Koti Uutisia Kotimaa 5-vuotiaan raiskannut somali vapaaksi – “Tilanteeseen vain ajauduttiin”

5-vuotiaan raiskannut somali vapaaksi – “Tilanteeseen vain ajauduttiin”

60
Abdigani Wasuge.

Pedofiilien etujärjestönä toimiva Itä-Uudenmaan käräjäoikeus päästi 5-vuotiaan lapsen raiskanneen somalimiehen vapaalle jalalle. “Oikeusjärjestelmän” mukaan somalia ei tule vangita, sillä hän vain “ajautui tilanteeseen”, joka päättyi pikkulapsen raiskaukseen.

Somali pakotti pelikentältä metsään houkuttelemansa pikkulapsen koskettelemaan itseään, minkä jälkeen hän raiskasi lapsen sormilla ja sukuelimellä. Somali myönsi raiskauksen oikeudessa, joten rikos oli riidattomasti tapahtunut. Tästä huolimatta somali päätettiin armahtaa.

Käräjäoikeus päätti, että pedofiilisomali jätetään tuomitsematta rangaistukseen. Puolustus väitti, ettei raiskauksessa ollut kyse pakottamisesta vaan siitä, että 5-vuotias ajautui sattumalta seksiin somalimiehen kanssa.

Kansanpetturituomarin vapauttaman somalin nimi on Abdigani Wasuge. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan somalit raiskaavat toistakymmentä kertaa useammin kuin valkoiset suomalaiset keskimäärin. Tästä huolimatta hallitus päästää Suomeen edelleen maahantunkeutujia Somaliasta.

Alla tärkeimmät osat käräjäoikeuden päätöksestä:

60 KOMMENTIT

 1. Eivät rankaise, koska ovat itsekin satanisti-pedofiileja joten eivät koe, että lapsenraiskaaja somalin toiminnassa olisi ollut mitään väärää.

  • Sairaat idiootit pääsee vapaaksi vaikka ne trekis mitä..Hirttää tuollaset pitäis..Oksettava ällöttävä Pedofiilli!!!

   • Teki toiselle somalille kuten koraani käskee. Älkää, hyvät ihmiset, nyt tämän takia itkekö!

    Toivottavasti ei tule mitään sakkojakaan tai korvauksia uhrille, sillä rahat menisivät vain somaleille jokatapauksessa!

   • Monet ketkä tuomitsee ovat ikävä kyllä itsekkin tekemässä samaa
    Tämäkin tullut ilmi monien tapahtumien taholta
    Ne ketkä käyttää järkeä ja tukevat ihmisiä
    Ei ole tappamassa tai hirttämässä ketään

  • Vatipää, “satanistipedofiili”. Kyllä tyhjyys vallitsee pääsi sisällä jos luulet et satanistit on pedofiilejä. Itse olen satanisti, ja ylpeydellä. En ole pedari, en polta kirkkoja, en kaiva hautoja, enkä uhraa mitään enkä ketään saatanalle. Ota asioista selvää ennenkun yhdistät kaks täysin erilaista asia keskenään. V***n elämämkoululainen.

   • Voi-voi, pikkuista. Saitko bannit Ylilaudalle? ¦(

    Ihmisillä taitaa olla termit “satanisti” ja “saatananpalvoja” edelleenkin sekaisin.

    Ei siinä, yhtä säälittäviä reppanoitahan te olette kaikki tyynni. Kyllä se elämä sinuakin kouluttaa, kun pitää jossakin vaiheessa muuttaa pois sieltä mamman helmoista; valmiiksi katetun pöydän ja pyykinpesupalveluiden luota.

 2. Asianumerolla löytyy tuomarin tai oikeuden päätökseen osallistuneiden nimet, eli pedofiilien suojelijoiden nimet. Muistakaa nämä kansanviholliset.

 3. Tällaiset yleisestä linjasta voimakkaasti poikkeavat oikeuden päätökset ja niiden keskittyminen maahanmuuttajiin kertovat sen, että todellinen päätös tuomion suuruudesta oli tehty oikeussalin ulkopuolella.

  Sitä en osaa arvioida oliko päätös syntynyt

  — “kahdenvälisissä neuvotteluissa” tuomarin ja syytetyn edustajan kesken,
  — oliko rahaa tai pedofiilisia etuuksia vaihdettu osapuolten (tuomarin ja syytetyn edustajan) kesken,
  — oliko syytetyn klaani ilmoittanut kostotoimista, jos vapauttavaa päätöstä ei tule, jolloin
  — “yleisen turvallisuuden” nimissä piti valita pienempi paha,
  — oliko tapaus jo käsitelty paikallisen moskeijan islamilaisessa tuomioistuimessa, jolloin tuomiota ei voitu määrätä, koska syytetty oli jo saanut siitä tuomion,
  — oliko poliittinen taho ilmoittanut tuomarille sen miten tapauksessa pitää tuomita ja
  — pitikö päätöksen aikaansaamiseksi järjestää etuuksia poliitikoille?

  Ensimmäiseksi kuitenkin kysyisin:
  Mikä on syytetyn asema paikallisen klaaniyhteisön hierarkiassa?

  — Oliko hän silmäätekevän somali-isän lapsi?
  — Oliko hän varakas tai varakkaasta perheestä?
  — Oliko hän ISIS terroristi, jonka pitää pysyä vapaalla jalalla odottamassa toimintakäskyä?
  — Jos syytetyllä on yhteyksiä NATO-valtioihin, on selvää, että hänet on pidettävä vapaalla jalalla.
  — Mikä suhde syytetyllä on Suomen viralliseen somaliyhteisöön, joka käskyttää ministeriöiden virkamiehiä (esimerkiksi tapaus, jolloin ministerin yli käveltiin, kun hän pienensi tuon yhdistyksen tukea, koska mitään kirjanpitoa ei ole ja rahat vain katoavat jonnekin)?

 4. Mitä helvettiä taas luin? Somali raiskaa 5-vuotiaan lapsen ja päästetään vapaaksi. Sairasta. Tälläinen on Suomen “oikeusjärjestelmä”. Tuomarien ja puolustusasianajajan nimet esiin!

 5. “Vastaaja ei ole henkiseltä tasoltaan 21 vuoden ikäisen tasolla.”
  Ei kait tässä ole nyt vaan ole whitesplainattu? Onko menty määrittelemään subjektiivisesti valkoihoisten kulttuurin näkökumasta sitä, millä tasolla 21 vuotiaiden tulisi olla?

  • Somalien älykkyysosamäärä tarkoittaisi Suomessa kehitysvammaisen papereita. He ohittavat Suomessa kehitysvammalain ja täällä ne on koneinsinöörejä.

 6. Tuleva hallituksemme ja sen lopullinen ministerikokoonpano takaa sen, että järkeä ei tule olemaan enää tulevaisuudessa senkään vertaa mielikuvitusvaltiossa nimeltä Suomi. Kaikkeen tullaan suhtautumaan lämmölla ja rakkaudella paitsi, jos hiilijalanjälkesi on liian suuri.

  • Tarvitsemme 100 000 somalia lisää välittömästi! Se on ainoa ratkaisu ongelmaan. A. Rinne sanoi että Suomeen hoidetaan 75 %:n työllisyys. Kannattaisi aloittaa sitten jo maassa loisivista somaleista: työttömyysprosentti 99. Siitä on hyvä todellakin aloittaa. Irakilaiset eivät myöskään ole kovin kummoisemmissa lukemissa.

   Muistetaan myös että somaleita “työllistää” esim. Lieksan somaliklubi, jossa somalit ovat somaleita meidän piikkiin. Eihän se oikeasti mitään työtä ole. Myös tuholaisten tavalla porsivat somalit ovat jatkuvasti äityislomalla ja heitähän ei myöskään lueta työttömiksi. Myös kaikenlaiset pili-pali-kurssitetut somalit ovat “työllistyneitä”, kuten myös “opiskelevat” somalit. Rättipääafgaanit ja somput, muuten, opiskelevat kieltä yleensä 2. luokalla olevien suomalaisten seurassa.

   Myös sairauslomalla olevat somalit — ja mustalaiset! — ovat poissa virallisista työttömyysluvuista! Ja lopuksi kaiken kruunu: tarpeeksi pitkään työttöminä olevat somalit(‼) poistetaan lukemista!

 7. Voisiko joku näyttää sen somalin joka on 21-vuotiaan tasolla?
  Somalien äo on keskimäärin niin alhainen että heidät luokitellaan kehitysvammaisiksi joten he voivat tehdä mitä huvittaa saamatta siitä tuomiota koska ovat syyntakeettomia? Tervetuloa!

  • 68 on somaliapinan keskimääräinen “älykkyys”-pisteytys. Meillä keskivaikean downinsyndroomaisen vastaava lukema on 70, joten aikamoista banaaninmussuttaaja Suomeen pukkaa….

 8. Ei joutunut vankilaan, koska syyntakeeton, toimitettiin tahdosta riippumattoman hoitoon eli ns. pakkohoitoon. Samallalailla toimittiin aikoinaan Jammun kohdalla, hän oli osittain syyntakeeton.

  • Toivottavasti tuo on tieto. Parempi se on laittaa suljetulle loppuiäkseen, kuin vuodeksi vankilaan. Paljon muutakin voisi tehdä, mutta ne konstit eivät ole laillisessa keinovalikoimassa.

 9. (((JewTube))) poisti näämmä todella runsaan määrän kansallissosialistia youtube kanavia, jopa niitä missä ei esiinny mm hakaristi tai mitään “kansanryhmään vastaan kiihottavaa materiaalia” -myös NordenMedia on poistettu.

 10. Toivottavasti lapsen vanhemmat valittavat seuraavaan oikeusasteeseen. Riski tietysti on, että vanhempien maksettavaksi jäävät suuret oikeudenkäyntikulut, mutta onpahan ainakin taisteltu.

  • Vanhemmat saavat varmaan tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mitä meidän läpimätää “oikeus”järjestelmään on uskominen. Itse en turvautuisi tuomioistuimeen, jos oma lapsi olisi kyseessä, asia hoidettaisiin kuten se kuuluu.

  • Uhri oli myöskin somali, joten tekijä ja uhrin vanhemmat käärivät yhdessä tuumin hyvät rahat tästä vielä meiltä veronmaksajilta: uhrille (eli lapsen vanhemmille) tulee maksettavaksi mahtavat korvaukset, jotka me tietysti maksamme, sillä onhan tekijä somali.

   Somali voittaa aina.

 11. Nyt alkoi vituttaan ja lujaa; voi perkele mikä vitun maa tää Suomi on nykyään! Pääseekö joka somaliraiskari alhaisen äo: n takia vapaalle jalalle raiskatessaan 5- vuotiaan lapsen? Tällä porukallahan Suomi piti saada uuteen nousuun!? Ja voitte olla varmoja ettei tätäkään raiskaria edes haluta saada ulos maasta; ei, päin vastoin! Odotellaan koska saalistaja-peto iskee uudelleen. Tuon lapsen elämä on täysin pilalla ja vanhempien elämä myös.

 12. Eikös tässä oo jo selvä näyttö että tämä ei ollut eka kerta koska lapsi teki mitä oli OPETETTU

 13. pala faktaa,olin tunnetun Abigadari Husseinin kanssa vankilassa 20 vuotta sitten,ukko murhasi Tuuli Ikosen 15v tampereella.Ylimielinen somppu sai suomailaisen naisen tapailemaan itseään ja lopulta naimisiin ja paksuksi neito.”ABI” sai sitten ensimmäisen lomansa perhesyiden vuoksi,meni kotiin ja otti 2 vuotiaan tyttärensä , ja vei makuuhuoneeseen ja lukitsi oven vaimon hysteerisistä estelyistä ja huudoista huolimatta!Somppu otti ja raiskasi oman lapsensa!!Oli kuulemma hänen omaisuuttaan….Eli jo tuolloin Somppu näytti eläimelliset halunsa ja älykkyytensä minimaallisuuden…. ketään yleistämättä….

 14. Järkyttävää…ei voi olla totta ! miten lapsen kävi, kuka auttoi lääkäriin ym. verta vuotavahan lapsen on tarvinnut olla ja miksi ei puhuta lapsen tuskasta tuossa, ei aikuinen mies voi työntää penistään 5-v. lapseen,jollei lapsi mene rikki tuossa…Niin kuka lääkäriin ommeltavaksi lapsen vienyt, vai jättikö verta vuotavan lapsen sinne ja lähti itse pois ?

 15. Tulisi se sota niin pääsisi ainakiin jakamaan näille mulkuille niitä tuomioita mitkä niille kuuluukin.

 16. Tämä kommentti ei mennyt läpi (comment-161264). Kokeilen uudestaan.

  Tällaiset yleisestä linjasta voimakkaasti poikkeavat oikeuden päätökset ja niiden keskittyminen maahanmuuttajiin kertovat sen, että todellinen päätös tuomion suuruudesta oli tehty oikeussalin ulkopuolella.

  Sitä en osaa arvioida oliko päätös syntynyt

  — “kahdenvälisissä neuvotteluissa” tuomarin ja syytetyn edustajan kesken,
  — oliko rahaa tai pedofiilisia etuuksia vaihdettu osapuolten (tuomarin ja syytetyn edustajan) kesken,
  — oliko syytetyn klaani ilmoittanut kostotoimista, jos vapauttavaa päätöstä ei tule, jolloin
  — “yleisen turvallisuuden” nimissä piti valita pienempi paha,
  — oliko tapaus jo käsitelty paikallisen moskeijan islamilaisessa tuomioistuimessa, jolloin tuomiota ei voitu määrätä, koska syytetty oli jo saanut siitä tuomion,
  — oliko poliittinen taho ilmoittanut tuomarille sen miten tapauksessa pitää tuomita ja
  — pitikö päätöksen aikaansaamiseksi järjestää etuuksia poliitikoille?

  Ensimmäiseksi kuitenkin kysyisin:
  Mikä on syytetyn asema paikallisen klaaniyhteisön hierarkiassa?

  — Oliko hän silmäätekevän somali-isän lapsi?
  — Oliko hän varakas tai varakkaasta perheestä?
  — Oliko hän ISIS terroristi, jonka pitää pysyä vapaalla jalalla odottamassa toimintakäskyä?
  — Jos syytetyllä on yhteyksiä NATO-valtioihin, on selvää, että hänet on pidettävä vapaalla jalalla.
  — Mikä suhde syytetyllä on Suomen viralliseen somaliyhteisöön, joka käskyttää ministeriöiden virkamiehiä (esimerkiksi tapaus, jolloin ministerin yli käveltiin, kun hän pienensi tuon yhdistyksen tukea, koska mitään kirjanpitoa ei ole ja rahat vain katoavat jonnekin)?

  • https://mvlehti.net/2019/06/03/pahoinpitely-jarvenpaassa-muuttui-tapoksi-tekija-ilmoittautui-poliisille/

   Entäs tämänkaltainen? Kun pahoinpitely muuttuu tapoksi. Rattijuoppouskin on vakavampi rikos kuin pahoinpitely Suomessa.

   Outoa on myös ettei autolla jonkun yli ajaessa (tappaessa uhrin samalla) saa tuomiota törkeästä liikenteen vaarantamisesta tmsv. 50 päiväsakolla selviää siitä. Muistakaa, jos tarvitsee joskus eliminoida joku!

   https://yle.fi/uutiset/3-6548126 ← Tuolta voitte katsoa ja ihmetellä…

   On tämä yksi saatanan hullu maa.

  • Muuten ok, mutta NATO-fobiasi on naurettavaa. Kukaan täysjärkinen ei kaipaa Venäjää ja Kiinaa maailmanpoliiseiksi. Maat ovat totalitarismin varaan rakennettuja öykkärivaltioita, länsimaisen yhteiskunnan ykkösvihollisia yhdessä islamistien kanssa.

 17. Onko tästä edes syyttäjä valittamassa? Tuomitsematta jättäminen ei tunnu perustellulta, kosa näyttö tuntuu olevan ja jopa tunnustuskin. “Ajautumista” ei ole ennen varmaankaan käytetty perusteluna päätökselle. Ei saisi jättää tähän.

  • “Ajautuminen” on sitten nykyään vahingon veroinen asia. Bussissakin joku “horjahtaa”, ei se ole terrorismia, vaan häiriö, paniikkihäiriö.

 18. Tämä on vaarallista tietoa,jaoin jutun Mv:n linkin kautta avoin tilannehuoneeseen.Mode oli minuutin sisällä poistanut jutun ja hyöykkäsi kimppuun syyttäen ihmisjahdista.Totesin kyseessä olevan oikeudenpöytäkirja mutta ei mennyt jakeluun.hyvin innokas tytteli vaientamaan kaikki joiden mielipiteet eivät kelpaa.

 19. Tämä on hyvä esimerkki millaisten mädättäjien hallussa oikeuslaitos on.

 20. Voiko älykkyysosamäärä olla sillä tasolla kyseisellä henkilöllä.Että voi tyydyttää seksuaaliset halunsa ylipäätään ollenkaan.Kysyn vaan.

 21. Suomi on todella vastaus musurotannaamasomppujen rukouksiin. Täällä saa oikein oikeuden päätöksellä ja suojeluksella harrastaa pedofiliaa. Tämä päätös leviää kulovalkean tavoin eli pikkulasten vanhemmat varokoon! Pitäisikö alkaa kouluttamaan omia death squadeja??!!

 22. Jos sivu pitää itseään uutissivuna niin uskottavuutta nakertaa aika paljon se että toi tyyppi joutu oikeesti pakkohoitoon, tämä artikkeli on siis puhdas vale

 23. Kuka antaa sen kipinän josta liekki tähän kansaan roihuaisi ja pahan ja vääryyden poistaisi.kaxnaamaiset valehtelevat vallanpitäjät,omanedun tavoittelijat,haurauteen ja irstailuun sotkeutuvat pitää kaikki köyden eteen taluttaa ja torille kansanvallan merkiksi ripustaa.koska on sen aika

 24. Mies on tuomittu Niuvanniemeen. Nettipoliisille infottu tästä “artikkelista”.

 25. Ei jumaulauta kyllä netissä ihmiset melskaa ja riehuu mutta jos tosipaikka tulee nii te kaikki olette kotona itkemässä vaikka pitäisi alkaa jo tekemään jotain 🤣 pitäkää suunne kiinni jos teistä ei saatana muuhun ole kun netissä huutajaks… Monessa muussa maassa tuollainen kaveri tapettais porukassa mutta suomessa mussutetaan netissä… Ite en asialle tee mitään kun odotan koska suomi on noiden somalien vallassa ja meistä tulee vain heidän elättäjiä

  Kiitos 🤣

 26. Kai te nyt ymmärrätte että kaveri joutui pakkohoitoon? Selvisi rikosoikeudellisesta rangaistuksesta. Valtion mielisairaala kutsuu,ja jos ei osoita parantumisen merkkejä ja katsotaan olevan lapsille edelleen vaarallinen, ei sieltä vapaaksi pääse. Toisin kuin vankilasta pääsisi. Pakkohoitoon joutuminen on monesti pahempi rangaistus kuin vankila.,nuorempi siskoni on ollut oikeuspsykiatrisella osastolla ja siellä on tyyppejä ketkä olleet siellä 40+ vuotta.

Comments are closed.