Koti Uutisia Ukrainan kriisi Yli 30 ihmistä kuoli rakennuspalossa Odessassa

Yli 30 ihmistä kuoli rakennuspalossa Odessassa

11
Sekä Venäjä-mielisten että yhtenäisyyttä kannattavien kerrottiin heitelleen palopommeja toisiaan kohti. (Reuters)
Sekä Venäjä-mielisten että yhtenäisyyttä kannattavien kerrottiin heitelleen palopommeja toisiaan kohti. (Reuters)

Perjantaina alkaneet yhteenotot eteläukrainalaisessa Odessan kaupungissa kärjistyivät yli 30 hengen vaatineeseen rakennuspaloon. Venäjä-mieliset separatistit olivat aiemmin tunkeutuneet ammattiliiton rakennukseen, josta he alkoivat heitellä palopommeja.

Myös Ukrainan yhtenäisyyttä kannattavat heittivät palopommeja rakennusta kohti. Syntyneestä tulipalosta johtuen kymmeniä ihmisiä jäi loukkuun palavaan rakennukseen. Osa ihmisistä menehtyi savuun tai hypätessään ulos rakennuksen ikkunoista.

Yhteenotot saivat alkunsa, kun Venäjä-mieliset hyökkäsivät poliisiketjun läpi Ukrainan yhtenäisyyttä kannattavien kimppuun. Separatistien kerrotaan olleen aseistautuneita pesäpallomailoilla sekä terä- ja ampuma-aseilla. BBC:n mukaan kaupungissa myös ammuskeltiin. Venäjä-mielinen mielenosoittaja alkoi ampua talon katolta väkijoukkoon. Yhden poliisin kerrotaan kuolleen ammuskelussa.

Eilisissä yhteenotoissa kuoli ainakin 35 ihmistä ja kymmenien kerrotaan loukkaantuneen tai haavoittuneen vakavasti. Lisäksi Ukrainan viranomaiset kertoivat pidättäneensä yli 130 ihmistä.

Mellakoiden pelätään jatkuvan myös tänään. Venäjä on syyttänyt Ukrainan hallitusta Odessan kuolonuhreista ja mellakoista. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov vaati Ukrainan hallitusta lopettamaan anarkian ja kaaoksen Odessassa.

Lähde: BBC

Aiheeseen liittyen: Itä- ja Etelä-Ukrainassa taisteluita ja yhteenottoja – useita kuolleita

11 KOMMENTIT

 1. SVL levittää sionistitsa propagandaa, miksi?
  Tästä BBI ja SVL eivät kerro: videossa nuorelle miehelle kirveellä hakataan jalan irti:
  http://www.youtube.com/watch?v=pWklA5LcUYs&feature=youtu.be&t=7m5s
  Kun Oikean (Kosher) Sektorin murhaajat sytyttivät talon, ammuttiin hyppäämistä yrittäneitä:
  http://www.youtube.com/watch?v=znYjCFVW-RM
  Palavasta rakennuksesta hyppäneistä ei kukaan selvinnyt hengissä koska heidät heti hakattiin kuoliaaksi. Talo oli täysin saarrettu. Eikö SVL:ssä ymmärretä tätä realiteettiä, että mikäli talossa pysyneillä olisi ampuma-aseita niin kukaan ei seisoisi talon ympärillä muutaman sadan metrien säteellä.

  Sionistinen media nyt levittää sellaista tietoa, että muka talossa olleet itse sytyttivät itseään tuleen ja tämä muka oikeuttaa ihmisten polttamisen rakennuksissa. Mutta tapaus ei ole ensimmäinen, eikä toinen eikä kolmas. Kun Kiovassa poltettiin elävältä ihmiset rakennuksissa, heitettiin polttopulloja ihmisten täynnä oleviin busseihin ja kun Zaporozhjessa sytytettiin tuleen poliisiauton joka oli täynnä pidätettyjä joita pelastettiin viime hetkellä – oliko tästä uutisointia? Ei ollut. Tämä ihmisten polttaminen on niin tyypillistä kosher vallankuomouksellisille, gojimien henki kun juutalaiselle ei ole edes paskan hintainen.

  Hämmästyttävää, että SVL osallistuu tähän juutalaisten omistaman valtamedian kampanjaan levittämällä juutalaisten sepittämät vääristetyt versiot.

    • No on hieman tyhmää vallata rakennus polttopullot kourissa ja alkaa viskelemään niitä sitten väkijoukkoon. Mitä nuo pro-venäläiset sitten odottavat? Sitäkö ettei yhtenäisyyttä kannattavat vastaisi millään tavalla takaisin, kun venäläiset ampuvat, hakkaavat, pahoinpitelevät, murhaavat ja jopa raiskaavat heitä. Tässä Odessan tapauksessa ainakin venäläismieliset olivat selvästi aggression aloittajia, samoin kun ovat olleet niin monessa muussakin kaupungissa. Punaliput heiluvat… Hurraa isänmaa!

     • Osa kirjoituksistani ei mennyt sensuurin läpi, vaikka vain esitin foto- ja videotodisteita tapahtumista. Silti ei mennyt läpi, ehkä kun siinä näkyy miten juutalaisten agenda (l. NATOn laajentaminen itään) toteutetaan muka “kansallimielisen” (juutalaisten rahoittama ja johtama) kosher Oikean Sektorin avulla yhteistyössä juutalaisen juntan ja CIAn emissarien kanssa.

      Kuka ampui ja ketä (yhteistyössä miliisin kanssa) näkyy videiosta linkistä. Ampujiem yhteistyö miliisin kanssa on saumatonta, AK:lla ammutaan miiliisiketjun takaa. Ensin poltettiin teltat, sitten rakennus. Ikkunoita tulitettiin, ikkunoista hypänneet lopetettiin (miliisi ei puutunut). Missä järjestyksessä ja mitä sytytettiin ja kenen toimesta – näkyy tässä linkissä olevissa videoissa:
      http://ontimer.livejournal.com/27218.html

      Minä esitän video- ja foto todisteita (mutta se ei mene läpi sensuurista), sinä vain väität. Joko avoimesti valehtelet tai vääristelet joka lauseessa. Näytä sinäkin videoita tai muita todisteita, jotka tukevat sinun väitteitä.

      Kuten ukrainalaisilla on luonnollinen oikeus ukrainalaisiin alueisiin, samoin venäläisillä on oltava oikeus omiin alueisiin (Malorossia ja Novorossia, jotka olivat liitetty Ukrainan Sosialistiseen Neuvostotasavaltaan kommunistien (Lenin, Stalin, Hruschov) toimesta. Ukrainan “yhtenäisyyttä” kannattavat toimivat nyt kuin imperialistit, NATOn ja CIAn tukemana.

      Mikäli enemmistö suomalaisisa kansallismielisinä itseään pitäviä ovat samaa mieltä nimimerkki Matti Meikäläisen kanssa niin ennustan, että suomalaisen kansalllissosialismin kontalo on surullinen. Koska haluamme tai emme, mutta riittävän voimakas Venäjä on Suomen naapurimaa ja mikäli Suomessa ei ymmärretä venäläisten ajatusmaailmaa eikä oteta sitä huomioon ulkopolitiikaassaan – tulos on varmasti ikävä suomalaisen kansallissosialistisen valtion kannalta, eikä mikään kosher NATO pelastaisi.

  • Ehkä Leo ei ymmärrä suomea täydellisesti, mutta mitä tuossa uutisessa pääpiirteittäin sanotaan on. Tulipalo -> kuolleita yli 30 -> palo sai alkunsa kun mielenosoittajat heittivät toisiaan polttopulloilla. Uutisessa ei väitetä, että ammattiliiton talossa olleet olisivat ampuneet ketään. Ampumistapaus ei liittynyt tuohon tulipaloon vaan aiemmin perjantaina tapahtuneeseen tilanteeseen. Ampuja ei siis ammuskellut ketään ammattiliiton katolta. Venäjä-mieliset ovat olleet aseistautuneita ja synnyttäneet väkivaltaa. Kiistääkö Leo kokonaan tämän tosiasian? Ei tuossa uutisessa mitään sionismia tai kosheria markkinoida, vaan kerrottu melko neutraalisti tapahtumista, joista on yleisesti raportoitu. Kaiken Ukrainaan liittyvän uutisen voi nähdä sionismina, jos on vakuuttunut, että Putinin ja Venäjän propaganda on totta ja erehtymätöntä. Tuota hegemoniaa pitää yllä myös Juha Molari ja muut Suomen antifasistiset kumppanit.

  • Tarkoitat kai, että kaikki uutisointi, joka ei toista Putinin antifasistista uutisointia Ukrainan kriisistä, on kosher-sionismia? Ei tässä eikä muussakaan Ukrainaa koskevassa uutisessa tule esille kenenkään mielipide. Kaikissa uutisissa on esitetty sekä Venäjän että Ukrainan näkökulma asiaan.

   • Tarkoitan, että sattuneista syistä minulla on syytä seurata tätä kriisiä paljon, tiiviisti, tarkasti ja juurta jaksaen.

    Kriisin koko uutisointi joka tulee länsimaisille sheeplelle valtamediasta (Reuters, CNN, Yle yms.) ovat kyllä kaikki kosher sensuurin muokkaama. Uutiset vääristetään ilman rajoitteita. Mutta minä kun katselen useita lähteitä, ja kun minulla ei ole ongelmaa venäjän kielen kanssa – teistä poiketen minä en ole riippuvainen siitä, mitkä ja miten uutiset esitetään teille nämä valehtelevat Reutersit, CNN:t ja Ylet ja muut.

    Voin vain ihmetellä, miten helposti “matti meikäläiset” ovat johdattavissa haluttuun suuntaan sillä, miten massamedia (yksityinen, melkein täydellisesti juutalaisten omistama) uutisoi tapahtumia. Tai jättää uutisoimasta.

    Niiden tietojen perusteella mitä minulla on tästä murhapoltosta ja yleensä ottaen Ukrainan tapahtumista ja taustoista, ottaen huomioon kriisin vakavuuden (pahin Kuuban ohjuskriisin jälkeen) ja maailmalla kertyneiden jännitteiden suuruuden, aavistan että:
    – Täysimittainen sisällissota Ukrainassa on väistämätön
    – Venäläiset alueet irtautuvat
    – Sotatoimet (tai muu yllättävä veto) todennäköisesti alkavat 12. ja 24.5.2014 välisenä aikana
    – Vallankaappaja kosher-juntta häviää, Venäjä ja juntan vastainen vastarintaliike voittaa
    – Ukraina on tuhonoma kaikissa suhteissa, totaalisessa vararikossa. Ainoa taho, joka voi sitä pelastaa, on Venäjä.
    – Odessan tuhopolton jälkeen kosher Oikean Sektorin jäsenet metsästetään ja hävitetään armotta.
    – Venäjä ei salli NATOn laajentamista Ukrainaan, hinnalla mitä hyvänsä. Tästä hyvinkin voi kehittyä vielä 3. maailmansota, joten massamedian uutisointi on sen mukaista.

  • Aika kovaa tekstiä alkaa syyttelemään sionistien propagandan levittäjäksi. Uutisen tarkoitus on kertoa mahdollisimman neutraalisti tapahtumien kulusta, sikäli kuin se on mahdollista tilanteen ajoittaisen sekavuuden vuoksi.

 2. Valokuvat talon sisältä (tätä BBC, Reuters tai Yle ei näytä):
  http://ani-al.livejournal.com/1705540.html

  Ensimmäiseen kuvaan (jossa on murhattu nainen roikkuu pöydältä. Ottanette huomioon, että huoneessa ei ole palon jälkiä ja ikkuna on auki) liittyy tämä video:
  http://www.youtube.com/watch?v=n2SvrViOoW8
  Videolla aikana 2:13…3:00 kuuluu naisen hirvittävä huuto, joka sitten loppuu. Huudot ovat niin kovat, että videon kuvannut nainen kiinnitti siihen huomionsa ja kommentoi huutojen aikana: “Jostakin kuuluu naisen hysteeriset huudot, joku huutaa “Apua!”“. Sitten huudot loppuvat ja minuutin kuluttua ikkunasta nousee Ukrainan lippu. Kuvaaja lisäksi kommentoi, että “väkijoukosta kuuluu kehotuksia että on jätettävä kaikki rakennuksessa olevat, jotta he palaisivat elävältä”.
  Täten on erittäin vahvat epäillyt, että ukrainalaiset murhasivat tämän naisen sillon. Mitään poliisitutkimusta ei tietenkään tehdä joten tämäkin rikos jää selvittämättä. On erittäin vahvat merkit siitä, että tästä kehitetään erittäin veristä sotaa.

  Tätä Odessan murhapolttoa ei unohdeta ja se kostetaan kosher oikealle sektorille.

Comments are closed.