Koti Artikkelit Historia Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja, osa 1

Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja, osa 1

15

Tänään on kulunut 128 vuotta Adolf Hitlerin syntymästä. Hitlerin merkittävin kirjallinen perintö on hänen kaksiosainen teoksensa Taisteluni. Kirjan ensimmäisessä osassa Hitler kertoo muun muassa nuoruudestaan, yhteiskunnasta tekemistään havainnoista, poliittisen liikkeen strategioista, sodasta sekä ensimmäisistä puolueen julkisista kokouksista.

Adolf Hitlerin tekemät havainnot, huomiot, mielipiteet ja näkemykset ovat hämmästyttäviä ja mielenkiintoisia, ja ne puhuttelevat tänäkin päivänä lukijaa tekstin iästä huolimatta. Ei olekaan ihme, että Euroopan viholliset ovat tehneet kaikkensa teoksen sanojen vääristelyssä ja mustamaalaamisessa.

Tänään 20.4.2017 julkaisemme Taisteluni-kirjan ensimmäisen osan Tilinteon ensimmäisen luvun “Isänkodissa” podcastina! Julkaisemme tulevat 11 lukua seuraavina viikonloppuina. Tahdomme tarjota historiallisen teoksen suomalaiselle yleisölle viimein modernissa muodossa. Emme halua ainoastaan juhlistaa äänikirjalla Hitlerin syntymäpäivää vaan myös haastaa kuuntelijamme.

Päivästä toiseen näemme vääryyttä tapahtuvan yhteiskunnassamme. Kyseessä voi olla poliittisen eliittimme harjoittama oman edun ajaminen suomalaisten kustannuksella, Suomen poliisin muuttuminen poliittisen eliitin yksityisarmeijaksi, pakkomonikulttuurisuuden ja pakolaisten aiheuttamat verityöt, valtamedian yksipuoleinen suomalaisvastaisten valheiden levittäminen tai globaalin eliitin ja pankkiirien harjoittama valkoisten vastainen politiikka ja toiminta. Poliittisen korruption luonne ja perimmäiset syyt ovat pysyneet pitkälti samoina Taisteluni-teoksen syntyvuosista aina 2000-luvulle asti.

Tänä päivänä yhä useampi suomalainen on herännyt ymmärtämään yhteiskuntamme epäoikeudenmukaisuuden ja vastuuttomuuden. Kuka tahansa suomalainen voi ikään, varallisuuteen tai sukupuoleen katsomatta todeta, ettei yhteiskuntamme ei ole sitä, mitä kansamme, rotumme ja lapsemme ansaitsevat. Vihamielinen eliitti on ottanut poliittisen järjestelmän valtaansa.

Haluammekin tuoda kansallissosialistista viestiä esiin uudella tavalla julkaisemalla Taisteluni-äänikirjan; haastamme kuuntelijoitamme kysymään itseltään, olisiko Adolf Hitlerin kuvailema kansallissosialistinen maailma ja yhteiskunta kunniallisempi, parempi ja vastuullisempi paikka meille, lapsillemme ja tuleville sukupolville. Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt 100 vuotta myöhemmin!

Taisteluni on ensimmäinen Riimuradion julkaisema täyspitkä äänikirja. Toivomme, että te kuuntelijat annatte palautetta ja rakentavaa kritiikkiä mahdollisimman monipuolisesti, jotta voimme parantaa tarpeen mukaan laatua, kun teemme äänikirjan Taisteluni-teoksen toisesta osasta, Kansallissosialistisesta liikkeestä. Tietysti myös toivomme, että levitätte ja mainostatte äänikirjaa mahdollisimman laajasti! Antoisia kuunteluhetkiä!

 

Riimuradio

15 KOMMENTIT

 1. Ei tämä ole podcast. Podcastin voi ladata laitteeseensa myöhempää offline-kuuntelua varten. Termi on lähtöisin iPod-mp3-soittimesta.

  • Olisikin tosi hyvä jos nämä voisi ladata offline-kuuntelua varten. Nythän kuuntelu vaatii nettiyhteyden. Tiedän kyllä että audio-raidan saa tallennettua Jewtubesta kätevästi selaimen lisäosalla, mutta ainahan se olisi kätevämpi jos äänitiedosto olisi valmiina ladattavassa muodossa tarjolla. Paljon kiitoksia tästä projektista Vastarinnalle!

 2. Luin teoksen joskus viime vuosituhannella. Pidin sitä poliittisena teoksena.
  On mukava kuulla se äänikirjana ja katsoa onko mielipide muuttunut.

 3. Tätä on odotettu. Näkökyvyn heiketessä iän myötä nämä julkaisut ovat enemmän kuin tarpeen. Lisää näitä(esim : David Duke)kirjoja äänikirjan muodossa niin ihmiskunta valistuu. Hyvä ja selkokielinen lukija. Ei moitittavaa.

 4. Loistava veto Riimuradiolta! Erityisesti nuorilla voi olla korkea kynnys alkaa lukea vaikeasti saatavaa teosta, joten uusi formaatti on erittäin passeli. Tämän äänikirjan kautta Taisteluni tulee saavuttamaan monta uutta sukupolvea!

  Hyvää 128-päivää!

 5. Onnea maailmanhistorian suurimmalle sankarille! Täällä huudetaan ‘eläköön voitto’ pomon kunnialle, ja sytytetään kynttilät hänen muistolle.

 6. Kiitokset tästä äänikirjasta, on mukavampaa kuunnella tätä kuin lukea paksua tiiliskiveä.

 7. Vallan välineenä rahan merkitys on selviö. Juutalaiseliitin omistamat kansainväliset pankit ja USA:n keskuspankki FED tarjoavat hierarkialle käytännössä loputtomat rahavarannot, joiden avulla voidaan lahjoa ja lobata poliitikkoja, rahoittaa konflikteja ja tukea vapaamuuraritoimintaa agendan edistämiseksi. Rahalla voidaan myös pitää yllä median propagandaa ja jatkuvaa aivopesua. Median tehtävä on pitää ihmiset harhautettuna, jotta he eivät ymmärtäisi, mikä on maailman todellinen valtarakenne. Kansa ei tulisi hyväksymään pienen eliitin harvainvaltaa, minkä vuoksi demokratian ja kansanvallan illuusiota pidetään yllä median toimesta, sekä puolueiden välisten kiistojen teatterilla. Tämän vuoksi monet tärkeimmät suurten medioiden vaikuttajat ja omistajat ovat joko vapaamuurareita tai juutalaisia ja osallistuvat säännöllisesti Bilderberg ja Trilateraalisen kommission kokouksiin. Median tehtävä on myös siirtää tavallisten ihmisten huomio pois yhteiskunnan epäkohdista roskaviihteen avulla. Tähän on valjastettu niin juutalaisten omistama Hollywood kuin musiikkiteollisuuskin.

 8. loisto idea tämä äänikirja juttu. Esim itse olen huono lukemaan. Ei siksi ettei se kiinnostaisi, vaan että se tuottaa vaikeuksia. Siksi isompien kirjojen lukeminen lähes mahdoton urakka. Ajatus harhailee kesken lukemisen ja riveillä pysyminenkin hankalaa. Melkein joka sivulla pitää ottaa ns pakkia, kun asiat menee ohi. Voin vaikka olla miettimässä pappatunturin sytytysjärjestelmää samalla kun luen ja huomaan, että mitäs olinkaan lukemassa ja milläkohtaa olin menossa.. Varmaan on se joku lukihäiriö sitten olemassa. Uskon että en ole ainoa jolle tällaiset jutut ovat tervetulleita. Mutta olen onneksi erittäin tarkka ja hyvä kuuntelia.

 9. Hieno projekti. Laitetaan lataukseen ja autossa kuunneltavaksi pidemmillä reissuilla.

Comments are closed.