Koti Artikkelit Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään, osa 2

Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään, osa 2

28

27.1. kansainvälinen sionistinen eliitti ja heitä mielistelevät poliitikot viettävät “vainojen uhrien muistopäivää”. Kansallinen Vastarinta julkaisee Nicholas Kollerstromin kaksiosaisen Auschwitz-artikkelin muistuttaakseen, että väitteet “juutalaisten murhista kaasukammioissa” ovat valetta. Käännökset on julkaistu alun perin Magneettimediassa syksyllä 2015.

auschkaasu-583x330

Nürnbergissä holokaustihuijaus kypsyi nykyiseen muotoonsa. Liittoutuneet saivat haluamansa tarinan murhaamalla ja kiduttamalla todistajia valikoidusti. Nürnbergin näytösoikeudenkäynnit alkoivat 1946, jolloin maailmankuulu ”kuuden miljoonan uhrin” lukumäärä oli jo kirjoitettu kiveen.

Tuomioistuin ei päätynyt lukuun ”6 000 000” objektiivisen tutkimustyön kautta. Sen sijaan lukua pidettiin kyseenalaistamattomana lähtökohtana ja sitä toistettiin saksalaisvangeille kidutuksen yhteydessä. Kidutus päättyi vasta, kun vangit suostuivat ”tunnustamaan” 6 000 000 juutalaisen holokaustin tuomareille.

Kaikki merkittävät vastaajat ovat kertoneet, etteivät he tienneet mitään juutalaisten joukkotuhonnasta ennen Nürnbergin näytösoikeudenkäyntejä.

Nürnberg: kuinka todisteita väärennettiin

Ainut poikkeus oli Auschwitzin päällikkö Rudolf Höss, joka allekirjoitti 15.3.1946 pöytäkirjan, jossa hänen väitettiin valvoneen 2 500 000 juutalaisen teurastusta. 15.4. pöytäkirja esiteltiin Nürnbergissä. Huhtikuun 15. päivää voi kutsua Auschwitzin syntymäpäiväksi. Kaksi viikkoa aiemmin Höss oli todennut:

”Kyllä, allekirjoitin lausunnon, jonka mukaan tapoin 2,5 miljoonaa juutalaista. Olisin aivan yhtä hyvin voinut myöntää murhanneeni 5 miljoonaa. On olemassa menetelmiä, joiden avulla ihminen saadaan tunnustamaan aivan mitä tahansa, oli se sitten totta tai täyttä valhetta.”

Vasta vuosikymmeniä myöhemmin julkaistiin selonteko siitä, kuinka brittisotilaat olivat kiduttaneet Hössiä kolme vuorokautta putkeen saadakseen ”tunnustuksen”. Vaimolleen lähettämässään kirjeessä Höss pahoittelee antamaansa lausuntoa ja kertoo, kuinka hänet pakotettiin valehtelemaan käyttämällä äärimmäistä väkivaltaa. Liittoutuneet eivät olisi saaneet tarvittavia ”todisteita” Nürnbergiä varten elleivät he olisi turvautuneet kidutukseen.

Hössin teloitus.

2001 Patricia Meehan kertoi brittimiehittäjien perustamasta ”kuulustelukeskusten” verkostosta. Ne olivat valloitetun Saksan maaperälle pystytettyjä kidutuskammioita, joissa väärennettiin ”todisteita” sodan häviäjävaltioita vastaan. Jopa Nürnbergissä todettiin, että sionistisella liikkeellä oli ollut merkittävä vaikutus ”esitutkinnassa”. Esimerkiksi luku 6 000 000 tuli suoraan heiltä.

”Holokaustista” julkaistaan jatkuvasti uusia tiiliskiven kokoisia kirjoja, joilla myyttiä juutalaisten joukkotuhonnasta uusinnetaan. Australiassa on esitetty kuitenkin terävä skeptinen näkökulma:

”Kun kyse on holokaustista, ketään ei tunnu kiinnostavan se, ettei joukkotuhonnasta ole jäänyt käytännössä lainkaan fyysisiä jälkiä. Tätä perustellaan väittämällä, että ennen sodan päättymistä natsit tuhosivat rakentamansa joukkotuhonnan infrastruktuurin niin täydellisesti, että he luulivat, ettei heidän hirveää hanketta voitaisi myöhemmin enää paljastaa.

Monissa maissa on laitonta ihmetellä ääneen sitä, kuinka on mahdollista, että näin laajan rikoksen kaikki todisteet kyettiin tuhoamaan. Edes miljoonien ’murhattujen’ tuhkia tai muita jäänteitä ei koskaan löydetty. Kaiken tämän ihmetteleminen on ajatusrikos länsimaissa.”

* * *

”Suurin osa holokaustin ’todisteista’ on paperisia. 1945–1946 OSS (Office of Strategic Services, CIA:n edeltäjä) ja OCC (Office of Chief of Counsel, Nürnbergin syyttäjän virasto) väärensivät kiireellä asiakirjatodisteita sodan hävinnyttä Saksaa vastaan, jotta maan johto saataisiin tuomittua Nürnbergissä.

Väärentäminen oli kaavamaista. Ensin Pariisin dokumentoinnin divisioona teki ’kopioita’ (englannin kielellä), määritteli ne autenttisiksi ja lähetti ne syyttäjälle Nürnbergiin. Samaan aikaan alkuperäiset asiakirjat (jos sellaisia edes oli) katosivat jäljettömiin. Vain englanninkieliset kopiot ovat jäljellä.

Englanninkieliset kopiot käännettiin saksaksi ja lähetettiin puolustukselle Nürnbergiin. Puolustus sai materiaalinsa aivan viime tingassa, joten sodan häviäjillä ei ollut aikaa eikä mahdollisuutta tutustua asiakirjatodisteiden autenttisuuteen.”

* * *

”Kun SS-kenraali Hans-Adolf Prützmann, SS-johtaja Heinrich Himmler ja SS-kenraali Odilo Globocnik tekivät väitetysti ’itsemurhan’ brittien pidätyssellissä toukokuussa 1945, alkoi kummallinen Auschwitzin leiriin liittyneiden saksalaisten murhasarja. (Murhat toteutti DIN-niminen juutalainen terroristiryhmä.)

Joseph Bellinger on kirjoittanut hiljattain kirjan Himmlerin murhasta. Bellinger osoittaa, että sodan loputtua käytännössä kaikki Kolmannen valtakunnan juutalaispolitiikan sisäpiiriläiset murhattiin kuuden kuukauden sisällä!

Sodan jälkeen juutalaiset terroristit murhasivat saksalaisia. Monet heistä olivat saaneet taistelukokemusta murhaamalla arabeja Palestiinassa ennen tuloaan Saksaan.

Historiallinen oikeusmurha

Tämä oli tietysti Nürnbergin syyttäjän kannalta unelmatilanne. Juutalaispolitiikan yksityiskohdista tietoiset olivat poissa pelistä, joten tuomioistuin oli kokonaan Pariisista lähetettyjen asiakirjojen varassa.

Nürnbergissä saksalaisia kenraaleja kidutettiin. Myös heidän vaimonsa pidätettiin pantiksi siitä, että kenraalit puhuisivat oikeudessa vain sellaisia asioita, joita liittoutuneet olivat käskeneet heidän kertoa. Vangit pidettiin eristyksissä, jotteivät he voineet vertailla kertomuksiaan etukäteen. Vangit pakotettiin valehtelemaan kiduttamalla ja uhkailemalla heidän perheenjäseniään. Kun he olivat tehneet työtä käskettyä, suurin osa heistä murhattiin hirttämällä.

Tuomioistuin katsoi oikeudekseen keksiä uusia lakeja sekä toimia yhtä aikaa syyttäjänä, tuomarina, puolustuksena ja pyövelinä. Amerikkalaista oikeutta!

Nürnbergissä Zyklon-B-purkkien lähetyslaskuja pidettiin todisteena ihmisten ”kaasutuksista”. Tuomioistuin ei ottanut käytännössä lainkaan huomioon sitä, mikä Zyklon-B:n normaali käyttötarkoitus oli: sitä käytettiin laajasti sodan aikana esimerkiksi vaatteiden ja patjojen desinfiointiin. Ei ollut ollenkaan epänormaalia, että sotaa käynyt Saksa hankki ainetta tautien riivaamille työleireille.

Tuomioistuina ei kiinnostanut lainkaan se, että saksalainen Degesch-niminen yritys oli varta vasten suunnitellut kymmenenkuutioisen kaasukammion vaatteiden puhdistukseen Zyklon-B:n avulla, jotta pilkkukuume ei leviäisi.

Degeschin kaasukammiot asennettiin 1942 saksalaisille työleireille, kun pilkkukuume saapui. Leirit käyttivät tonneittain Zyklon-B:tä. Majdanekin ja Auschwitzin desinfiointikammiot ovat edelleen pystyssä. Ne tunnistaa Zyklon-B:n värjäämistä sinisistä seinistä. Desinfiointikammiot ovat paljon pienempiä kuin rakennukset, joissa kaasua väitetysti käytettiin ihmisten murhaamiseen. ”Murhakammioissa” ei kuitenkaan ole Zyklon-B:n jälkiä!

Nürnbergin kaasukammioilluusio luotiin yhdistämällä mielivaltaisesti kahden eri tyyppisen kammion piirteitä. Pienissä desinfiointikammioissa oli ammattimaisesti suunnitellut tuuletuslaitteet, turvallisesti eristetyt ovet, Zyklon-B:n tehokkaasti höyrystäneet lämmittimet sekä johdattimet ja korkeat savupiiput, joilla tappava kaasu poistettiin rakennuksesta.

”Murhakammioiksi” väitetyt ruumishuoneet olivat täysin erilaisia. Ne olivat pitkiä, kylmiä ja kosteita rakennuksia, jotka oltiin rakennettu osaksi maan alle, jotta ne pysyisivät viileinä. Ilmanvaihto oli tehotonta eikä katoissa ollut aukkoja Zyklon-B-rakeiden pudottamista varten. Keskellä huonetta oli suurikokoinen pöytä, johon ruumiit asetettiin ennen kuin ne vietiin viereisen huoneen polttouuneihin.

Jostain kumman syystä ruumishuoneita (ja toisinaan pesuhuoneita) alettiin yhtäkkiä kutsua ”kaasukammioiksi” ja samalla todelliset ammattimaisesti suunnitellut kaasukammiot katosivat kokonaan keskustelusta. Hämäriä murhahuoneita alettiin kutsua epämääräisellä nimellä ”Krema”.

Totuuden puolustajat

Sodan jälkeisinä vuosina mies nimeltä Paul Rassinier otti usein yhteyttä entisiin keskitysleirivankeihin, jotka olivat julkisuudessa väittäneet nähneensä pahamaineiset murhakaasukammiot.

Rassinier oli vasemmistolainen ranskalainen, joka taisteli saksalaisvastaisessa vastarintaliikkeessä. Sodan aikana hänet vangittiin ja kuljetettiin Buchenwaldiin. Hän ei siis todellakaan ollut Hitlerin ihailija. Taustastaan huolimatta hän ei halunnut valehdella sodan tapahtumista vain mustamaalatakseen saksalaisia.

Rassinier on kirjoittanut lukuisia kriittisiä kirjoja ”holokaustista”.

Rassinier vietti useita vuosia matkustellen ympäri Eurooppaa ja haastatellen ihmisiä, jotka olivat olleet sodan aikana keskitysleireillä. Kun keskustelu siirtyi ”holokaustiin”, joukkotuhonnan ”silminnäkijät” alkoivat Rassinierin mukaan väistellä yksityiskohtaisia kysymyksiä ja usein jopa valehdella. Raporttinsa yhteenvedossa hän totesi:

”Olen käynyt läpi loputtomalta tuntuvan tulvan valheellisia todistuksia ja väärennettyjä asiakirjoja yrittäessäni tutkia niin sanottuja kaasukammioita.

Oppimani perusteella olen varma ainakin yhdestä asiasta: Kolmannen valtakunnan johtajat eivät missään vaiheessa määränneet (tai suunnitelleet määräävänsä) juutalaisten joukkotuhontaa kaasulla tai millään muullakaan menetelmällä.”

Rassinier oli urhea, kun hän uskalsi julkistaa tutkimustensa tulokset. Luonnollisesti hänet vangittiin sen vuoksi.

Nykyään häntä pidetään ”holokaustia” kriittisesti tutkivan revisionistisen liikkeen isänä. Saksan hallitus on tehnyt suunnatonta tuhoa objektiiviselle historiantutkimukselle maksamalla korvausrahoja ”holokaustiselviytyjille”. Ilmaisen rahan houkutus synnyttää jatkuvasti uusia ”muistoja” ja valheellisia ”silminnäkijätarinoita”.

Totuuden hetki: Ernst Zündelin oikeudenkäynnit

Ranskalainen Robert Faurisson alkoi jo vuosikymmeniä sitten tutkia väitettyjen murhakaasukammioiden rakennetta. Hän selvitti, etteivät valtavirtahistorioitsijoiden ja ”silminnäkijöiden” kuvaukset kaasukammioista olleet kemiallisesti ja fyysisesti päteviä.

Kanadalainen Ernst Zündel kiinnostui Faurissonin tutkimuksista ja kutsui tämän todistamaan oikeudenkäyntiinsä Torontoon 1985. Oikeudenkäynti oli ainutlaatuinen, sillä sen aikana holokaustin ”silminnäkijöitä” ristikuulusteltiin ensimmäistä ja viimeistä kertaa historiassa. ”Silminnäkijät” joutuivat vannomaan valan ennen kuin heidän annettiin kertoa ”kaasukammioista”.

Objektiivisessa ympäristössä ”holokaustiselviytyjät” eivät kyenneet antamaan pitävää selontekoa juutalaisten järjestelmällisestä murhaamisesta kaasukammioissa. Holokaustilta putosi pohja.

Oikeudenkäynti huipentui neljäntenä päivänä, kun Zündelin asianajaja Doug Christie pääsi kuulustelemaan maailman ehkäpä arvostetuinta valtavirtaista holokaustitutkija tohtori Raul Hilbergiä:

Christie: Voitteko esittää ainakin yhden tieteellisen raportin, joka todistaa edes yhden [murhaamiseen tarkoitetun] kaasukammion olemassaolon jollain saksalaisten hallitsemalla alueella?

Hilberg: Minulla ei ole sellaista.

Christie: Teillä ei ole sellaista, koska sellaista raporttia ei ole olemassakaan. Tahdon nähdä edes yhden raportin – olkoot se sitten sodanaikainen, sodanjälkeinen tai sotaa edeltävä –, joka todistaa, että edes yksi ihminen murhattiin [Zyklon-B] kaasulla.

Hilberg: Tahdot siis nähdä ruumiinavauspöytäkirjan. Sellaista ei tietääkseni ole olemassa.”

Hilbergillä ei ollut näyttää edes yhtä asiakirjaa! Sellaisia asiakirjoja ei ole löydetty myöskään oikeudenkäynnin jälkeen. Ei ole olemassa todisteita edes yhden ihmisen kuolemasta Zyklon-B-kaasukammiossa!

Zündel on vuosikymmenten ajan ollut viranomaisten ja väkivaltaisten juutalaisjärjestöjen kohde.

Faurisson toimi Zündelin avustajana kahdessa oikeudenkäynnissä. He voittivat kaikki väittelyt syyttäjän kanssa. Syyttäjä ei kyennyt esittämään ensimmäistäkään todistetta murhakaasukammioiden olemassaolosta:

”1988 Zündelin toisessa oikeudenkäynnissä syyttäjä vaati, ettei silminnäkijöitä enää kuultaisi. Kanadalainen tuomioistuin oli oppinut läksynsä ensimmäisen oikeudenkäynnin jälkeen: maailmassa ei ollut ensimmäistäkään uskottavaa ’natsien kaasukammiot’ nähnyttä silminnäkijää.

Tuomioistuimet eri puolilla maailmaa alkoivat matkia Kanadan päätöstä. Klaus Barbien oikeudenkäynnissä Ranskassa 1987 keskusteltiin Auschwitzin kaasukammioista, mutta yhtään silminnäkijää ei kutsuttu kertomaan niistä.

Useissa revisionisteja vastaan käydyissä oikeudenkäynneissä Ranskassa juutalaiset ’silminnäkijät’ puhuivat ympäripyöreästi kaasukammioista. Kukaan juutalaisista ei kuitenkaan suostunut vannomaan valaa ja todistamaan nähneensä omin silmin kaasukammion tai kaasulla suoritetun murhan – tai osallistuneensa edes jälkeenpäin ruumiiden käsittelyyn! Kaikki oli kuulopuhetta.”

* * *

”Kaasukammiosilminnäkijöitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Demjanjukin oikeudenkäynti Israelissa osoitti jälleen kerran, ettei kaasukammioista haluta väitellä oikeudessa, sillä se johtaa välittömästi valehteluun.

Muutamia vuosia sitten joukko vanhoja aggressiivisia juutalaisia käveli luokseni oikeustalolla. He kertoivat olevansa ’Auschwitzin kaasukammioiden ilmieläviä todistajia’. Vakuudeksi he esittelivät minulle tatuointejaan.

Kerroin heille, että heidän olisi katsottava minua suoraan silmiin ja kuvailtava minulle kuinka kaasukammio toimi. He pöyristyivät ja vastasivat: ’Miten voisin muka tehdä sen!? Jos olisin nähnyt kaasukammion omin silmin, en olisi nyt tässä; minut olisi kaasutettu!’”

Juutalaiset ovat pahoinpidelleet Faurissonin 10 kertaa, jotta hän lopettaisi holokaustin tutkimisen.

Ajatusrikollisten vaino

Historiaa ei voida tutkia, jos toisinajattelua ei hyväksytä. Juutalaisten tulisi olla iloisia siitä, ettei heidän isovanhempiaan sittenkään murhattu!

Marraskuussa 1991 Fred Leuchter aikoi pitää puheen Chelsean kaupungintalolla. Yhtäkkiä poliisi ryntäsi paikalle ja pidätti Leuchterin Englannin suurimman juutalaisen lobbausjärjestön (Board of Deputies of British Jews) käskystä! Leuchter ei saanut kertoa kemiallisista tutkimuksistaan vaan hänet passitettiin takaisin Yhdysvaltoihin. Näin Englannin järjestäytynyt juutalaisyhteisö suhtautui sananvapauteen.

Kun Leuchterin mullistava raportti julkaistiin alunperin 1989, Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin alahuone julisti sen ”fasistiseksi natsipropagandaksi” (20.6.1989; 100 parlamentin jäsentä äänesti). Edes parlamentin alahuoneella ei kuitenkaan ole valtaa muuttaa kemian lakeja; ferrosyanidijäämät keskitysleirien rakennusten seinillä paljastavat, missä Zyklon-B:tä todellisuudessa käytettiin! Ne ovat koko holokaustikysymyksen avain.

boardofdeputies
Board of Deputies of British Jews käyttää poliisia käsikassarana vaientaessaan toisinajattelijat.

Läpimurto ei voi kuitenkaan tapahtua ennen kuin Saksa kumoaa ajatusrikoslait ja sallii julkisen keskustelun sodan tapahtumista. Yksi parhaista holokaustirevisionistisista teoksista on Germar Rudolfin toimittama yli 600-sivuinen Dissecting the Holocaust, jonka tekemiseen osallistui yli kaksikymmentä tutkijaa. 1995 Saksan hallitus määräsi, että kaikki kopiot kirjasta on takavarikoitava ja poltettava! Juutalaiset järjestöt valittavat jatkuvasti ”natsien kirjarovioista”, mutta näitä rovioita vastaan ne eivät protestoineet!

Kun Ernst Zündel oli muuttanut Kanadasta Yhdysvaltojen Tennesseehen jatkamaan holokaustirevisionistisen materiaalin julkaisemista, aloittivat viranomaiset uuden ajojahdin. Poliisi tunkeutui hänen kotiinsa, pidätti hänet ja lähetti eristysselliin Kanadaan. Kaksi vuotta myöhemmin hänet siirrettiin Saksaan, jotta ajatusrikostuomiosta saataisiin mahdollisimman ankara.

Lokakuussa 2006 Zündel raivostutti saksalaisen tuomarin lukemalla ääneen avoimen kirjeen Iranin presidentiltä Saksan liittokanslerille. Kirjeen ydinviesti oli selvä: Saksa on nöyristellyt jo yli 50 vuotta Siionin jalkojen juuressa, joten nyt on aika nousta takaisin omille jaloille!

Kauhufiktiota ja epäilyksen kielletty hedelmä

Elämme kuvainraastajien aikaa. Perusarvoja halvennetaan ja pyhiä kirjoituksia häpäistään jatkuvasti. Ketään ei kiinnosta. On kuitenkin yksi arvo, jonka epäilemisestä häkki heilahtaa eri puolilla Eurooppaa!

”Holokaustia” saa kyllä paisutella tahtonsa mukaan. Lawrence Reesin teoksessa Auschwitz (2005) tuhat alastonta juutalaista survotaan joka tunti huoneeseen, jonne mahtuisi todellisuudessa enintään 100–200 ihmistä. Ovet lukitaan ja Zyklon-B johdetaan huoneeseen (aukoista, jotka puhkaistiin kattoon vasta sodan jälkeen!). Kun kauhun karjahdukset loppuvat, ”tehokkaat tuulettimet” puhaltavat myrkylliset höyryt hetkessä pois.

Rees ei vaivautunut ilmeisesti lainkaan selvittämään Auschwitzin todellista sodanaikaista rakennetta.

Auschwitz on vuosikymmenten ajan ollut inspiraation lähde lahjattomille eliitin aivopesemille ”taiteilijoille”.

Auschwitzissa ei ollut ”tehokkaita tuulettimia”. Ja entä jos olisi ollut? Zyklon-B olisi silti tarttunut suunnattomiin ruumisröykkiöihin. Tuote oltiin suunniteltu varta vasten sellaiseksi, että se eritti syanidikaasua hitaasti. Kukaan ei ole kertonut uskottavasti, miten huone tyhjennettiin kerta toisensa jälkeen tuhannesta raadosta, jotka olivat yltä päältä myrkyllisen jauheen peitossa.

Täytyy muistaa, että väitettyjen murhakaasukammioiden ovet olivat aivan tavallisen kokoisia ja usein ne avautuivat sisäänpäin. Tuhannen ihmisen murhaaminen joka tunti olisi tällaisissa olosuhteissa ollut sula mahdottomuus. Kaikki leirin työntekijät olisivat itse kuolleet myrkkyyn yrittäessän tehdä tilaa seuraavalle tuhannelle uhrille.

Zyklon-B oltiin suunniteltu mahdollisimman ”turvalliseksi” vaatteiden desinfiointiaineeksi (lue artikkelin ensimmäinen osa). Kuitenkin juuri sen ”turvallinen” rakenne olisi tehnyt siitä maailman surkeimman ja itsetuhoisimman murha-aseen kaasukammioiksi muutetuissa ruumishuoneissa, joista puuttui kaikki todellisten kaasukammioiden turvateknologia.

Meidän on lopetettava nöyristely

Saksalla ei ole ollut itsenäistä hallitusta sodan jälkeen. Liittoutuneet pakottivat sen ”ehdottomaan antautumiseen”. Saksa menetti sekä puolustusvoimiensa päällystön että valtiojohtonsa. Kansakunta pantiin giljotiiniin, jotta se ei kykenisi puolustautumaan lainkaan sodan voittajavaltioiden mielivaltaa vastaan.

Nürnbergin näytösoikeudenkäyntien tuomiot julistettiin sitoviksi ja lopullisiksi Länsi-Saksassa. Saksa on vuoteen 2008 mennessä maksanut jo sata miljardia (!) D-markkaa Israelin sionistihallituksille ”holokaustikorvauksina”.

Saksan nukkehallitus ei uskalla kyseenalaistaa sionistien vaatimuksia.

Saksan tulisi ottaa Ahmadinežadin neuvosta vaari ja lopettaa rahan lapiointi sionistivaltiolle. Niin kauan kuin ilmaista rahaa on luvassa, on ihmisillä voimakas motiivi keksiä uusia valheellisia ”sotamuistoja”. Tukemalla Israelia Saksa kaivaa siis omaa kuoppaansa.

2006 YK ilmoitti, että maailmalla alettaisiin viettää vuotuista ”holokaustin muistopäivää” (Suomessa ”vainojen uhrien muistopäivä”) aina 27.1. Meidän täytyy ottaa päivämäärä haltuun ja levittää silloin erityisellä intensiteetillä tietoa siitä, mitä toisessa maailmansodassa todella tapahtui. Totuuden voitto on meidän vastuullamme.

Artikkeli julkaistu lähteineen englanniksi CODOH-verkkosivuilla 24.5.2008.

28 KOMMENTIT

 1. Samanlaisia oikeudenkäyntejä on ollut Suomessa parin viimme vuoden aikana, että kaikki syytettyjen todistajat oikeus on estänyt, ja tässä kuuluisimmassa tapauksessa syytettyjen puollustus ei saanut edes puheenvuoroa. Onneksi hovioikeudessa myös puollustus pääsi ääneen.
  Suomessa on täysin sairas oikeuslaitos ja polpo.

  PS. Onko tuossa kuvassa “Board of Deputies of British Jews” vasemmalla, entinen parlamentin puhemies? Ei ihme kun oli niin sairas tyyppi.

 2. Täsmennyksenä kohtaan “.. oltiin rakennettu osaksi maan alle”: Vain krematorioden 2 ja 3 ruumishuoneet oli osittain maan alla, krematoriot 4 ja 5 olivat kokonaan maanpinnan yläpuolella. Auschwitz oli itseasiassa kolmesta eri leiristä koostunut kokonaisuus, pääleiri oli melko pieni ja siellä oli vain yksi krematorio, numero 1. Sen sijaan Birkenau oli valtava vankileiri, jossa oli neljä krematoriota, numerot 2 – 5. Ja kolmas leiri, Monowitz, oli iso teollisuusalue. Jossa oli kyllä asuntoja ja sairaala sairaustuneita juutalaisia työläisiä varten, ja runsaasti teollisuusprosesseissa esiintyviä myrkkykaasuja, mutta jostain syystä kukaan ei ole keksinyt väittää, että siellä olisi murhattu juutalaisia. Birkenaun krematoriot 4 ja 5 ovat oikeastaan ne mielenkiintoisimmat, koska holocaustitarinan mukaan ZyklonB-rakeet tuupittiin väitettyihin kaasukammioihin hankalasti ikkunan kautta, tikapuilla seisoen koska ikkuna korkealla, ja hankalaa koska ikkunassa säleikkö. Pohjapiirroksen perusteella sisäkkäisiä huoneita, joten koko holocaustitarinassa ei mitään järkeä. Joka ilmeisesti selittääkin miksi holocaustiin uskovien “tutkijoiden” kirjoittamissa kirjoissa, puhumattakaan Hollywoodin juutalaisten tuottamista “dokumenttielokuvista”, näitä krematorioita ei yleensä mainita ollenkaan.

 3. Eichmann, Göbbels ja Himmler näyttävät mielestäni juutalaisilta. Olisiko niin että oudoimpina pidetyt ideat joita kansallissosialisteilta tuli, olivatkin juutalaisilta? Miksi heitä sitten olisi päästetty kansallisosialismin ytimeen vaikuttamaan? Uskon syyn olevan sama, miksi Putinin lähipiirissä on juutalaisia tai oligarkkeja: hänkin tarvitsee agendansa ajamiseen rahaa, vaikutusvaltaa sekä suhteita, sillä tietääkseni Venäjällä ei vielä kukaan printtaa Putin-seteleitä… “Natsi” on juutalaisen Konrad Heidenin 20-luvulla keksimä termi – tarkemmin sanottuna poliittinen epiteetti – jolla viitattiin Saksan kansallissosialisteihin. Sana on loukkaava foneettis-etymologisten syiden takia, eivätkä kansallissosialistit koskaan käyttäneet itsestään tätä termiä.

  “Lopullinen ratkaisu” on sionistien ja juutalaisten keksimä termi. Tästä löytyy näyttöä jo niinkin aikaiselta ajalta kuin aivan 1800-luvun lopulta! 1900-luvun alussa – siis jo ennen maailmansotia! – juutalaisten omistamat painotalot ja kustantamot kirjoittivat aiheesta aikakaus- sekä sanomalehdissä ynnä muissa kirjallisissa tuotoksissaan. Tämäkin idea siis jo “ajettiin sisään” ihmisten mieliin hyvissä ajoin: juutalainen eliitti yritti pakottaa jo kuuden miljoonan talmudistisen uhrilahjamyytin maailman tietoisuuteen I maailmansodassa, muttei siinä onnistunut: aika ja maailmanlaajuinen mediakenttä l. tiedonvälitys eivät olleet vielä kypsiä ja tarpeeksi toimivia tähän. Nykyisin kaikenlainen fiktio ja semifiktio saadaan kaulittua hyväuskoisten idioottien kalloihin kuin Magnum 44:n luoti kuplavolkkarin konehuoneen lävitse. TODELLINEN Lopullinen ratkaisuhan olisi ollut juutalaisten sionistien siirtäminen pois pilaamasta länsimaisia yhteiskuntia koronkiskonnalla ja myrkytyksellään. Heitä ei kuitenkaan saatu pidettyä aisoissa ja Israelin edeltäjä, Juudean valtio, liittyi sotaan lopun ollessakin jo historiaa.

  Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan. Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin “natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

  Todistusaineistoa siitä, että “6 000 000 kärsivän juutalaisen” tarinat ympäri maailmaa ovatkin vain pelkkää valetta ja panettelua, saatte etsiä aivan itse. Samaten koskien sitä, että Adolf Hitler ja Eva Braun seilasivat kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan. Älkää minua uskoko vaan etsikää! Mitä esimerkiksi FBI oli mieltä tästä mahdollisuudesta? Mitä mieltä sinä olet?

  Neuvostoliitto oli juutalainen ksenokratia ja vallankaappauksen jälkeen 1917 oli ensimmäisen hallituksen senaattoreista jopa 85 % juutalaisia, joista suurin osa oli laivattu suoraan USA:sta – maailman juutalaisimmasta valtiosta! Suomalaisten sota venäläisiä; slaavilaista veljeskansaamme vastaan ei olisi koskaan edes ollut mahdollinen tapahtuma. Ei, me olimme sodassa sionistista vieraanvaltaa vastaan. Venäjä kaapattiin, aivan kuten kansainvälinen, sionistinen yksityispankkimafia on kaapannut nyt meidän halituksemme lukuisien muiden Euroopan maiden joukossa.

  Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

  • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

  • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

  • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

  sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluutta ovat vasemmistolaisten harhakuvat siitä, että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot kieltävät valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta oikeuttavat sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja “rasistinen” motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä! Termin “rasismi” keksi juutalainen “Leon Trotsky” eli Lev Davidovich Bronstein, joka oli erittäin tärkeä tekijä Neuvostoliitossa sen jälkeen kun viimeinen keisari perheineen oli murhattu tämän saman rikollisjoukkion toimesta.

  Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua “totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. “Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin “seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta. Onneksi internetin syntymistä edes “Protocols of Zion (Sionin viisaiden pöytäkirjat)” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: “Information wants to be free!”

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran Uutta maailmanjärjestystä rakentavalta eliitiltä. Aukkoja täynnä kuten “kuulennot” tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla. Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä “lopullisen ratkaisun leireistä” ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! “Band of Brothers (Taistelutoverit)” -tyyliset semifiktiiviset Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille “miten homma oikeasti meni”. Hollywood ja kansainväliset, juutalaisten omistuksissa olevat tietotoimistot ovat niin uskottava auktoriteetti – joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja “faktoillaan” – että suomalainen uskoo. Kun TV:stä eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen uskoo. Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä “naisen euro on 80 senttiä” -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin käsittämätöntä sanaa “ikärasismi”. Tulkoon tässä mainituksi, että termin “seksismi” keksi juutalainen Margaret Feldman.

  “Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

  Juutalaisista vielä muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja kaananilaisia. Lopetankin kirjoitukseni Sanaan:

  »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: “Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
  Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
  Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
  Psalmi 137:7–9

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  • Juutalaiset eivät ole Juudaan heimoa vaan Babylonian ashkenazien, kanaanilaisten ja edomilaisten sekoitus. Käännöksissä hukkuu tuo ero. JuuDalainen, juudealainen ja sitten tämä nykyinen juuTalainen sanat. Englanniksi Judahite, Judaean ja Jew. JuuDalaiset juudaan heimosta eli Judahiitit(The Tribe of Judah) olivat viimeisiä aitoja arjalaisia israeliitteja Jeesuksen aikaan. Kun taas juudealaiset (Jews/Judaeans) ovat näitä käännynnäisiä. Laajemmin yleensä noita kaikkia nimitetään virheellisesti “juutalaisiksi”.

   Kuten kaikki savolaiset ovat suomalaisia, mutta kaikki suomalaiset eivät ole savolaisia.

   https://christiansfortruth.com/who-are-jews/

   • Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

    Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

    Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

    Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket ”uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

    Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → Esau → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

    Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

    13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

  • Eichmann, Goebbels ja Himmler eivät näytä juutalaisilta eivätkä tuottaneet mitään hulluja ideoita. Hitler ja Eva kuolivat tietenkin bunkkerissa. Ruumiille on useita silminnäkijöitä. Ruumiit poltettiin ja sitten kranaattikeskitys hävitti ne olemattomiin. Leukaluutakaan ei jäänyt. Natsien lähipiirissä ei ollut juutalaisia eikä Hitler saanut juutalaista rahoitusta

   • FBI:n mukaan menivät kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan.

    Rockefeller rahoitti Saksan kansallissosialisteja vuoteen ’41 asti.

    • FBI syöttää sontaa typeryksille. Sama voima on väärien salaliittoteorioiden takana. Hitler kuoli todistetusti eikä pako ollut mahdollinen eikö sellaisessa tarinassa ole järjen häivähdystä

     • Täällä on aina joitakin idiootteja trollaamassa. Kansallissosialisteihin EI kuulunut juutalaisia. Eichmann, Goebbels ja Himmler eivät näyttäneet/eivätkä olleet juutalaisilta kuten EI myöskään kukaan muukaan kansallissosialisti ollut juutalainen. Adolf Hitler teki itsemurhan bunkkerissa yhdessä vaimonsa Eva Braunin kanssa, jonka jälkeen SS poltti ruumiit. Kannattaa katsoa elokuva Perikato (Der Untergang). Kertoo Adolf Hitlerin ja kansallissosialistien viimeisistä päivistä. Se on todella autenttinen ja siinä ei ole propagandaa, mitä noissa yleensä on. Hyvä elokuva.

     • Himmler ja Goebbels ovat aina kuuluneet hahmoihin, joita kunnioitan lähes yhtä paljon kuin Hitleriä. Eichmann oli melko korkea upseeri, mutta en juurikaan häneen ole perehtynyt. Hänestä on eräiden väärinkäsitysten vuoksi ollut paljon harhaluuloa juutalaisuudesta, mutta todistetusti hän ei ole juutalaista syntyperää.

   • Ei Hitlerin ruumiista ole mitään todisteita. Jo Ernst Zündel kirjoitti -70 luvulla hänen paostaan ja satoja kirjoja Saksassa on bännätty aiheeseen liittyen. Ja Antarktikan tukikohdasta. Barilochessa on saksalaisyhteisö jossa pidetään hänen pakoa itsestäänselvyytenä.

    Tuo bunkkerielokuva on valtavirtainen ja tukeutuu ns. viralliseen narratiiviin, vaikka pahimmat Hollywood ylilyönnit vältetäänkin. Miksi tässä pitäisi uskoa virallista tahoa jos kaikki muukin on valhetta? Hitlerin kuolemassa bunkkeriin ei ole järkeä. Jos itse olisin hänen asemassaan ja jalkojeni juurella sortuva suurvalta ja sen kaikki globaalit kontaktit. Dönitz valittiin seuraajaksi jotta hän pystyi varmistamaan turvallisen merireitin minne sitten menikin.

    Kommunistit halusivat vallata Tiibetin jotta löytäisivät reitin Aghartaan. Ja Antarktikalle lähti sotaa edeltävien kuuden vuoden aikana joidenkin arvioiden mukaan jopa 200 tuhatta ihmistä ja sinne roudatiin kalustoa monta vuotta ja lopulta myös UFO prototyypit jne.

    Ei ole osoitus raukkamaisuudesta jos pakenee. Hänellä oli ehkä suunnitelma jota ei haluttu paljastaa.

    “On February 24th, 1945 Hitler made a prophetic speech at the end of which he said these words :– “In this war there will be no victors and no vanquised either, but only the dead and the survivors. The last battalion however, will be a German one.” A further definition can be obtained by Hitler’s remark, towards the end of the war, that “… the inevitable and automatic clash between east and west will come sooner or later and we (the Germans) will be and act as the proverbial tip of the scale.”

    http://truth.prabhupada.org.uk/ww3-between-america-russia-will-the-imperial-germans-tip-the-scale

    http://truth.prabhupada.org.uk/demigods-imperial-germans-in-antarctica-are-the-real-world-superpower

    • Kyllä kuolemasta on uskollisten kansallissosialistien ja SS-miesten todistukset. Autonkuljettaja Kempka ja palvelijoiden päällikkö Ligne olivat polttamassa ruumiita bensiinillä. He olivat SS-miehiä ja ei ole mitään syytä uskoa heidän valehdelleen muistelmiinsa. Jos Zündel todella on kirjoitellut joskus noin, niin hän on erehtynyt. Minua ei kiinnosta jokin Barilochen huhupuhe. Ei myöskään höpöjutut salaisista tukikohdista.

     Rost Van Tonningenin vaimolle Hitler totesi, että kunniallisessa lopussa on uuden nousun siemen. Pako olisi ollut kunniatonta, koska hän oli uhonnut vuosikymmeniä päättävänsä päivänsä tappion tullessa. Nimenomaan paossa ei olisi mitään järkeä. Hänhän oli hyvin sairas ja olisi kuitenkin pian kuollut

 4. Näissä sionistien Auschwitz-selviytymistarinoissa on kaikissa yksi suuri epäjatkuvuuskohta: Kun kaikki muistavat tuon pahamaineisen kyltin jonka alta kävelivät, niin ketkä sinne oikein tuotiin junaraiteilla? Nimittäin, se kylttihän on noiden rautatiekiskojen oikealla puolella. Muurin ulkopuolella.

  Eli siis, kaikki jotka muistavatkävelleensä tuon kyltin alta, valehtelevat.

  • Auschwitzhan oli työleiri eikä siellä kukaan kuollut muuten kuin tauteihin ja huonoon ravitsemukseen joiden syynä oli liittoutuneiden sotatoimet. Kaipa ne vangit töihin mennessään ja palatessaan kävelivät portista.

 5. Siinä meillä oikein Suomalainen puoluejohtaja ja ns. kansanedustaja…..miettikää!!!

  PS haluaa tiukentaa otettaan nuorisojärjestöstään – Halla-aho: ”Minkäänlaiset rotuopit eivät ole toivottavia”

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006386442.html

  Israel on tärkeä hänelle ja Huhtasaarelle! Tsemppiä nuorisojärjestö olette oikeilla jäljillä!

  • PS-nuorissa on varmaan joitakin ihan asiallisia ihmisiä. Nyt olisi kumminkin aika erota tuosta sionistisesta koshernationalisti/valeoppositiopuolue perussuomalaisista. Herätys Suomalaiset! Perusjuntit eivät aio pysäyttää rotumuukalaisten vyöryä eivätkä ole suomalaisten puolella! Tämä nähtiin jo vuonna 2015 kun nämä kansanpetturit olivat hallituksessa. Lopettakaa PS:n ja muiden valtapuolueiden äänestäminen ja liittykää Kohti Vapautta / SoO kansanliikkeeseen! Tässä “demokratiassa” eivät parlamentaariset ratkaisut enää auta! Kansa kaduille, petturit vastuuseen! Vallankumous!

 6. Tässä pommi-tavaraa – salattu kovin ottein jopa Nurnbergin oikeudenkäyntiin tätä dataa ei missään nimessä sallittu:

  “Tämän sopimuksen sisältö paljastuu jäljennöksistä, joita on säilytetty marsalkka Mannerheimin kansiossa S-32. Nyt, runsaan 50 vuoden jälkeen voimme julkistaa ne, jotta totuus paljastuisi ja saisimme käsityksen Suomen historian eräistä vaikeimmista ajanjaksoista … Saksan Luftwaffen kaappaa asiakirjat sisältävän lentokoneen tiedustelun antaman vihjeen perusteella Itämeren yläpuolella … Kone tutkitaan läpikotaisin, ja sieltä löytyvät mm. tässä mainitut asiakirjat ja ne valokuvataan. Noin neljä tuntia kestäneen pysähdyksen jälkeen kone sai jatkaa matkaansa…

  Kirjasta ISBN 9seiska8-952-9yksi-8984viivaseitsemän:

  Valmiussuositus – Churchillilta Stalinille (8.2.1940; suomennettu englannin kielestä)

  Amiraliteetti on antanut valmiussuosituksen 15.10.1939 laaditun ja allekirjoitetun sotasopimusasiakirjan ja 28 tammikuuta  1940 päivätyn, herra Stalinin allekirjoittaman ja lähettämän sotasuunnitelman tätäntöönpanosta seuraavasti:

  1.

  Neuvostoliiton ilmoitukseen, että Suomi on kokonaisuudessaan vallattu, Suomenlahden rannikkoseutu ja Suomenlahden saaret hyökkäysvalmiiksi miehitetty toukokuun 15. päivään 1940 mennessä, varautuu meriministeriö siten,7 että englantilaiset merijalkaväen joukot nousevat maihin viimeistään toukokuun 14. – 15 päivien yönä 1940 Norjassa aikaisemmin sovituissa kohteissa. Sen lisäksi englantilaiset miehittävät Tanskan. Ranskalaisten joukkojen kanssa Englannin merijalkaväki ottaa haltuunsa Ruotsin Göteborgin ja miehittää Etelä-Ruotsin. Samanaikaisesti laivasto ottaa valvontaansa Pohjanmeren ja sulkee saksalaisten laivojen ja sukellusveneiden pääsyn pois Itämereltä.
   2.

  Ranskan ja Englannin välisissä neuvotteluissa on sovittu – Suomen pyydettyä useita kertoja apua Neuvostoliittoa vastaan käymänsä sodan kevennykseksi – että hallitukset ovat julkisesti luvanneet apua. Luvattu apu, jos suomalaiset sitä vielä pyytävät, ohjataan Norjaan ja Ruotsiin, jonne se jäädytetään siinäkin tapauksessa, että mainitut maat antaisivat kauttakulkuluvan.

  Ranska on luvannut 50 000 – 100 000 miestä, jotka tuotaisiin Ruotsiin ja sijoitettaisiin ruotsalaisten sotavoimien sitojiksi siihen asti kunnes Neuvostoliiton joukot miehittävät Suomen ja internoivat suomalaisen sotaväen ja suojeluskuntajärjestön. Englantilaiset joukot sijoitetaan Norjaan, ja noin 5000 – 8000 miestä nousee maihin Ruotsin Göteborgissa.  

  Yllä olevat kaksi pykälää ovat kyseisen kirjan sivuilta 129 ja 130.

  Laitan tähän vielä englanniksi erään mielenkiintoisen puheenvuoron (lievästi sanottuna):

  As for Hitler’s secret documents:

  The last plane that took off from Berlin, carried Hitler’s secret archive. The Americans shot it down in Bayer. Everything was destroyed. “

 7. Kristinusko on yksi v**tusaatanan vitsaus ja esi-bolshevistinen hippiliike jonka suosio Rooman alempien kansankerrosten keskuudessa (eli rumien, tyhmien ja heikkolahjaisten kapina jonka (((aluillepanijat))) kyllä tiedetään höpöhöpöstä huolimatta) johti ennenpitkää, sille myötämielisten hallitsijoiden käsissä Valtakunnan sisäiseen mätänemiseen, rappioon ja ennenaikaiseen, lopulliseen tuhoon.

  Se mitä eivät lahkolaiset asevoimin saaneet kaadettua tuhottiin henkisellä ruttotaudilla josta Eurooppa ei ole sen koommin koskaan toipunut. Sama mätä kun piti tottakai levittää kaikkien kansojen tasapäistäväksi riemuksi. Omista rikotuista perinteistämme on jäljellä vain kuorien rippeet.

  Kaikki mitä Eurooppa on koskaan ollutkaan tai saavuttanut on kristinuskosta HUOLIMATTA, ei todellakaan sen ansiosta.

  Että kiitos vain ihan helvetisti näistä britti-israel höpöteorioista taas vaihteeksi, muistui taas mieleen ketkä saavat kulkea sitten myös omalla vuorollaan soramontulle.

  • Aito kristinusko on uskoa Jeesukseen, sillä ei ole mitään tekemistä juutalaisuuden, katotilaisuuden, ortodoksisuuden tai muiden Saatanaa palvovien kulttien kanssa.

   Esim. meidän läntinen sivistyksemme ja oikeuskäsityksemme perustuvat VT:n Kymmeneen käskyyn… Ja juutalaiset eivät ole kirjoittaneet SANAAKAAN raamattuun, muistakaa se. Egyptin orjia olimme ME, eivät juutalaiset, jotka toki auttoivat meidän kiinniottamisessa!

   Sellaista riimupartaa ja hautakivenpotkijaa taas siellä. Onnea elämään — sitä tulet tarvitsemaan.

  • Kansallissosialismin moraali perustui kristillisyyteen. Hitler oli itsekin sellainen. Pöytäpuheet ovat vääristeltyjä viimeistään käänösvaiheessa.

   https://totuusbloki.wordpress.com/2013/10/13/kansallissosialistinen-saksa-oli-kristitty-valtio/comment-page-2/

   Pakanallinen eli esi-kristillinen Rooma oli paljon suosiollisempi juutalaisten suhteen kuin kristillistymisen jälkeinen. Keisari Nerolla oli jopa juutalainen vaimo ja saattoi jopa itse kääntyä juutalaisuuteen. Kun taas kristityssä Roomassa seka-avioliitot olivat kuolemalla rangaistavia. Että mene vain itse sinne soramontulle. Sinulta puuttuu käsitys pyhästä absoluutista. Pohjoinen pakanismi on relativismia ja siten juutalaisuutta kun molemmat tulevat Babylonian mysteerikulteista. Eli pakanuus kuten Norse mytologia on siis replikaatiota noista vanhemmista myyteistä ja ne ovat muotoutuneet matkalla pohjoiseen. Kristus on sitävastoin korkeimman hengellisyyden ilmaus joka löytyy myös Vedoista Krishna nimellä. Mutta ei niitä ns. esi-kristillisiäkään tapoja ja myyttejä vastaan sinänsä tarvitse olla jos siellä on korkein kirkkaus ja pyhyys ja sen attribuutti jotenkin mukana. Onhan esim. Väinämöinen eräänlainen kristus-attribuutti myös.

   Sakke vaikuttaaa sosiopaatilta, jos hän on valmis tappamaan omaa kansaansa uskon vuoksi.

   Kaikki merkittävät korkeakulttuuriset saavutukset viimeisen tuhannen vuoden aikana on kristillisyyden inspiroimia. Kuten Bachin musiikki ja Michelangelon veistokset. Niissä heijastuu kurkotus pyhää absoluuttia ja kirkkautta kohti. Sen sijaan pakanallinen taide usein velloo pimeydessä jo musiikkivideoiden estetiikan ja valaistuksen osalta. Toki voi olla ajatus absoluutista muussakin uskonnollisissa konteksteissa, mutta en ole sellaista ainakaan ns. kansallismielisten pakanoiden kulttuurisissa ilmauksissa nähnyt. Heillä se keskittyy lähinnä mustaan metalliin, örinään ja alhaisuuteen. Kunnon folk musa festareilla sitä aitoutta ja puhtautta ja kauneutta tosin voi aistia. Ja tietty antiikin Kreikassa. Valitettavasti vain folkmusa piirit ovat usein nekin varsin vasemmistohenkisiä. Missä ovat kaikki kansallissosialistit kantelistit ja laulajat ja tanssijat jne? Ei kukaan kiellä osallistumasta. Sen sijaan heitä näkee mustissa paidoissa, pentagrammit selässä, lävistyksineen jossain Tuska festareilla.

   • Kirkkaus, valo, risti, kaikki merkittävät kirkon tunnukaet ovat ammosia aikaa sitten Eurooppalaisen rankaan kasvaneita, pakanallisuudessa ilmenneitä arvoja / symboleja.”Pimeä” aika varmaan olikin taviksille pimeää; suurin osa ennen kirkon valtaa ollut taide, tiede ja muu kirjoitus kirkko hävitti, poltti.
    Jeesus kuuluu aavikolle (Eurooppa on kirkon takia kohta aavikko kirjaimellisesti).

 8. Hollywood on opettanut meille että ainoastaan japanilaiset ja saksalaiset olivat pahiksia toisessa maailmansodassa.

  Netissä tuli alla oleva kirjoitus vastaan, vaikuttaa siltä että historiasta on meille valehdeltu aika lailla. Saksa ei tainnutkaan olla niin paha maa kuin meille on jo ala-asteelta saakka kerrottu.

  ”Reichsführer-SS Heinrich Himmler reagoi tietoonsa tulleisiin lukuisiin kuolemiin keskitysleireissä kirjoittamalla 16.12.1942 kiireellisen kirjeen SS:n taloushallinnollisen keskusviraston (WVHA:n) päällikölle Oswald Pohlille:

  ”On ehdottomasti ryhdyttävä toimenpiteisiin kuolleisuuden vähentämiseksi keskitysleireissä parantamalla ravitsemusta ja, mikäli mahdollista ja tarpeellista, työoloja. Leirien komentajat asetetaan henkilökohtaiseen vastuuseen tästä” (facsimile painettu teoksessa ”Obozy hitlerowskie na ziemiach polskich 1939-1945”. Panstwowe Wydawnictwo Naukowe, Varsova 1979, s. 135-136)”

 9. Mielenkiintoista. Pohjois-Karjalassa sijaitsevan Polvijärven kunnanvaltuutettu Pauliina Kuhlmann (sd) kyseenalaistaa holokaustin.

  “Kuhlmann kutsuu kommenteissa Auschwitz-Birkenaun keskitysleirin verkkosivua valheelliseksi propagandaksi ja Israelin Yad Vashem -holokaustimuseota propagandamuseoksi.

  – Ja tämäkö se todistaa yhtään mitään! Tämähän on propagandaa, hyvä ystäväni. Pelkkää valheellista propagandaa. Tiedätkö ketkä ylipäätään murhasivat ja ketä? valtuutettu kirjoittaa eräässä kommenteistaan.

  Kirjoitustensa perusteella hän suhtautuu kriittisesti myös tasavallan presidentti Sauli Niinistön osallistumiseen viimeviikkoiseen holokaustin muistojuhlaan Israelissa.

  – Mulla on niin paljon tietoa tästä Israel-casesta, että minua noitten on ihan turha huijata enää sekuntiakaan… Tekemiset tiedetään. Ja sitten… oksennus lentää… meidän presidentti on tuolla kekkereissä mukana “muistelemassa”… joka ikinen valtionpäämies tietää totuuden. Kunhan järjestävät kansalle sirkushuveja ja vahvistavat narratiivia, Kuhlmann viestii somessa.”

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f63e2d23-325e-487a-97ab-3b11e6d5abf9

  • “Torstai-illaksi hän kutsui kiireellä koolle palaverin, jossa sovittiin toimenpiteistä asian suhteen.

   Polvijärven Demarit ry:n puheenjohtaja Jaana Jylhä-Ollila ilmoittaa kokouksen jälkeen sen päätöksistä puhelimitse.

   – Pauliina on ilmoittanut jättävänsä tänään eroilmoituksen puolueesta näkemyserojen vuoksi, Jylhä-Ollila kertoo.”

   Hyvä Pauliina! Uskon, että olet varmasti seurannut tätäkin sivustoa.

 10. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on hylännyt saksalaisen kansallissosialistiksi tunnustautuvan poliitikon valituksen. Saksalaispoliitikko Udo Pastörs oli valittanut EIT:hen vuonna 2012 saamastaan tuomiosta, jonka katsoi loukkaavan hänen ilmaisunvapauttaan. Tuomio koski “holokaustin” kieltämistä. EIT teki yksiselitteisen päätöksen: “holokaustin” kieltäminen ei ole ihmisoikeus. Pastörs tuomittiin 10 kuukauden vankeuteen ja sakkoihin “holokaustin” kieltämisestä. Pastörs johtaa Saksan kansallisdemokraattista puoluetta (NPD). Puolueen ideologinen tausta on kansallissosialistinen.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c78e81c5-4b2c-4b01-b253-b77b807cd3df

 11. Kyllä juutalaiset polttivat sekarotuiset pois, koska eivät huolineet heitä Israeliin. Eli Hitler antoi juutalaisten suorittaa rotupuhdistuksensa keskitysleireillä ja tämä laitettiin maailman kaikkien germaanien syyksi. Tästä johtuen nykyään sallitaan Lähi-Idän arjalaisten kansojen massamaahanmuutto. Eräskin saksalainen sanoi siirtolaisia vastaanottaessaan: ´´Sovitamme holokaustia´´. Näin hyvin heidät on aivopesty. Hitler oli siis petturi, joka ajoi juutalaisten asiaa.

  Hitler ei pitänyt juutalaisia vihollisinaan, vaan auttoi juutalaisia tekemään oman rotupuhdistuksensa keskitysleireillä, juutalaisten uskonnollisen hakaristin liehuessa Saksan lipussa ja saksalaisten tervehtiessä Hitleriä juutalaisten tervehdyksellä. Hitler puhui ja kirjoitti siitä, mistä saksalaiset pitivät ja näin pääsi huijaamalla valtaan. Sitten Hitler näytti todelliset kasvonsa ja laittoi saksalaiset sotimaan arjalaisten(juutalaisten) etujen tähden. Hitler vieläpä aivan suoraan sanoi tämän asian, niinsanotusti “päin naamaa” mutta näistä asioista ollaan vaiettu, koska voittajat kirjoittavat historian ja voittajiahan olivat arjalaiset, jotka saivat Israelin. Hitlerin valtakunta jopa auttoi puhdasrotuisia arjalaisia(juutalaisia) muuttamaan Israeliin, sekarotuisten muutto estettiin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  Tehtiin jopa mitali, jossa esiintyvät juutalaisten molemmat uskonnolliset symboolit, hakaristi ja Daavidin tähti.
  http://whale.to/c/13100962_893077224151912_886440550830142040_n.jpg

  Hannu Rautakallio kirjoittaa kirjassaan “Holokaustista pelastetut” näin;
  –“Judische Rundschau”-lehti kirjoitti 21.6.1933 pääkirjoituksessaan;
  “Sionismin usko on kansallisen elämän uudelleensyntymisessä, kuten saksalaisessa elämässä on käynyt kristinuskon ja siihen kuuluvien kansallisten arvojen muuttuessa. Kansallisen uudelleensyntymisen täytyy olla todellisuutta myös juutalaisille. Rodullisten juurien (Abstammung), uskonnon, rodullisen erityisluonteen (Artbewusstein) merkityksen ja yhteisen kohtalon on myös juutalaisilla voitava vaikuttaa siihen kuinka he muokkaavat oman elämänsä. Se merkitsee epäilemättä sitä, että juutalaisten on luovuttava liberaalisen aikakauden egoistisesta individualismista ja korvattava se yhteishengellä ja halukkuudella kantaa yhteisvastuuta.”

  Kommenttini: Kansallisella uudestisyntymisellä juutalaiset tarkoittivat rotupuhdistustaan, jonka he suorittivat keskitysleireillä, oman uskonnollisen ristin liehuessa Saksan lipussa.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6

  –Hitlerin valtaantulo nosti sionistit temppelinharjalle, koska juutalaisista vain he kelpasivat natsien keskusteluosapuoliksi ja myös tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Sionistit eivät peittäneet juutalaisuuttaan Hitlerin Saksassa. Heidän keskuudessaan ilmaistiin “rotuun” ja “kansaan” pohjaava ajattelu jyrkästi: assimilaatio tai “omien rajojen ylittäminen”, grenzeuberschreitung, oli ehdottomasti tuomittavaa, ja tähän kuolemansyntiin oli syyllistynyt Saksan juutalaisten valtava enemmistö.

  Kommenttini: Eli rodun sekoittuminen ja saksalaisen kulttuurin hyväksyminen oli se kuolemansynti, joka johti siihen, että poltettiin pois.

  –Saksan hyvinvoivaan yhteisöön samaistunut juutalaisveästö oli ollut epäilemättä maailman sionistien silmissä kelvoton. Se oli “viihtynyt liian hyvin” Weimarin tasavallassa. Chaim Weizman oli niinkin varhain kuin 1912 jäädyttänyt Berliinin juutalaisten tunnelman huomauttaessaan pisteliäästi: “…jokainen maa voi tarjota vain rajoitetulla määrälle juutalaisia elämisen mahdollisuudet, mikäli tämä maa ei halua itselleen mahanpuruja. Saksassa on liian monta juutalaista.”

  Raamattu:
  Kolmas Mooseksen kirja;(jossa juttuja siitä, että juutalaiset eivät saa saksalaistua)
  20:23 Ja älkää vaeltako sen kansan tapojen mukaan, jonka minä karkoitan teidän tieltänne; sillä kaikkia näitä he ovat tehneet ja nostaneet minun inhoni.
  20:24 Mutta minä sanon teille: Te saatte ottaa omaksenne heidän maansa, sillä minä annan sen teille omaksi, maan, joka vuotaa maitoa ja mettä. Minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka olen teidät erottanut muista kansoista.
  Viides Mooseksen kirja;(jossa sanotaan, etteivät sekarotuiset voi olla juutalaisia)
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

Comments are closed.