Koti Uutisia Ulkomaat 500 henkeä osoitti mieltään Ursula Haverbeckin puolesta hänen 90-vuotissyntymäpäivänään

500 henkeä osoitti mieltään Ursula Haverbeckin puolesta hänen 90-vuotissyntymäpäivänään

5

Lokakuussa 2017 saksalainen tuomioistuin tuomitsi Ursula Haverbeckin puoleksi vuodeksi vankeuteen “holokaustin” kiistämisestä. Haverbeck sanoi Saksan TV:ssä muun muassa, että “holokausti on historian suurin ja pitkäikäisin valhe”. Hän lisäsi tuolloin, ettei ole koskaan pystytty todistamaan, että Auschwitz olisi ollut tuhoamisleiri, vaan työleiri.

Haverbeck valitti tuomiostaan korkeampaan oikeusasteeseen, mutta valitus hylättiin muun muassa sillä perusteella, että “valheellisiksi todistettujen väitteiden” levittäminen ei nauti sananvapauslakien tarjoamaa suojaa ja koska “aihe rikkoo rauhallisen julkisen keskustelun rajoja ja on kohtalokas yleiselle rauhalle”.

Der Dritte Weg ja muut kansallismieliset toimijat järjestivät lauantaina Bielefeldissä protestimarssin mielipidevainoa vastaan. Lauantai oli samalla Haverbeckin 90-vuotissyntymäpäivä. Marssiin osallistui noin 500 ihmistä, ja huolimatta kokoluokaltaan suurista vastamielenosoituksista marssi saatiin pidettyä ilman häiriöitä. Marssin reitti kulki kaupungin keskustan läpi tuomioistuinrakennuksen eteen.

Haverbeck tuomittiin mielipiderikos “holokaustin kiistämisestä” nyt jo kahdeksatta kertaa. Hän on itsepintaisesti kieltäytynyt hyväksymästä Saksan ajatusrikoslakeja. Ursula Haverbeckin edesmennyt mies Werner Georg Haverbeck oli aktiivinen NSDAP:n jäsen. Sodan jälkeen Haverbeckit perustivat koulutuskeskuksen saksalaisille nationalisteille, mutta tämä keskus kiellettiin vuonna 2008.

Lähteet: Nordfront, Der Dritte Weg

5 KOMMENTIT

  1. Olisi ollut varmasti ihana koulutuskeskus käydä..

    Voi Ursulaa, ei hän tuollaista ansaitse, niinkuin ei kukaan muukaan..

  2. Olisikohan se materiaali vielä saatavilla? Sen koulutuskeskuksenhan voisi perustaa uudestaan. Ja tällä kertaa maahan jossa kansallissosialismi ei vielä ole kiellettyä. Vaan ainoastaan ajatusrikokset.

    • Se on se surullisen kuuluisa Virallinen Totuus ®, jonka mukaan koomalampaat on aivopesty uskomaan kaiken, mitä heille kerrotaan.

Comments are closed.