Koti Uutisia Pohjoismaat Aftonbladet antaa joukkoraiskauksista tuomittujen afgaanien puolustella tekojaan julkisuudessa

Aftonbladet antaa joukkoraiskauksista tuomittujen afgaanien puolustella tekojaan julkisuudessa

7
Afgaaniraiskaajat saivat Aftonbladetin kautta selitellä rikoksiaan.

Aftonbladet julkaisi vastikään niin kutsutun kartoituksen joukkoraiskauksista – ilmiöstä, joka oli Ruotsissa käytännössä tuntematon ennen joukkomaahanmuuttoa mutta josta nyt raportoidaan tämän tästä. Aivan kuten kilpailijansa Expressen, Aftonbladet toteaa nyt sen, mistä vaihtoehtoinen media on kirjoittanut jo vuosia: ylivoimainen enemmistö joukkoraiskaajista on ei-ruotsalaisia.

Aftonbladet kiinnittää huomionsa kuitenkin vain siihen, missä raiskaajat ovat syntyneet eivätkä laske Ruotsissa syntyneitä maahanmuuttajia mukaan. Kartoituksen mukaan 112 tuomitusta joukkoraiskaajasta 82 on syntynyt Euroopan ulkopuolella. Euroopassa syntyneet rotumuukalaiset Aftonbladet luokittelee kartoituksessa “ruotsalaisiksi”.

Juutalaisomisteinen lehti on osana kartoitusta antanut kahdelle tuomitulle joukkoraiskaajalle puheenvuoron. Raiskaajia kutsutaan “Samiksi” ja “Rezaksi”, jotka molemmat tulivat omien sanojensa mukaan Afganistanista Ruotsiin niin kutsutun pakolaiskriisin mukana vuonna 2015.

Sam on tuomittu kahdeksi vuodeksi vankeuteen tytön törkeästä raiskauksesta, jonka hän teki yhdessä kahden muun afgaanin kanssa. Vaikka todistaja oli kutsunut tapahtumahetkellä paikalle poliisin tytön huudettua apua, Sam kiistää tehneensä mitään väärää:

– Tyttö siis sanoo, että seksi sattuu. Sehän on ihan selvää, että joskus se tulee sattumaan, sanoo Sam. Hän väittää, ettei tyttö sanonut missään välissä “lopeta”.

Reza puolestaan on tuomittu kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen siitä, että hän raiskasi kaverinsa kanssa 15-vuotiaan pojan. Reza selittää käytöksensä syyn olevan se, että Afganistanista puuttuvat homojen etujärjestöt.

– Kukaan ei ole kertonut minulle, kuinka seksuaalielämässä tulisi toimia. Että onko okei harrastaa seksiä pojan kanssa.

Näin hän sanoo siitäkin huolimatta, että poikien raiskaukset ja ihmiskauppa, niin kutsuttu “bacha bazi”, on laaja kulttuurillinen ilmiö monissa osassa Afganistania.

– Niin kauan kuin muistan olen halunnut olla enemmän pojan kuin tytön kanssa. Sen minä muistan, kertoo Reza.

Reza jatkaa, ettei hän voi palata Afganistaniin, koska hänen perheensä häpeää niin paljon Rezan tekoja. Myöskään Reza ei katso tehneensä väärin:

– Syvällä sydämessäni ajattelen, etten ole raiskannut ketään. En ole raiskaaja.

Hänen uhrinsa sai kuitenkin sellaisia vammoja, että hän joutui sairaalaan. Molemmat raiskaajat tullaan karkottamaan maasta sen jälkeen kun he ovat rangaistuksensa istuneet. Ruotsi kuitenkin kieltäytyy karkottamasta homoseksuaaleja maihin, joissa heitä vainotaan. Jää siis epäselväksi, tuleeko Rezan karkotus lopulta tapahtumaan.

Lähteet: Nordfront, Aftonbladet

7 KOMMENTIT

 1. Kaikki suru ja kunnioitus Afganistanin sodan uhreille ja pakolaisille, mutta täällä pitäis olla ensiksi jotain muuta mielessä kuin haluttaako pojat vai tytöt. Hyi hitto näitä raiskareita ja heidän puolustelijoitaan.

  • Mikä vitun suru ja kunnioitus? Mitä lässytät? 🙂. Vai sarkasmia. Noi karva-afgaani madot pitäisi kaikki pum pum!🙂

 2. Tuossa karkoituksessa ei nyt pitäisi olla mitään epäselvää, takaisin kotiin vain vaikka Saudien kautta välilaskuna.
  Tarviseeko erikseen olla joku järjestö joka kertoo miten maassa toimitaan, on kuitenkin olemassa esitetyt säädökset ja lait, mitä epäselvää niissä sitten on?
  Sitä saa mitä tilaa, tässä vedetään taas mutu ja tunnekortti esiin viranomaisten puolelta, se maailmankolkka ei tule muutumaan vuosisatoihin juuri kummemmaksi teokraattisen halistusmuodn vuoksi.
  Onhan sinne viety amerikkalaisten hyväntahdon eleenä demokratia, joten se on pakko olla turvallinen maa ja vieressä on toinen demokratisoitu maa Irak vaihtoehtona.

 3. Voi että, ompa hienoa, että olemme saaneet noin paljon rikastajia maahan.🙂 Heidän teoissaan ei ole mitään väärää, itseasiassa he tässä ovat uhreja, ja rasistinen oikeuslaitos on tuominnut heidät epäoikeudenmukaisesti.

 4. Jos raiskattuina olisivat olleet juutaiset tytöt tai naiset. Ei sympatiaa olisi herunut tippaakaan. Tosin uskoisin asian olevan kuitenkin niin, etteivät itseään perinpohjin kunnioittavat muslimit olisi lianneet moloaan jutku -ämmissä.

  • Niille kelpaa kaikki kaksijalkaiset talitintistä tikapuihin sukupuoleen katsomatta ja kaksijalkaisten puutteessa moni nelijalkainen ajaa saman asian. Tämän olen omin silmin Irakissa todistanut. Meni ruoka- ja muutkin halut vähäksi aikaa…

Comments are closed.