Koti Uutisia Valkoinen perhe häädettiin pois “mustien alueelta”

Valkoinen perhe häädettiin pois “mustien alueelta”

1

Englantilainen nuori äiti muutti kahden lapsensa kanssa uuteen kotiin Willenhallin lähiössä Coventryn kaupungissa, mutta joutui mustien uhkailun kohteeksi ennen kuin ehti edes kunnolla muuttaa uuteen asuntoonsa.

UK_Sammie_Sunter
Sunterin perhe.

Kun Sammie Sunter oli viemässä 2- ja 5-vuotiaita lapsiaan ensimmäistä kertaa uuteen kotiinsa, oli talon oveen ilmestynyt viesti, jossa sanottiin, että kortteli “kuuluu mustille siskoille ja veljille”. Taloon ja sen lähistölle on myös ilmestynyt muita valkoisten vastaisia viestejä kuten graffiteja, jotka on suunnattu 24-vuotiaan Sunterin perhettä vastaan. “Willenhall on musta, joten painukaa vittuun”, luki yhdessä viestissä.

Sunter harmittelee, että hän joutuu selittelemään tilannetta 5-vuotiaalle lapselleen. “Sanoin hänelle, että tekijä saa kyllä rangaistuksen, mutta mistäpä sitä tietää, tapahtuuko oikeasti niin”, Sunter sanoi. Hän kertoo asuneensa Willenhallissa jo 15 vuotta, mutta aiemmin tällaista ei ole tapahtunut.

Sunter myös joutui soittamaan poliisit saattamaan perheensä ulos asunnosta, sillä hän tiesi uhkailijoiden tarkkailevan heitä. Kun Sunter soitti isännöitsijälle asiasta, hänelle kerrottiin, että kyseisessä osoitteessa on ollut aiemminkin “tapaus”. “Kun saimme kuulla neiti Sunterin tapauksesta, tarjosimme hänelle uutta kotia, johon hän tulee muuttamaan lähiaikoina”, asuntojen vuokraamisesta vastaava Carmel McCarthy kertoi.

Huomionarvoista on, että valkoisiin kohdistuva uhkailu ja väkivalta yleistyvät Euroopassa sitä mukaa, kun ei-valkoisten määrä lisääntyy. Myös Suomessa on pahoinpidelty ihmisiä suomalaisuutensa vuoksi.

Lähde: Daily Mail

1 KOMMENTTI

Comments are closed.