Koti Uutisia Äärivasemmisto koomisella kostoretkellä Espoossa

Äärivasemmisto koomisella kostoretkellä Espoossa

11

Tahatonta komiikkaa yleisölle tarjoileva äärivasemmisto on jälleen siirtynyt tuumasta toimeen Suomessa. Äärivasemmistolaisella Takku-sivustolla kerrotaan, että Kreikassa tapahtunut tappelu, jossa yksi antirasisti menehtyi saamiinsa puukotusvammoihin, on käyty kostamassa Espoossa.

“Killah P” -taiteilijanimellä esiintynyt rap-artisti Pavlos Fyssas kuoli hiljattain Kreikassa ajauduttuaan yhteenottoon kansallismielisten kanssa. Maanantaina julkaistussa tiedotteessa suomalaiset äärivasemmistolaiset kertovat kostaneensa räppärin puolesta Espoossa. Äärivasemmistolaisen logiikan avulla “tappajaksi” itseään kutsuneen kreikkalaisen muusikon kuolema kostettiin espoolaisille pankkiautomaateille.

Tiedotteessa kerrotaan, että “Espoossa hajoitettiin [sic] lukuisten pankkiautomaattien näytöt 18.8-19.8. välisenä yönä”. Tiedotteen perusteella he myös halusivat teollaan ottaa kantaa työväenluokan, maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen puolesta. Tekstistä ei tosin ilmene, miten Kreikassa tapahtunut henkirikos, espoolaiset pankkiautomaatit ja työväenluokka tarkalleen ottaen liittyvät toisiinsa.

 

Aiheeseen liittyen:

Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun
Johtava antifasisti raiskasi tovereitaan
Äärivasemmisto jäi valheesta kiinni Ranskassa
Vasemmiston poliittinen rikollisuus tapetilla Ruotsissa
Äärivasemmistolaiset iskivät naisen kotiin Ruotsissa

11 KOMMENTIT

 1. Semmoinen informaatio lisäys kreikassa taphtuneeseen sekameteliin. Ilmeisesti tämä Killah B:n tappaneen “kultaisen aamunkoiton” jäsen oli entinen kommunisti ja mukana kultaisen aamunkoiton toiminnasta epävirallsesti vapaaehtoisena vuoden alusta saakka, jolloin hän itse hakeutui toimintaan mukaan. Eli kyseinen henkilö ei ollut millään tavalla virallisesti kultaisen aamunkoiton jäsen, eikä hänelle ollut laitettu mitään ylimääräistä vastuuta. Näkemäni kuvavertailut vertasivat samasta henkilöstä otettuun kuvaan joskus aikaisemmin, johonkin kommunitien pyörittämään mielenosoitukseen. Valitettavati en omista enää kuvia, mutta tämä olisi mielenkiintoinen lisäys ja joku asiasta kiinnostunut tutkiva journalisti voisi saada mielenkiintoista informaatiota auki.

 2. Hienoa, että menehtynyttä mölinämuusikkoa muistetaan hänelle arvoisella tavalla 😀

 3. Itse taas ajattelin käydä rälläköimässä naapurin mummon rollaattoria yön pimeydessä solidaarisuusiskuna Killah P:lle! ¡No pasarán!

 4. Ehkä he kannattavat kaavailtuja käteisostorajoituksia ja iskun tarkoituksena oli saada ihmiset asioimaan luottokorteilla, jotta järjestelmä voisi paremmin seurata ketkä ostavat kaupasta rasistisia tuotteita. 😀 Melkoisia sirkuspellejä!

  Näitä tempauksia pitäisi olla enemmänkin + Akuliinalle ja Danille pitäisi saada vielä joku yhteinen talkshow, jossa pureuduttaisiin äärioikeiston uhkaan. Kansa vaatii lisää sirkusta!

 5. On ne vaan melkoisia vempuloita. Hyvä, että näiden mestareiden hölmöilyitä joku nostaa esiin. Pitäisi varmaan järjestää jonkinlainen solidaarisuustempaus Kultaiselle Aamunkoitolle oikeudenkäyntien johdosta, ja tokihan voidaan keksiä esitystapa äärivasemmiston logiikan mukaan, eli jotain vaan pitää rikkoa. Ja pitää muistaa puolustaa samalla myös kaikkea muuta tempaukseen liittymätöntä, kuten eläinoikeuksia.

 6. Ei kantsis sitä taikaseinää kauheesti suututtaa, sieltähän ne Anttifantti-Antinkin huumerahat nostetaan.

  • Joltakin duunarilta (jota iskulla puolustettiin) saattoi myös jäädä nostetuksi tarkoitetut rahat nostamatta tämän vuoksi, jolloinka ne jää pankkiin tekemään voittoa kapitalistiselle pankille.

   Mistähän muuten on nämä vaihtoehtoaktivistit osanneet ennustaa Killah P:n kuoleman, kun ovat jo elokuussa käyneet vandalisoimassa? Pavlos tapettiin vasta syyskussa.

   • Nyt media voisi tarttua tähän samanlailla, kun tarttui siihen, että Kultaisen aamunkoiton jäsenet tiesivät kuolemasta sen JÄLKEEN.

    “Suomen äärivasemmisto tiesi vasemmistoräppärin murhasta – kostivat sen jo etukäteen!”

 7. Olis nyt iltalehti tehny suuret lööpit “Äärivasemmiston terroriteosta” Ja missä on Danin lausunto kyseiseen tapahtumaan?

Comments are closed.