Koti Uutisia Ulkomaat 16-vuotias ranskalaisteini arvosteli islamia videolla – päätyi poliisin suojelukseen

16-vuotias ranskalaisteini arvosteli islamia videolla – päätyi poliisin suojelukseen

3

16-vuotias ranskalaisteini kyllästyi Instagramissa kohtaamaansa arabimiesten ahdisteluun ja päätti arvostella islamia sosiaaliseen mediaan lataamallaan videolla. Heti videonsa alussa hän muistuttaa ihmisiä sananvapaudesta. Videosta tuli viraali ja teini on nyt poliisin suojeluksessa tuntemattomassa paikassa.

Hänelle tulee jopa satoja uhkausviestejä minuutissa sekä muslimeilta että #metoo-vasemmistolaisilta, joiden mukaan Eurooppalaisten lasten tulisi jaksaa kuunnella taukoamatonta arabimiesten seksuaalista ahdistelua.

Teini jouduttiin myös evakuoimaan koulustaan, eikä hän voi enää turvallisesti käydä koulua missään päin Ranskaa uhkailujen vuoksi. Sosiaalisessa mediassa kulkeekin tällä hetkellä hashtagi #JeSuisMila.

Voit katsoa kaupunginvaltuutettu Junes Lokan suomentaman videon alta. Mikäli video ei näy laitteellasi, paina tästä linkistä.

3 KOMMENTIT

  1. Oliskohan Suomi tarpeeksi turvallinen maa että Mila voisi anoa täältä turvapaikkaa?? Käydä koulunsa loppuun ja asua jossainpäin Suomea onnellisena kun ei tarvitse pelätä henkensä puolesta ja saa elää sellaista elämää mistä on unelmoinut.

    Mutta siiten tarvitaan suomalaisia, paljon suomalaisia. Ja siksi mm. kaikki ulkosuomalaiset pitää kutsua Suomeeen takaisin. Vaikka vain työttömiksi. Kaikki eläkeläiset, työikäiset, kaikki jotka eivät halua asua Ruotsissa sen sisäpoliittisen tilanteen vuoksi.

    Viime vuonna Suomeen muutti 2800 ulkosuomalaista Ruotsista. Se on hyvä alku, päänavaus. Vielä on jäljellä ~718 000. Ja meistä jokainen voi omalla työllään sanoa heille että Suomessa on tilaa. Kun saamme heidät tänne, ei muunvärisillä ole elintilaa. Ja toisaalta, hehän muuttavat Ruotsiin koska sielä on oma puolue maan hallituksessa seuraavien vaalien jälkeen. Kannattaa mainita muuttoa haluaville että VIELÄ Suomalainen hintataso asunnoissa on edullinen. Ei suuremmissa kaupungeissamme mutta ympäristökunnissa. Mutta se hintataso muuttuu koko ajan sen mukaan kun muuttovirta kiihtyy.

  2. Mielestäni tuo on ohi puhumista. Nimenomaan rodulla on merkitystä, eli on parempi olla rasisteja arabeja kohtaan biologisista syistä kuin pilkata uskontoa, joka on rodun ohella yksi yhteiskunnan peruspilareita. Hän ja muutkin ranskalaiset ovat tuossa tilanteessa, koska ovat luopuneet omasta uskonnostaan ja Jumalastaan, ja toinen on tulossa tilalle. Sekulaari liberalismi johtaa tuhoon jota hän tuossa nyt valittaa.

    Valkoisten muslimien maa voisi olla ihan hyväkin paikka, ehkä jopa parempi kuin nykyinen Suomi. Mutta kun se yhdistyy arabiperimään niin ongelmat alkavat.

Comments are closed.