Koti Uutisia 400 äärivasemmistolaista pidätetty Stuttgartissa

400 äärivasemmistolaista pidätetty Stuttgartissa

1

Jörg Meuthenin johtama Alternativ für Deutschland -puolue (suom. Vaihtoehto Saksalle) piti lauantaina vuosikokouksensa Stuttgartissa, Baden-Württembergin osavaltion pääkaupungissa. Kokouksessa työstettiin puolueen uutta ohjelmaa, joka tyypilliseen populistiseen tapaan keskittyy islamin kritisoimiseen.

AfD:llä on edustusta puolikkaassa Saksan liittoparlamenttia. Huhtikuun aikana tehdyissä mielipidemittauksissa puolue sai ääniä 10,5:n ja 13,5 prosentin väliltä.

Paikalle oli kerääntynyt myös 800–900 äärivasemmistolaista vastamielenosoittajaa mukanaan rautaputkia ja erilaisia räjähteitä. Poliiseja oli tuotu Stuttgartiin eri puolilta Saksaa, ja heitä oli paikalla noin tuhat yrittäen estää äärivasemmiston pääsyä kokousrakennukseen ja lentokentälle.

Poliisi pidätti lauantaiaamun aikana noin 400 äärivasemmistolaista, koska nämä olivat heittäneet paukkupommeja AfD-puolueen jäseniä, toimittajia ja poliiseja kohti.

Alla RT:n videokuvaa paikan päältä:

 

 

Lähteet: MV-lehti, RT

1 KOMMENTTI

  1. Voi voi… Kamala päivä todeta että kaikki ei menekkään omien halujen mukaan. Ja joku äidin touhupeppu oli saanut nenäänsäkkin niin että siitä tuli verta.

    Kohdassa 1:09 oli hauskaa kuvakulmaa kun poliisi oli eristänyt nämä yhteiskunnasta syrjäytyneet ja otti yksi kerrallaan sumpusta ulos.

    No, oli ehkä vähän provokatiivisesti kirjoitettu mutta ei voi olla tuntematta hyvää oloa kun pilkka kilahtaa omaan nilkkaan.

    Seuraavien liittovaltion vaaleja odotellessa ja liittokanslerin viran täyttämistä.

Comments are closed.