Koti Uutisia Maahanmuuttajalauma ryösti ja hakkasi suomalaispojat Vantaalla

Maahanmuuttajalauma ryösti ja hakkasi suomalaispojat Vantaalla

4

Torstaina kaksi suomalaispoikaa joutui maahanmuuttajalauman pahoinpitelemäksi ja ryöstämäksi Vantaan Havukoskella. Poliisi pyrki pitämään asian pimennossa yleisöltä, sillä se ei maininnut asiasta lainkaan päivittäistiedotteessaan.

Maahanmuuttajajengin tekemä ryöstö olisi jäänyt kokonaan pois julkisuudesta, ellei toisen pojan äiti olisi kirjoittanut asiasta Facebookissa. Alla on esillä äidin kirjoitus.

UK_Kuvakaappaus-Facebook-ryosto

Lopulta paikallislehti Vantaan Sanomat kirjoitti tapauksesta sen jälkeen, kun juttu oli lähtenyt leviämään Facebookissa. Lehti ei maininnut tekijöiden taustaa. Vantaan Sanomat oli kuitenkin haastatellut Itä-Uudenmaan poliisia, joka myönsi rikoksen tapahtuneen. Alla on esillä kuvakaappaus lehden uutisesta.

UK_Kuvakaappaus-Vantaan-Sanomat-matut

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. onko mitään oksettavampaa kuin Suomalainen mädättäjälauma joka kahmii näitä kehitysmaalaisia tänne ryöstelemään ja raiskaamaan. vastaan itse itselleni että EI OLE!

  2. Sisäministeriöstä taas käsky käynyt poliisille hyssytellä ja valehdella. No itsepähän hakkaavat nauloja omiin arkkuihinsa. Tarpeeksi kauan kun jatkavat niin tule kyllä hyvät oltavat poliisille.

Comments are closed.