Koti Uutisia Soldiers of Odin pelasti suomalaistytöt ahdistelijoilta

Soldiers of Odin pelasti suomalaistytöt ahdistelijoilta

2

UK_soldiers-of-odin

Tampereen Soldiers of Odin (SOO) kertoo Facebook-sivuillaan, että sen jäsenet joutuivat käyttämään voimakeinoja kahden lapsia ahdistelleen maahanmuuttajan taltuttamisessa. Päivityksen mukaan sivullinen oli soittanut paikalle myös poliisin, joka korjasi ahdistelijat talteen sekä kiitteli Soldiers of Odinin jäseniä.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka media tulee reagoimaan uutiseen. Vasta äskettäin media uutisoi SOO:n tekemästä “pahoinpitelystä”, kun todellisuudessa järjestön jäsenet olivat puuttuneet tilanteeseen, jossa naista pahoinpideltiin. Sitä ennen kohua herätti Järvenpäässä tapahtunut pahoinpitely, joka myöhemmin osoittautui “rasisminvastustajan” sepittämäksi.

Alla on Soldiers of Odin Tampereen Facebook-päivitys, joka on kerännyt runsaasti kiitosta suomalaisilta:

Tänään Sääksjärven S-marketin pihassa keskellä päivää kaksi maahanmuuttajaa (arviolta Lähi-idästä ja puhuivat erittäin huonosti suomea) kourivat ja ahdistelivat nuoria tyttöjä väkisin.

Tytöt selvisivät tällä kertaa ilman, että mitään pahempaa ehti sattua, koska paikalle sattui myös pari odinia. Tapamme mukaan ahdistelijat taltutettiin ja painettiin maahan ja pelästyneet tytöt pääsivät irti ahdistelijoista. Tekijät yrittivät tehdä vastarintaa, mutta tajusivat lopettaa hyvinkin nopeasti.

Tilanteen nähnyt vanhempi rouva soitti poliisit paikalle korjaamaan pikkutyttöjen ahdistelijat talteen. Luovutimme tekijät poliisille ja saimme heiltä ison kiitoksen. On erittäin surullista, mutta näitä tapauksia tulee tapahtumaan enemmän kevättä ja kesää kohden.

Me Soldiers of Odinit lupaamme puuttua jokaiseen tapaukseen jonka näemme ja kehotamme jokaista ihmistä puuttumaan näihin oksettaviin tilanteisiin ja pitämään huolta lähimmäisistä. Kenenkään ei tarvitse suvaita minkäänlaista seksuaalista häirintää!

 

Päivitetty 17.03.2016:

Uutinen ahdistelijoiden taltuttamisesta paljastui yhden Soldiers of Odinin jäsenen keksimäksi. Mitään ahdistelua tai ahdistelijoiden taltuttamista ei tapahtunut. SOO on pahoitellut tapahtunutta ja erottanut valehteluun syyllistyneen jäsenensä. Linkki MV-lehden uutiseen aiheesta: http://mvlehti.net/2016/03/16/soldiers-of-odinin-jasen-keksi-paastaan-eilisen-sankaritarinan/

2 KOMMENTIT

  1. “On mielenkiintoista nähdä, kuinka media tulee reagoimaan uutiseen.”

    Veikkaus: totaalinen media blackout 😉

    (tosin vasta sen jälkeen, kun kommunisti-toimittaja on soittanut poliisille ja tämä on varmistunut todeksi)

  2. Tätä ei siis ole tapahtunut lainkaan. SoO syyttää yhtä (nimeämätöntä) jäsentään koko jutusta. Nykypäivänä ei kannattaisi julkaista mitään ennen kuin se on varmistettu useammasta lähteestä, koska kaikki on niin helppo jälkeenpäin tarkistaa.

    Mitenkäs nyt kun Odinin porukka ensin julkaisee kiihkoissaan väärää tietoa ja sitten selittelee epätoivoisesti että eihän me mutku toi yks, aiotteko syyttää heitä valehtelusta kuten usein valtamedialle teette, vai painatteko jutun villaisella ja lähdette puolustelemaan?

Comments are closed.