Koti Uutisia Lehti lupaa löytöpalkkion FB-trolleista

Lehti lupaa löytöpalkkion FB-trolleista

4

UK_MV-logo

Suosituksi vaihtoehtomediaksi noussut Mitä Vittua??!! -lehti lupaa tuhannen euron suuruisen löytöpalkkion sille, joka paljastaa kahden Facebookissa toimivan trolliryhmän oikeat henkilöllisyydet.

Facebookissa toimii valeprofiileilla henkilöitä ja ryhmiä, jotka levittävät pedofiileihin ja eläinrääkkääjiin myönteisesti suhtautuvaa materiaalia. Lisäksi he levittävät videoita, joissa kidutetaan eläimiä. Mitä Vittua??!! -lehden perustaja lupaa 1 000 euroa vinkkipalkkiona tiedoista, joiden avulla saadaan ryhmien ydinporukan oikeat tiedot tai henkilöllisyys osoitetietoineen esiin.

Myös valtamedia ilmaisi huolensa trolliryhmien aiheuttamasta pahennuksesta sen jälkeen, kun lehti oli luvannut niiden taustahenkilöistä löytöpalkkiot. “Jos ‘sheriffeillä’ ja kaikenmaailman nettipoliiseilla ei ole kiinnostusta näihin niin me etsitään nämä itse, niin se menee”, lehti kirjoittaa. Lue lisää löytöpalkkiosta tästä linkistä.

Viime viikkoina valtamedia on ollut huolissaan Mitä Vittua??!! -lehden saamasta suosiosta erityisesti siksi, että lehti julkaisee maahanmuuttaja- ja seksuaalirikollisten henkilöllisyyksiä. Valtamedia haluaisi pimittää suomalaisilta maahanmuuttajarikollisten henkilöllisyydet, mutta sen sijaan se näkee tärkeäksi levittää laillisten kansallismielisten henkilötietoja, kuten Helsingin Sanomat aiemmin tässä kuussa osoitti.

 

Aiheeseen liittyen:

Kolme maahanmuuttajaa huumasi ja raiskasi suomalaislapsia
Media haluaa vaientaa maahanmuuttaja- ja pedofiiliuutisoinnin

4 KOMMENTIT

 1. Facebook, maailman laajalevikkeisin (viha)blogi, missä jihadistit ja pedofiilit voivat levittää materiaaliaan. Silti sitä mainostetaan joka ikisessä valtamediassa ympäri maailmaa.

 2. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa alkaa valtamedian paskakoneisto nikotella. Lisää vaan kokkareita heidän rattaisiin! Adler Sterben!

  • Toivottavasti en ymmärtänyt sinua väärin.
   Ihan kuin viittaisit, että MV??!! antaisi tukensa Nazimalle ja hänen vaaliohjelmalleen.
   MV??!! kuitenkin tietää lukijansa ja ymmärtää ettei ketään vakavasti otettava lukija tue Naziman politiikkaa. Kyseessä on siis “saatirinen” julkaisu.

   Jos ei, olen totisesti hukassa ja palasina.

Comments are closed.