Koti Uutisia Aamulehti: Sääksjärvellä ei ahdistelutapausta

Aamulehti: Sääksjärvellä ei ahdistelutapausta

3

Eilen sosiaalisessa mediassa levisi laajasti Soldiers Of Odin Tampereen tekemä Facebook-päivitys, jossa kerrottiin heidän jäsentensä taltuttaneen tyttöjä ahdistelleet maahanmuuttajat Sääksjärvellä.

Tänään Tampereen paikallislehti Aamulehti kirjoittaa, ettei väitettyä tilannetta ole tapahtunut. Lehti myös kertoo olleensa yhteydessä asiasta poliisiin sekä tapahtumapaikaksi kerrottuun Sääksjärven S-markettiin, joilla ei lehden mukaan ole tietoa tapauksesta.

Tampereen Soldiers Of Odin kertoo selvittävänsä tapauksen perinpohjaisesti, ja se aikoo tiedottaa myöhemmin asiasta yksityiskohtaisesti.

 

Päivitetty 17.03.2016:

Uutinen ahdistelijoiden taltuttamisesta paljastui yhden Soldiers Of Odinin jäsenen keksimäksi. Mitään ahdistelua tai ahdistelijoiden taltuttamista ei tapahtunut. SOO on pahoitellut tapahtunutta ja erottanut valehteluun syyllistyneen jäsenensä. Linkki MV-lehden uutiseen aiheesta: http://mvlehti.net/2016/03/16/soldiers-of-odinin-jasen-keksi-paastaan-eilisen-sankaritarinan/

3 KOMMENTIT

  1. Kuvat jakoon MV-lehteen siitä SoO:n tyypistä, joka valheen keksi. Valehtelijan naama esiin, julkinen häpeä on paras rangaistus tällaisesta tempusta.

    • Samaa mieltä. Vaikka tarkoitus saattoi olla ns. yhteinen hyvä, niin tarkoitus ja teko ei ollut oikea. Päinvastoin – tällainen ampuu kansallismielistä liikettä jalkaan.

Comments are closed.