Koti Uutisia Äärivasemmisto koomisella solidaarisuusretkellä Helsingissä

Äärivasemmisto koomisella solidaarisuusretkellä Helsingissä

12

Tahattoman komiikan mestarit suomalaisessa äärivasemmistoskenessä ovat jälleen siirtyneet tuumasta toimeen ja suorittaneet tuki-iskun Charlottesvillessä yliajon seurauksena kuolleelle “rasisminvastustajalle”. Anarkistisella Takku-sivustolla raportoidaan, kuinka solidaarisuuden osoittajat olivat sotkeneet Helsingissä suosituista kaupunkipyöristä Alepan mainoksia. Raportissa kirjoitetaan:

“Siistimme kaupunkipyöräaseman pyörineen mainoksista Helsingissä. Tekomme on suunnattu kaupunkitilan kaupallistumista vastaan. Emme koe että Alepa-fillarit ovat minkään porvarillisen ‘hyvän maun rajan’ ulkopuolella, vaan haluamme vapauttaa koko kaupunkitilan kaikesta kaupallisesta viestinnästä. Tämä keltainen aluevaltaus yhteisestä mielenmaisemastamme oli vain se paljon puhuttu viimeinen höyhen jo valmiiksi valtavan kasan päällä.

[– –]

Muistamme teollamme toveriamme Heather Heyeriä, jonka fasistit murhasivat Charlottesvillessä lauantaina. Kamppailu sortoa ja ylivaltaa vastaan on sama kaikkialla maailmassa ja fasismin juuri piilee nimenomaan vieraantuneessa kapitalistisessa kulttuurissamme.”

Vastaavanlaiseen tempaukseen saman viitekehyksen edustajat ovat yltäneet myös vuonna 2013, kun äärivasemmistolaiset tuhosivat Helsingissä pankkiautomaatteja kostona Kreikassa kuolleen räppäri Killah P:n henkirikokselle. Silloisella iskulla otettiin kantaa myös työväenluokan, maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen puolesta. Tekstistä ei tosin ilmennyt, miten Kreikassa tapahtunut henkirikos, espoolaiset pankkiautomaatit ja työväenluokka tarkalleen ottaen liittyvät toisiinsa. Lisäksi kostoisku Killah P:n kuolemasta oli suoritettu jo kuukautta ennen itse kuolemaa.

 

Lähde: Takku.net

Lue myös: Äärivasemmisto koomisella kostoretkellä Espoossa

12 KOMMENTIT

 1. Näillä häiriintyneillä nuorilla on liikaa joutilasta aikaa ja liikaa yhteiskunnan taskurahaa.

 2. “Tahattoman komiikan mestarit suomalaisessa äärivasemmistoskenessä”.
  En olisi osannut ilmaista asiaa itse paremmin. Loistava artikkeli.

 3. Ei helvetti nämä on epätoivoisia. Toimintaa joka ei voi avautua mitenkään ulkopuolisille, vaan jää oman porukan rinki runkkaamiseksi. Suomen Antifa vuonna 2017 on aivan vitun nolo.

 4. Sotatieteen professori Saara “Keinovalikoima” Jantunen: “—Sekä terroristi [Turun] että suomalaiset rasistit hyökkäävät kaikki erityisesti naisten kimppuun.”

  Kaikenlaisia mätäpaiseita me joudumme elättämäänkin! Vasemmistolaisten hyytelöpäiden “logiikka” on sangen erikoista. Elävät ilmeisesti täysin eri maailmassa/ulottuvuudessa kuin me isänmaalliset, sillä itse en ole mitään naisvihaa nähnyt – päinvastoin.

  Todella onnetonta räpellystä. Taitaa olla keinovalikoimat vähissä, kun suoltaa tuo valkoinen negridikin jo täyttä Ö-luokan suljua enää. Tuonhan täytyy viheltää suihkussa, jotta tietää kumpaa päätä pesee. Toivottavasti kansan hitaimmatkin jo heräävät ja astuvat taistelussa meidän puolelle.

  • Tämä kulttuurimarxistinen, juutalainen demagogia pyrkii perinteisesti kääntämään kaiken 180° syyllisistä itsestään pois ja projisoimaan sen meitä vastaan. Tämä on tuttua, mm. 9/11, “holokausti”, “rasismi”, “fasismi”, “seksimi” – kaikki pelkkiä juutalaisten luomia propagandahuijauksia. Alkavat nämä meemit olla jo niin väsyneitä ja jokainen rahtusenkin tervettä järkeä omaava yksilö on automaattisesti “trolli” – tottakai!

   Me olemme siis naistenhakkaajia, juoppoja, kouluttamattomia jne. Mikään edellä mainituista ei kuitenkaan pidä esim. minun kohdallani paikkaansa. Toista kieltä puhui myös marssimme 6.12.2016. Vai tarkoittaakohan tuo “naisten vihaaminen” sitä että me olemmekin kaikki homoja? Taas totuttuun tapaan lisää juutalaista retoriikkaa – ei mitään muuta: homot, kommunistit ym. mielisairaat kun ovat tunnetusti kuitenkin siellä aivan toisella puolella.

   TV ja radio kiinni, lehdet pois. Jättäkää tupakka ja viinaksetkin. Kirkas mieli on tarpeen jokaiselle näinä päivinä.

  • Rosa Meriläinen: “Jokainen Halla-ahoa äänestänyt on osallinen rasismiin, vihapuheeseen ja raiskaus- ja tappouhkauksiin naisille.”

   Taitaa olla jokin sukupuolitauti III eli tertiäärisessä vaiheessa aivoissa näillä hyytelöpäillä tuhojaan tekemässä. Kulttuurimarxistinen myrkytys ynnä mädätys tulee kuin yhdestä sablonista ruikkien, ja jokainenhan tietää minne jäljet johtavat… Sieltä tätä perkeleen remuamista käsikirjoitetaan ja kollektiivinen hulluuus liekehtii raivoavana.

   Sanan “rasismi” keksi JUUTALAINEN Leon Trotsky (oik. Lev Davidovich Bronstein). Ymmärtäkää nyt, hyvät ihmiset, että juutalaiset ovat pelkkiä valehtelijoita, murhaajia ja rikollisia koko tunnetun historian ajalta!

   “Natsi” ja “natsimi” taasen ovat JUUTALAISEN Konrad Heidenin 1920-luvulla luomia poliittisia epiteettejä, joiden tarkoitus oli loukata ja halventaa Hitleriä, NSDAP:tä ja kansallissosialismia. Saksan kansallissosialistit siis pitivät tätä sanaa LOUKKAAVANA sen etymologian perusteella, eivätkä KOSKAAN itse käyttäneet itsestänsä sanaa “natsi”.

   Meillä on satojen legioonien vahvuinen mielisairaiden armeija vastassamme. Pysytään silti ja ehkä juuri sen takia lujina ja luottavaisina kaiken tämän paskan keskellä. Ei tuo saatanalauma voi meitä pitkässä juoksussa lyödä! Itseeni valaa aina uskoa evankeliumin paras ja KOKO RAAMATUN hienoin sekä tärkein kohta; se kun Jeesus kaataa rahanvaihtajien pöydät ja ajaa heidät temppelistä ruoskan kera ulos!

   • Tiedät kai että Jeesus oli myös juutalainen ja koko uskontosi pohjaa meidän uskonnollemme? Jaamme jopa yhden pyhän kirjan 🙂

   • http://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/nazi-sozi.htm

    “Saksan kansallissosialistit siis pitivät tätä sanaa LOUKKAAVANA sen etymologian perusteella, eivätkä KOSKAAN itse käyttäneet itsestänsä sanaa ”natsi”.”

    Juurihan tuossa Göbbels itse käytti. Itseironisesti tosin. Natsittelu ei suinkaan loukkaa, se hymyilyttää koska on jokseenkin se keinovalikoiman viimeinen oljenkorsi.

    Asiallisessa keskustelussa voi pyytää toki vastapuolta puhumaan suomea ja käyttämään rasismin sijasta rotusortoa joka tarkemmin määrittelee mitä termillä tarkoitetaan. “Rasismi” kun on kuin avoin shekki, tarkoituksella.

Comments are closed.