity.

    But, he’s not. Because Russia may well be the most ethnically and religiously diverse country in Europe. And Putin’s own cabinets have included a smorgasbord of Jews, Muslims and Buddhists in addition to the Christians and Agnostics who form the largest Russian ‘belief’ categories.

    Sure, Putin has restored the prominence of the Orthodox faith and identifies as a believer himself. But that’s a cultural thing, rooted in hundreds of years of Russian history. And he’s not attempting to restore the official state religion of the Tsarist period. Nor has he publically considered banning abortion or outlawing homosexual relations, measures the church has frequently called for.

    Instead, the Russian President has personally attended the opening of Russia’s largest mosque, in Moscow, and has been described in a Reuters article as “the closest thing Israel has ever had to a friend in Moscow.” While Russia’s chief rabbi, Berel Lazar, says “Putin is on our side.” He even told the Limmud FSU how “Putin was the first president to publicly speak out against anti-Semitism and did the most for the Jews. There is no institutional anti-Semitism in Russia. The attitude toward the Jews in Russia is excellent.”

    https://www.rt.com/op-ed/416804-anti-semitic-russian-insider/

  • Näinhän se on. Venäläinen sanonta on yhtä kuvaava:”Ei syytön mies suutu”.

 1. Tottakai siinä päreet palaa, kun joutuu hyväksikäytetyksi ja sitten vielä työnantaja laskee tuollaista luikuria. Psykopaatit ovat useimmiten keskivertoa älykkäämpiä, eikä Putin tee poikkeusta. Juuri se tekee heidät vaarallisiksi, ovat kuin kalkkarokäärmeet amfetamiinissa.

 2. Kateeksi käy, kun naapurimaalla on kova jatkä pressana. Miten on meillä?

   • No ilmankos niitä pyöräileviä kumihuulia kiepuu joka nurkalla… Minulle Valtran isoin traktori, kiitos. Tai ehkä sittenkin Patrian AMV.

   • Venäjällä on yli 10milj musua,mutta niistä tyyliin 95% on tshetsheenejä,tataareja,kavkazeja jne keski-aasian musuja. Ranskassa vastaavanlainen Eid kokoontuminen käsittäisi 95% neekereitä ja ählyjä lähi-idästä. Paska juttu silti Venäjän kannalta.

    Eihän tuotakaan enää tunnista Moskovaksi.

    • Totta, eipä se kyllä asiaa hirveästi paranna. Venäjän OMON poliisikin saa nokkiinsa kaukaasian apinoilta. Kyllä käy sääliksi perus muskoviittia. Asia on levinnyt käsiin jo aikakausia sitten, jotkut saattavat muistaa jo kun 12 vuotta sitten kaukaasialaiset kävivät hakkaamassa joukolta venäläisiä silmiä ja sormia irti viidakkoveitsillä ja muutaman silpoivat kuoliaaksi ennen suomalaisessa Kontupohjan kaupungissa Venäjän karjalassa.

     https://www.youtube.com/watch?v=0-DpaPSmwmM

     • Tuo sinun video oli vuodelta 2014. Sekin välikohtaus muuten päättyi siihen, että paikalle oli lähetetty enemmän poliisia ja niskuroivat muslit pidätettiin ja hakattiin. Muslien kapina jäi lyhyeksi.

      Tässäpä on paljon tuoreempi (v. 2017) video samasta aiheesta “poliisi vastaan matut”:
      https://youtu.be/0EfcAiwQ5dI
      Kuri ja järjestys kaduilla palautetaan kovalla kädellä.

     • Palatakseni Kontupohjan teurastukseen, jossa muuten kuoli 4 lukuisten silvottujen lisäksi, tapahtuman jälkeen paikalle tuli demonstroimaan “Liike laintonta maahanmuuttoa vastaan”. Putin reagoi tilanteeseen ainoalla järkevällä tavalla pidättämällä mielenosoittajat ja lopulta kieltämällä järjestön rasistisena. Eikös olekin jännää miten “valkoinen pelastaja” Putin otti yli kymmenen vuoden varaslähdön Karjalan ikimetsien keskellä olevien kylien hukuttamiseen ählämisaastaan ja kansallismielisten sortamiseen, verrattuna kotimaisiin maanpettureihin?

     • Jos länsi-euroopalla on täysi työ somppujen ja kebabbien kanssa niin vielä kovempi homma on iivanoilla kun pitäisi tapella tshetsheenien kanssa. Sompuista ja ählyistä ei nyt ole mihinkään, mutta tshetsheenit oikeasti ovat aika hardcore jengiä. Toivottavasti venäläiset löytävät kadotetun Kolovratin hengen ja iskevät lujalla kädellä takaisin.

      Stalin sentään osasi hoidella kavkazin apinat kun visko koko sakin siperiaan, mutta Putin vain ryystää teetä Kadyrovin kanssa ja antaa tämän saastan levitä syövän lailla pitkin venäjää. Muistaakseni ennen Daily Stormerin shoahia siellä oli pari hyvää artikkelia venäjä-tshetshenia asiasta.

 3. Putin on melko varmasti itse juutalainen. Juutalaiset Rotenbergithän olivat jo hänen lapsuudentovereitaan ja he ovat eelleen kuin veriveljet.

  Eipä ole Israelilla ja Putinilla edes tarvetta rajumpaan teatteriin, kun kerran oikein kansallissosialistiseen lehteenkin uppoaa tällainen

  • KV uutisoi asiasta ihan neutraalisti, kuten lukuisista muistakin juutalaisten sanomisista tai muiden sanomisista juutalaisista.

   • Totta. Onhan tuossa reaktiossa uutisarvonsa ja miksi se tehdään. Tämä tuli vain huonoon aikaan ja jotkut käsittävät varmasti väärin erään asian

 4. Älä turhaan lausu juutalaisen nimeä. Eli Herran käskyläisen käskyt vähän uusiksi vedettyinä. Enää ei kunnon kristitty tiedä heiluttaako koira häntää, vaiko häntä koiraa.

 5. Olisi asiaa jos Putin laittais asialle jatkoa. Oikeilla linjoilla on kyllä. Jospa usan sikanassu tupee heppu hiljentyis..

  • Pelkkää teatteria. Putin nostettiin valtaan ja pysyy siellä juurikin shekeli-immeisten avulla mutta aina pitää vähän esittää.

Comments are closed.