Koti Artikkelit Kansanmurha Mies puolusti perhettään kuudelta hyökkääjältä Etelä-Afrikassa

Mies puolusti perhettään kuudelta hyökkääjältä Etelä-Afrikassa

3
Vuoden 2016 aikana on suoritettu ainakin 64 hyökkäystä valkoisten farmeille.
Vuoden 2016 aikana on suoritettu ainakin 64 hyökkäystä valkoisten farmeille.

Etelä-Afrikan Limpopossa sijaitsevalle valkoiselle farmille hyökättiin kello viiden ja kuuden välillä maanantaiaamulla. Aseistautuneilla hyökkääjillä oli mukanaan 9 millin pistooleja ja yksi metsästyskivääri.

Greg Wilsonin vaimo Sandy kertoi Maroela Medialle, että hänen miehensä on parhaillaan selviämässä leikkauksesta. “Greg menetti niin paljon verta, mutta oli hyökkäyksen jälkeen vielä tajuissaan. Hänet leikattiin aamulla, ja hänen haavansa hoidettiin. Tilanteeseen nähden hän voi hyvin.”

Sandyn mukaan pari heräsi ennen kello viittä aamulla, koska joku yritti keittiön ovesta sisään. Greg meni tutkimaan asiaa ja löysi aseistautuneen miehen. “Hän taklasi hyökkääjän, kamppaili hänen kanssaan ja sai ajettua miehen ulos. Hänen takkinsa, aseensa ja kassinsa jäivät keittiöön”, Sandy Wilson kertoi.

Pari aikoi soittaa poliisit, kun toinen aseistautunut hyökkääjä ryntäsi keittiöön. “Suljin keittiön oven ja ryntäsin lasteni luokse. Näin silmäkulmasta, miten lisää ihmisiä tunkeutui taloon ja kuulin, kuinka kaikki alkoivat kirkua”, Sandy Wilson lisäsi.

Sandy ja parin 3- ja 6-vuotiaat lapset piileskelivät, kunnes tuli hiljaista. Kun he tulivat takaisin keittiöön, he löysivät Gregin verta vuotavana keittiöstä. Hyökkääjät olivat hakanneet häntä päähän kivellä, kun hän ei suostunut avaamaan ovia ja päästämään heitä muualle taloon. Hyökkääjät pakenivat epäonnistuttuaan, ja poliisi etsii heitä tällä hetkellä.

Valkoiset eteläafrikkalaiset ovat jatkuvan väkivallan ja murhan alaisia Mandelan “sateenkaarivaltiossa”. Muutamaa päivää aikaisemmin, 12. maaliskuuta, valkoinen perhe murhattiin Randfonteinissa. Kuva 9-vuotiaan murhatun tytön verisestä huoneesta levisi laajalle sosiaalisessa mediassa. Päivää myöhemmin taas hyökkäyksen kohteeksi joutunut perhe raiskattiin, ja hyökkääjät hakkasivat uhrejaan tiilillä sekä kiduttivat näitä silitysraudalla.

Lähteet: South Africa Today, Maroela Media, Boere Krisis Aksie

3 KOMMENTIT

  1. Suomen tulevaisuuden kuva kirkon ja vasemmisto suvakkien yhteiskunnasta.

  2. Suomi ja moni muu euroopan maa joudutaan desinfioimaan porukalla joskus vuosina 2020-2030 mikäli halutaan välttää perikato.

  3. YLE, eikä muukaan media Suomessa ei hiisku näistä brutaaleista viharikoksista valkoista väkeä kohtaan. Etelä-Afrikassa murhataan tuhansia valkoisia joka vuosi. Usein kokonaisia perheitä äärimmäisellä väkivallalla. Neekerivallan aikana on noin 70 000 valkoista murhattu 22 vuoden aikana. Verrattakoon tätä apartheid aikaan joka kesti reilut 40- vuotta. Sinä aikana vajaat 5000 mustaa kuoli lähinnä mellakoissa.

Comments are closed.