Koti Uutisia Lauren Southern: Etelä-Afrikan valkoiset valmistautuvat sotaan

Lauren Southern: Etelä-Afrikan valkoiset valmistautuvat sotaan

7

Etelä-Afrikassa on kuohunut viime viikkoina sen jälkeen kun maan hallitus päätti pakkolunastaa valkoisten omistamat farmit mustille ilman, että valkoiset saavat niistä mitään korvausta. Maan kuohunta on saanut jopa suomalaisen valtamedian kirjoittamaan aiheesta, ja esimerkiksi maassa asuva suomalaisliikemies Peter Fryckman on julkisesti kirjoittanut maan mahdollisesti ajautuvan sisällissotaan.

Kansallismielinen videoblogaaja Lauren Southern on tekemässä dokumenttia maan ongelmista. Hän julkaisee vähän väliä pätkiä tulevasta dokumentistaan YouTubessa. Southern tapasi Suidlanders-ryhmään kuuluvia ihmisiä, jotka valmistautuvat sotaan. Suidlanderit arvioivat itse, että viimeistään viiden vuoden päästä maa on sodassa. He valmistautuvat tilanteeseen keräämällä aseita sekä rakentamalla itselleen järjestelmiä, joiden avulla he voivat jättää kotinsa siirtyäkseen turvallisempaan paikkaan.

Järjestön kotisivuilla voit vierailla osoitteessa https://suidlanders.org/


7 KOMMENTIT

 1. Epäilen ja toivon, että järjen ääni voittaisi myös hallituksessa, mutta kun siellä on aika huonosti Buurit edustettuina…

  En ole kytköksessä Suidlanderseihin muuten kuin että tunnen muutamia aktiiveja. Me tässä naapurin kanssa ihan vaan ajankuluksi pestään varastorasvoja määrätynlaisista SADF-historian omaavista kapistuksista. Niinkuin kenttäpakeista, jos pitää syödä reissussa… 😉

  • Uteliaisuudesta kysyn sinulta, kun kerran paikan päällä asut, muutaman kysymyksen, jotka askarruttavat:

   1) Miten yhtenäinen on mustien rintama? Onko heimokonflikteja? Kuinka suuri osa mustista pysyisi buurien rinnalla myös aseellisesti?

   2) Miten asia vaikuttaa Kapin värillisiin ja intialaisiin?

   3) Entäpä maan OIKEA alkuperäisväestö, bushmannit eli sanit? Käsittääkseni nämä metsästäjä-keräilijät Apartheidin aikana, ja nykyäänkin saivat kulkea valkoisten mailla perinteisiä elämäntapojaan harjoittaen ja usein vartioivat siinä sivussa. Bushmanneja käsittääkseni taisteli armeijankin riveissä ANC:tä ja SWAPO:a vastaan ja nykyäänkin Etelä-Afrikkalaiset palkkasoturijoukot käyttävät bushmanneja jäljittäjinä.

   • 1) Sieltä löytyy ristiinvetoa ja eripuraa ihan niinkuin kaikkialla, missä on pomoehdokkaita jonoksi asti. Tämä valkoisten riisto saattaa hyvinkin olla hallituksen epätoivoinen yritys “yhdistää” vârilliset ja saada huomio pois sisäisistä, huomattavasti vakavammista ongelmista.

    2) Muut kuin mustat ovat osittain samassa veneessä meidän kanssamme, sillä iso osa heistä on töissä ja haluaa jatkaa sen tekemistä ja ansaitsemista, sen sijaan että alkaisivat riehua ja ryöstellä. Jos sota poxahtaa päälle, valtaosa tukenee valkoisia.

    3) Bushmanneja ja muitakin mustan väestön edustajia oli runsain määrin SADFn riveissä pysäyttämässä punikkivyöryä ja olivat miehiä paikallaan. Veteraanit ovat valtaosin valkoisten tukena, kuten myös farmeilla työskentelevät ja niitä vartioivat sukulaisineen sekä usein myös lähikylien asukkaat, jotka ovat toistaiseksi hyötyneet hyvin pyörivästä taloudesta.

    Yleisesti ottaen ne, jotka saavat toimeentulonsa suoraan tai välillisesti maataloudesta, ovat jyrkästi tätä pakkoreformia vastaan. Ne, jotka ymmärtävät talouden päälle, tietävät että Zimbabwen tie ei ole tie onnelaan vaan nälänhätään. Lopullinen “puoltenjako” tulee tapahtumaan, jos tilanne perkelöityy, eikä vielä voi sanoa mitään varmaa.

    Valitettavast iso osa kouluttamattomasta alaluokasta nielee täysillä hallituksen paskapuheet, kas kun se on iso äänestäjäryhmä, jota pitää miellyttää. Vaikka sitten tuhoutuisi koko maa.

    Kehitystä seuraten, hiljentykäämme…

 2. Ei kai siinä mitään. Jos minä olisin buuri niin myisin kansainvälisille markkinoille kaikki koneet ja laitteet sekä talon kaluston. Ne mitä tarvitaan ottaisin mukaan ja muuttaisin pois. Sen jälkeen luvuttaisin tyhjän tilan valtiolle. Siinä sitä sitten maan alkuperäiset alkuasukkaan viikon verran juhlisivat valtausta mutta jossain vaiheessa ymmärtäisivät että työtäkin pitää tehdä. Ja kun tila on täysin tyhjä, pitää aloittaa työkalujen investonneilla sekä työn tekemisellä. Tappelu sielä tulee ja valkoiset häviää. Poltetun maan taktiikka on paras.

  Suurempaa nälänhätää odotellessa.

 3. Hyvä! Niin pitäisi täälläkin ennen kuin se on myöhäistä. Sillä meillä on olemassa siitä huono esimerkki, vieläpä samalla aikavyöhykkeellä kuinka tulee ennen pitkää käymään kun mulliturvat saavat ylivallan valkoisten selkänahasta ruokittuina ja “hyvien ihmisten” aseistamina.

Comments are closed.