Koti Uutisia 87-vuotias revisionisti Ursula Haverbeck ei anna periksi

87-vuotias revisionisti Ursula Haverbeck ei anna periksi

2

UK_Ursula_HaverbeckSaksan jakomielitautinen oikeusjärjestelmä tuomitsi Ursula Haverbeckin viime vuonna 10 kuukaudeksi vankeuteen “kapinaan lietsomisesta”. Haverbeckin “rikos” oli osoittaa kirjoituksissaan, haastatteluissaan ja esitelmissään, että valtavirtahistorian tarina kuuden miljoonan juutalaisen “joukkotuhonnasta” toisen maailmansodan aikana on valetta.

Tutkimuksia, jotka osoittavat väitteen miljoonien juutalaisten kaasukammiomurhista valheelliseksi, ei Saksan “holokaustille” perustuvan poliittisen järjestelmän vuoksi saa oikeudessa esittää ilman, että luvassa on lisää syytteitä. Haverbeck ei kuitenkaan tästä välittänyt. Saksalaislehdistö uutisoi vajaa kuukausi sitten, että Haverbeckiä vastaan on nostettu lisää syytteitä kapinaan lietsomisesta, ja hän joutuu tulevana syksynä jälleen oikeuden eteen.

Haverbeckiä on nälvitty saksalaismediassa muun muassa “natsimummoksi”, ja häntä on suostuteltu keskittymään revisionistisen aktivisminsa sijaan vain lapsenlapsiinsa. Tätä Haverbeck ei kuitenkaan ole ottanut kuuleviin korviinsa, ja hän lähetti huhtikuun lopussa osin englanninkielisen ja osin saksankielisen tervehdyksen tukijoilleen ympäri maailmaa. Hän haluaa videollaan kiittää kaikkia, jotka ovat lähettäneet hänelle kirjeitä ja sähköposteja Saksan eliitin järjestämän poliittisen vainokampanjan aikana. Haverbeck kertoo olevansa iloinen siitä, että ihmiset kautta maailman seuraavat “holokaustista” ja revisionismista Saksassa käytävää keskustelua.

Videolla on varattu myös oma osuutensa niille, jotka kutsuvat itseään “valituksi kansaksi”. Haverbeckin viesti on, että mikäli Eurooppa ei kykene tämän valtaeliitin kahleista vapautumaan, tulee kolmas maailmansota olemaan väistämättä edessä.

Alla Haverbeckin video:

 

 

Lähde: Magneettimedia

2 KOMMENTIT

  1. Suomi pelastui Neuvostoliitolta vain Saksan sotilaallisen uhan vuoksi. Suomi pelstui -70 luvulla taloudellisesta lamasta Saksan työllistävän vaikutuksen vuoksi. Ja toisen kerran -90 luvulla samasta syystä. Pitääkö Saksan olla jälleen se joka pelastaa Suomen ja euroopan?

    Onneksi meillä Suomessakin on ihmisiä jotka ajattelevat omilla aivoillaan.

Comments are closed.