Koti Uutisia 20 muslimia Oslon synagogan edessä paisui valtamediassa 1 300 muslimiksi

20 muslimia Oslon synagogan edessä paisui valtamediassa 1 300 muslimiksi

4

UK_Oslon_synagoga

Viime torstaina sekä kansainvälisessä että Suomen valtavirran mediassa alkoi levitä uutisia 1 300 muslimista, jotka muodostivat niin kutsutun “rauhanringin” Oslon synagogan ulkopuolella. Verkkolehti Breitbart paljastaa kuitenkin, että tosiasiassa mielenosoittajia oli paikalla niinkin massiivisesti kuin 20 henkeä. Breitbart kävi läpi sosiaaliseen mediaan ladattuja kuvia ja vertasi niitä valtamedian otoksiin.

Breitbart kertoo, että valtavirtamediassa julkaistut kuvat on otettu loppuun asti pohdituista kuvakulmista ja niitä otettiin vain sinä aikana, kun rinki oli koossa. Joistakin kuvista voi Breitbartin mukaan huomata, että ringin muodostaneiden ihmisten määrä oli noin 20 hengen luokkaa. Breitbart kirjoittaa, ettei esimerkiksi AFP voi sivuuttaa vääristettyä raportointiaan, koska uutistoimistolla oli valokuvaajansa paikalla.

Syy 1 300 muslimin väittämään voi Breitbartin mukaan olla se, että paikallislehti Osloby kirjoitti “1 300 henkilön, joista moni oli etninen norjalainen”, olleen synagogan edessä osoittamassa mieltään. Tämä edellä mainittu ihmisjoukko ei kuitenkaan ottanut osaa itse mielenilmaukseen.

Sen lisäksi, että valtamedia antoi valheellisen kuvan juutalaisten ja muslimien välisestä suuresta veljeydestä, on kyseisen mielenosoituksen järjestäjä Ali Chisti kirjoittanut useasti kriittisesti juutalaisista, esimerkiksi siitä, kuinka juutalaiset olivat 9/11-iskun takana.

Lähteet: Nordfront.se, Breitbart.com

4 KOMMENTIT

  1. Kukaan järkevä ei koskaan menisi synagogaa “suojaamaan”, kannattaisi ensin ottaa selvää tästä valitusta kansasta ennenkuin lähtee puolustemaan heitä. Kaikki ei-juutalaiset ovat pelkkiä tyhmiä goyimeja jutkujen silmissä joilla ei ole ihmisarvoa. Voin melkeimpä kuulla kun juutalaiset hierovat käsiään yhteen ja laskevat shkeleitä samalla nauraen tyhmille valkoisille.

  2. Näitä ystävällisiä muslimeja kun katselee, niin tulee väistämättä mieleen, että nämähän ovat neli-viisikymppisiä. Sitten katsotaan terrorismin uusin strategia Euroopassa, eli lone wolf-tyyppiset iskut. Kuinka monessa terrori-iskussa on ollut tekijänä noinkin vanha muslimi? Missä ovat ne alta kolmekymppiset “toverit”?

Comments are closed.