Koti Uutisia Ukrainan kriisi Itä- ja Etelä-Ukrainassa taisteluita ja yhteenottoja – useita kuolleita

Itä- ja Etelä-Ukrainassa taisteluita ja yhteenottoja – useita kuolleita

2
 Ukrainalaissotilas vallatulla separatistien tiesululla Slovjanskissa . (Reuters)
Ukrainalaissotilas vallatulla separatistien tiesululla Slovjanskissa. (Reuters)

Ukrainan hallituksen joukot aloittivat hyökkäyksen Slovjanskissa Itä-Ukrainassa perjantaina. Hallituksen joukoilla on käytössään panssaroituja ajoneuvoja ja helikoptereita. Tietojen mukaan separatistit ampuivat alas kaksi helikopteria. Ukrainan antamien tietojen mukaan hallituksen joukot ovat vallanneet yhdeksän separatistien tiesulkua. Taisteluita on kuvattu ankariksi.

Separatistien mukaan viisi ihmistä on kuollut perjantaisissa taisteluissa. Ukrainan virkaatekevä presidentti puolestaan ilmoitti, että taisteluissa on kuollut useita separatisteja.

Eteläukrainalaisessa Odessan kaupungissa Venäjä-mieliset ja Ukrainan yhtenäisyyttä kannattavat ottivat yhteen. Punalippuja ja käsivarsinauhoja kantaneet Venäjä-mieliset olivat varustautuneet pampuilla ja hyökkäsivät yhtenäisyyttä puolustavien kimppuun. Ainakin yhden ihmisen kerrotaan kuolleen ja useiden loukkaantuneen.

Videokuvaa Odessan yhteenotosta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Vx-pwKCBFc

 

Lähteet: Yle, BBC, Reuters

2 KOMMENTIT

 1. Kuten muutama kuukausi sitten totesin, sodanjumalten talossa on alkanut tuulla, mikä heiluttaa vähintään verhoja brysselissä. ja näin nyt on. Käytännösä meidän kaikkien on nyt viimeistään luotava oma ohjelmamme selviämiseen, niin yksityisesti perheen ja oman itsensä kuin kansakunnan, meidän suomalaisten varalle.

 2. Iloisesti kannetaan polttopulloja:
  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/p480x480/10295673_10203476189495505_4575156022465046158_n.jpg
  Ja tässä tulos kun nämä polttopullot iloisesti heitetään rakennukseen jossa on parisataa ihmistä, ammutaan ikkunohin ja hakataan kuoliaaksi niitä gojimia jotka onnistuivat hyppäämään:
  http://pp.vk.me/c540105/c540104/v540104095/eeb7/sGzUdnHTjs4.jpg
  Valkoiset taistelevat valkoisia vastaan – ja valitut iloitsevat.

  Kuten sanoin jo useita kertoja, sotaa ei voi välttää koska USA:n hallitsijat tarvitsee maailmanlajiusta sisällissotaa (http://en.wikipedia.org/wiki/Control_of_chaos) ja sytyttävät sitä kaiken keinoin. 2. Maailmansota oli sytytetty määrätietoisesti, samojen toimesta jotka ovat asialla nytkin. Hitler hyökkäsi Puolaan vasta sen jälkeen kun puolalaiset ehtivät murhata n. 8 tuhatta etnistä saksalaista (Puolan kansalaisia). Katsotaan miten pitkään Putinin pinna kestää. Aavistan, että sitten monen nyt iloisesti hymyilevän sionisteja palvelevan (myös tietämättä) gojimin hymy hyytyy. Myös “Lännessä”.

  Kysymys on vain siitä, kuolevatko tässä sodassa ainoastaan muutama miljoona valkoista gojimia Ukrainassa vai kuolevatko miljardit gojimit ympäri maailmaa jos sota leviää. Taktiset ydinaseet kun on niin pirullisen kätevä ja tehokas työkalu.

  Pitäkää kiinni stetsoneistanne.

Comments are closed.