Koti Uutisia Ulkomaat Las Vegasissa järjestetään megaorgiat

Las Vegasissa järjestetään megaorgiat

6

Yhdysvaltalainen Las Vegasin kaupunki tunnetaan jo maailmalla entuudestaan Sin Citynä eli synnin kaupunkina. Nyt kaupunki tahtoo varmistaa paikkansa rappiokulttuurin keitaana järjestämällä massiiviset seksiorgiat. Tavoitteena on saada paikalle yli tuhat osallistujaa.

– Odotamme yli tuhatta osallistujaa tälle monumentaaliselle tapahtumalle. Onhan tämä kuitenkin synnin kaupunki. Kutsumme kaikki tervetulleiksi auttamaan meitä tekemään historiaa, sanoo yrityksen edustaja, joka organisoi tapahtumaa.

Osallistuminen ei toki ole ilmaista vaan yritys tahtoo myös takoa rahaa rappiokulttuurilla. Sisäänpääsy maksaa pareille 200 dollaria ja sinkkunaisille 25 dollaria. Sinkkumiehillä ei ole tapahtumaan pääsyä.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

 1. Ööö… Eli, paikalle saapuu paljon esim. elokuvateollisuuden ja musiikkiteollisuuden pamppuja ja johtajia joiden ei tietenkään tarvitse maksaa mitään. Sitten ne itseään täynnä olevat narsistiset nuoret ihmiset jotka kuvittelevat pääsevänsä seuraaviksi lööppi-prinsessoiksi ja -prinsseiksi, menevät tarjoamaan itseään ja koittavat ethdä unohtumattoman vaikutuksen. Ja tietysti maksavat siitä koska luulevat että tulevaisuudessa uhriutuminen auttaa pysymään lööpeissä. Toisaalta, jos koko tapahtumakin nimetään orgioiksi, niin meetoo-liikkeelle siitä tuskin saadaan kantavaa voimaa.

  Paikalla lienevät kaikki haaskalinnut ja tietysti haaskat.

  • Varmasti mukana myös aikuisvuuhdeteollisuus rekrykiertueella.
   Miehillä ainoa kriteeri että nakista on nipsaistu löysät pois ja naisilla avara mieli.
   Senhän nyt tiedostaa minkä uskontokuntien jäsenet Vegasinkin nykyään omistaa, katolisetkaan eivät ole enää italialaisia emigrantteja.

 2. Eli maksaa pareille $200 ja sinkkunaisille $25, ja sinkkumiehiltä kielletty = paikalla aivan vitusti naisia ja ei läheskään niin paljon miehiä.

  Joko tämä on suurelta osin lesbo-orgia tai sitten siellä on suurilta määrin “vip-osallistujia”, luultavasti vaikutusvaltaisia ihmissukuun kuuluvia tulossa panemaan typeriä rappioituneita lutkia.

  Tai ehkä siellä on keksitty paikallisia pakoloisia varten tälläinen tapahtuma ettei seksuaalinen hätätila pääse yllättämään.

 3. Myös Suomi ja Ruotsi kisailee ensimmäisestä sijasta rappiokulttuurin keitaana.🙂

 4. Sukupuolisyrjintää! Haloo SETA ja muut vastaavat organisaatiot! Taas meitä heteromiehiä sorretaan… 🙁

Comments are closed.