Koti Uutisia Unkarin ex-pääministeri: “Maahanmuuton suurin haaste on rotu ja etnisyys, ei kulttuuri”

Unkarin ex-pääministeri: “Maahanmuuton suurin haaste on rotu ja etnisyys, ei kulttuuri”

10
UK_Boross
Péter Boross.

Unkarin entinen pääministeri Péter Boross kommentoi, että joukkomaahanmuuton suurin haaste liittyy rotuun ja etnisyyteen eikä kulttuuriin. “Kukaan ei ole aiemmin tätä uskaltanut todeta, mutta maahanmuutossa tärkeämpi huomioitava seikka on rotu ja etnisyys, ei kulttuuri ja sivilisaatio. Tällä hetkellä Eurooppaan on astumassa miljoonia ihmisiä, jotka puhuvat eri kieltä ja ovat ihonväriltään erilaisia kuin eurooppalaiset. Heillä ei ole ainoastaan eri kulttuuri, vaan mikä tärkeämpää, erilaiset vietit ja näiden myötä erilainen biologia ja erilaiset geneettiset ominaisuudet”, Boross totesi.

Boross hyväksyy raja-aidan rakentamisen. Hänen mukaansa pääministeri Viktor Orbán “tekee kaiken voitavansa, mutta EU:n lait rajoittavat hallituksen toimia”. Boross myös tuomitsee “oppositiomedian” tavan näyttää “inhimilliset kasvot” pakolaisista: “Humanistiset tavoitteet jäävät toiseksi, kun valtiomme selvittää kohtaloaan tässä kriisissä.”

Viime viikolla Viron entinen ulkoministeri Kristiina Ojuland antoi samankaltaisen lausunnon liittyen maahanmuuttajien etnisyyteen: “Neekerit ja muslimit uhkaavat Viron olemassaoloa.”

Lähteet: Daily Stormer, MV-lehti

10 KOMMENTIT

 1. Yllättävän rohkeita lausuntoja entisiltä valtioiden ykköspäättäjiltä. Arvostan!

  • Tämähän nyt on päivänselvä asia – mutta menepä Suomessa sanomaan tällaista… Saat ikuisen rasistin leiman otsaan.

 2. Tismalleen. Ongelma on aivokäyrien primitiivisyys sekä lojaalisuuden täydellinen puute isäntäkansan säilymistä kohtaan. Ruskean miehen hyvinvointi maksaa hyvin konkreettisesti valkoisen miehen olemassaoloa joka hetki niin kauan kuin tämä maksaa senttimetrin verran elintilaa ja pennin verran rahaa.

 3. Hienoa, että Euroopassa aletaan viimein hyväksymään totuus. Presidentti Niinistön puhe oli mielestäni hyvä avaus Suomen osalta. Olen varma, että esim. Stubb ei voi sietää maahantunkeutujia. Hänen juurensa ovat Käkisalmessa ja uskon saaneen isänmaallisen kasvatuksen. Mitä jos 400 000 suomalaista vyöryisi muutamassa päivässä itärajan yli luovutetuille alueille. Eikö sekin olisi kuitenkin väärin, vaikka paljon enemmän oikein kuin muslimien Euroopan miehitys. Jokainen muslimi on aikapommi. Heissä asuu islamin pahuus. Minusta on hirveää, muslimit saavat suorittaa asepalveluksen Suomessa ja heille opetetaan kouluissamme heidän uskontoaan. Haluan tehdä jotain muslivapaan Suomen puolesta.

 4. En arvosta pätkääkään! Miten ihmeessä voi olla kyse rodusta tai etnisyydestä? Ihmiskunta on fyysiseltä ja henkiseltä rakenteeltaan lähes samanlaista, kulttuuri muovaa. Yhtä hyvin voisimme sanoa että itä- ja länsi-suomalaiset ovat erilaisia: toiset puhuvat enemmän, yhdellä on korkeat poskipäät ja toisella taas ei. Höpö, höpö.
  Jos eroja etsitään, niin niitä löytyy enemmän tältä arvo-, moraali- ja kulttuuriosastosta.
  Toinen ääripää on, että rajat kannattaisi avata ja tasata tulo/hyvinvointieroja maailmanlaajuisesti. Ei huono!

  • Valkoinen mies rakentaa pilvenpiirtäjiä ja hyvinvointivaltioita. Musta mies rypee samaan aikaan paskassa ja odottaa josko kehitysapu olisi perillä… Mutta mehän olimmekin kaikki samanlaisia?

  • Väitätkö tosissasi, että suomalainen ja somali ovat lähtökohtaisesti samanlaisia, mutta erot ovat ainoastaan kulttuurillisia?

Comments are closed.