Koti Uutisia Ulkomaat Yli tuhat osallistui Der Dritte Wegin marssille

Yli tuhat osallistui Der Dritte Wegin marssille

9

Monta päivää kestäneiden Chemnitzin mielenosoitusten lisäksi myös toisessa saksalaiskaupungissa järjestettiin viime lauantaina radikaali kansallismielinen marssi. Yli tuhat ihmistä osallistui Plauenissa pidetylle Der Dritte Weg -puolueen marssille, jonka teemana oli “Loppu pakolaistulvalle”.

Järjestäjien mukaan monet paikalliset huutelivat marssijoille kannatushuutoja teiden varsilta ja marssireitin varrella olleiden asuntojen ikkunoista. Tapahtumassa pidettiin kolme puhetta.

Aiheeseen liittyen: Vastarintaliike ja Der Dritte Weg tapasivat Tanskassa

9 KOMMENTIT

 1. Saas nähdä, millaisen natsiraivouutisen tästä vääntää valtamedia.

 2. Hienoa, vielä kun saavat kunnon ryhdin marssijoihin ja näyttävään jonoon niin ai että.

  • Eivät saa koska se on laitonta. Saksassa tosi tiukkaa se että ei saa marssia liian rivissä koska muh natsit.

 3. Taitaa Suomen valemedia vaieta asian kuoliaaksi. Kukaan päätoimittaja ei ole niin rohkea että käskisi tästä uutisoimaan puolueettomasti. Koska globalistit määräävät.

  No, mutta on hienoa huomata että muutos on jo konkreettisesti käsillä. Ja jos globalistit vielä kerran väärentävät Saksan liittotasavallan äänestystuloksen niin silloin riemu repeää. Kuka muistaan kun Merkelin ensimmäinen valinta oli kaikille yllätys? Tämä muumimamma ei päässyt aluksi liittokansleriksi ja piti puheenkin jossa pyysi äänestäjiltään anteeksi. Sitten globalistit puuttelivat numeroita ja tuloksena oli Merkekin ensimmäinen kausi. Nyt rouva on niin globalistien talutusnuorassa että heitti Saksan lipunkin pis kädestään ja nyrpisti nenäänsä sekä teki liikkeen kädellään “ei Saksaa”.

  Jos mietitään mitä Saksassa tapahtuu niin tämä on historiankirjoituksen alkua. Liian kauan on saksalaisia painostettu netsi-leimoilla. Liian kauan heitä on hiljennety ties millä valeilla. Nyt siiten on tullut loppu. Eikä muutosta voi estää enää mikään. Niin kävi aikoinaan DDR:nkin kansannousulle.

  • Ei ole uutista näkynyt asiasta. Ja jos joku siitä uutisoikin, se on todennäköisesti “muutaman kymmenen uusnatsin väkivaltainen amokjuoksu läpi kaupungin”. Juuri niinkuin videolta näkyy…

 4. hienoa, jospa se kansallisosialismin uusi nousu alkaisi jälleen saksasta.

  • Sieltä olis hyvä aloittaa, jo perinteiden kunnioittamisen vuoksi. Ja siell’on sen verta paljon siivottavaa, että josko suht pian. Niinkuin esimerkiksi eilen…

 5. Saksa alkaa vasta havahtua…heräämiseen on vielä aikaa. 73 vuotta saksalaisia on nöyryytetty, syyllistetty ja aivopesty, joten pikaisesta kansannoususta on ihan turha haaveilla.
  Oletan, että soihtu syttyy pohjoismaissa, koska täällä ei ole onnistuttu koko alitajuista kansallistunnetta vielä sammuttamaan (hyvistä yrityksistä huolimatta)
  Toivottavasti pohjola on tulitikku ja Saksa ruutitynnyri

Comments are closed.