Koti Uutisia 13-vuotias yritettiin raiskata Espoossa

13-vuotias yritettiin raiskata Espoossa

7

UK_koysi

13-vuotias lapsi yritettiin raiskata Espoon Kauklahdessa tiistai-iltana. Teko tapahtui noin kello 19.30 Kauklahdenväylän ja Mänkimiehentien välisellä kävelypolulla.

Poliisin mukaan epäilty on tummaihoinen, iältään 16–18-vuotias, siilitukkainen ja hoikka. Hänellä oli päällään valkoinen paita ja farkkusortsit.

Poliisi ei ole tavoittanut tekijää.

 

Lue myös: Ei afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen!

7 KOMMENTIT

 1. “Kyllähän suomalaisetkin raiskaavat, miksi te ette pelkää toisianne?” – Sirpa Kansanaho

 2. Olisiko katupartioiden aika taas? Illat pimenee ja turvattomuus lisääntyy…

 3. Itse ollen tällä hetkellä yhdessä maailman vaarallisimmista kupungeista (rankattu top 5 listaan).
  Silti en pelkää kulkea kadulla oli aika mikä tahansa. Ja myös naispuolisia kulijoita näkyy koko ajan. Joo, ja olen myös likkunut slummeissa. Tosin silloin kaivataan jo pientä “pelisilmää”.
  Inhoitaa lukea näitä uutisia suomesta. Raiskauksia, ryöstöjä, kerjäläisiä, uusia “taistelija” keskuksi tulee, kuin sieniä sateella….
  Jo nyt vituttaa ajatus paluusta, kun tietää maan olevan kuin joku arabien tai somalien siirtomaa. Liian monella päättäjällä on rahaa tulossa mamu bisneksestä. Siinä suurin syy todennäköisesti tälle “halutaa auttaa” hehkutukselle. Ja sionistit takapiruna EU:n päättävissä elimissä taakanjaosta. USA:sa nauratvat sionistit partaansa, kun koko maanosa ajaa itsensä kuilun partaalle ja ismalisaatio leviää.

 4. Tarvittaisiin Suomen Vastarintaliikkeen aktivistiryhmä jokaiselle paikkakunnalle, jossa on pakolaisten vastaanottokeskus.

  • Ei muuta kuin perustamaan sellaista omaan kaupunkiisi! Tai jos on jo, niin liittymään oman kaupunkisi ryhmään.

Comments are closed.