Koti Uutisia Yves Goldstein: valkoiset syyllisiä terrorismiin

Yves Goldstein: valkoiset syyllisiä terrorismiin

4

UK_Yves_Goldstein

Valkoinen “rasismi” ja valkoisten “epäonnistunut integraatio” ei-valkoisten kanssa ovat syypäitä islamilaiseen terrorismiin Belgiassa, totesi Yves Goldstein, Brysselin ministeri-presidentin juutalainen kansliapäällikkö.

Haastattelussaan The New York Timesin kanssa Goldstein, jota kuvataan “militanttina” hänen sosialistipuolueensa kotisivuilla, totesi, että “islam ei ole ongelma” vaan Belgian hallituksen vähemmistöjen laiminlyönti. Goldstein myös kertoi, että Molenbeekin ja Schaerbeekin ei-valkoisten naapurustojen opettajat olivat kertoneet, että “90 prosenttia oppilaista kutsui [muslimiterroristeja] sankareiksi”.

Goldstein, joka kansliapäällikkyyden lisäksi pitää hallussaan kaupunginvaltuutetun virkaa ja sosialistipuolueen Schaerbeekin-valtuuston johtajuutta, totesi, että muslimit harjoittavat väkivaltaa, koska valkoiset eivät ole “integroituneet” heidän kanssaan. “Me epäonnistuimme Molenbeekissä ja Schaerbeekissä väestöjen sekoittamisessa”, Goldstein lisäsi ja peräänkuulutti “oikeaa” monikulttuurisuutta. “Meidän on taisteltava rasismia ja syrjintää vastaan samalla voimalla kuin radikalisaatiota vastaan, koska yhteiskuntamme antaa näille [muslimi]nuorille negatiivisen kuvan itsestään.”

Goldstein kuuluu sosialistipuolueen lisäksi “Belgian juutalaiskomiteaan” ja kannattaa Israelia ja tämän rotupohjaisia lakeja. Hän kannattaa kuitenkin täysin päinvastaista politiikkaa valkoisten eurooppalaisten valtioiden kanssa.

Lähde: The New Observer

4 KOMMENTIT

  1. Ei vaan mahdu ajukoppaan, mitä juutalaisten etua ajaa Euroopan romuuttaminen. Mikäli tällainen ajettava etu on olemassa, voidaan se eritellä muutamalla sanalla, siihen ei tarvita pitkää historiaesseetä. Kertoo ken osaa!!

  2. Vain uskovaiset luottavat, juupas eipäs juutalaisiin.

Comments are closed.