Koti Uutisia Kotimaa Yle valehtelee jälleen asema-aukion tapauksesta

Yle valehtelee jälleen asema-aukion tapauksesta

7

Tänään Korkein oikeus (KKO) päätti, ettei se anna valituslupaa Jesse Torniaiselle niin sanotussa Asema-aukion tapauksessa. Näin ollen hovioikeuden päätös, jossa tuomiota korotettiin “rasistisen motiivin” vuoksi, jää voimaan.

KKO:n päätöksestä uutisoivat lähes kaikki mediat, sillä tapaus on ollut poikkeuksellisen laajasti esillä julkisuudessa alusta saakka. Monet mediat ovat parin viime vuoden aikana valehdelleet pahoinpitelystä uutisoimalla kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä tai jopa henkirikoksesta. Jälleen maanantaina Yle jatkoi samalla linjalla ainakin Teksti-TV:n uutisessa, jossa se kirjoittaa “Asema-aukion surmasta”.

7 KOMMENTIT

 1. Ja kaikki ylen toimittajat ovat hiljaa tai samaa mieltä. Kovalla pokalla painaa toimittajarotta,jos näitä sanomisia ei korjaa. Nämä samaiset kulttuurimarksistiset toimittajat ovat tuhonneet monien ihmisten elämän täysin. Luulevatko nämä paskat, jos oikeus on tätä luokkaa luokaton, että heilläkään kohta puoleen olisi. Loksit lentää äkkiä takkaan. Jesse ulos ja oikeus sisään.

 2. Jos ollaan tarkkoja niin Jesse syyllistyi nykyisen lain mukaan pahoinpitelyyn, törkeäänkö? Siihen en ota kantaa. Mutta hän sai rangaistuksen ja se oli oikeudenmukainen päätös. Se mitä oikeuden asiakirjoissa lukee perusteluissa ja mitä uutisoijat uutisoivat on kaksi eri asiaa. Eli, rikos ja rangaistus. Eikä siinä mitään. Koventamisperusteena luettiin varmasti aikaisempi rikoshistoria. Ja niin se kuuluulkin nykyisen lainsäädännön kanssa. Kaikilla pitää olla samat säännöt.

  Mutta paljon vähemmän on puhuttu “lippumiehestä”. Minusta (ja muista) lippumies teki täysin oikein kun pysyi paikallaa. Väisti sylkäisyn ja seisoi siinä niinkuin ennenkin. Tämän lippumiehen toiminnan soisi olevat enemmän esillä liikkeenkin sivuilla koska JUURI SE on kansallissosialismia. Juuri hänen kaltaisellaan toiminnalla saadaan koko kansan hiljainen hyväksyntä. Ja juuri hänen toimintansa huokuu päättäväisyyttä ja järkähtämättömyyttä. Joka on kansallissosialismin kulmakiviä.

  Muut saavat haukkua, muut saavat pilkata ja nauraa. Mutta kansallissosialistit liikkuvat vain yhteen suuntaan järkkymättömäsäti: kohti parempaa yhteiskuntaa. Kohti itsenäisyyttä. Ja kohti vapautta globalistien kahleista.

  Heil Lippumies. Muistakaamme häntä ja hänen esimerkkiään.

  • Niin ehkä Jesse olisi voinut hillitä itseään, mutta vaikea sanoa kun en ole itse ollut samassa tilanteessa.

  • Pahoinpitely ei ole vankilatuomion arvoinen. Joka päivä on jossain tappelu suomessa, pikku juttu. Tässä asiassa Polpo ja media revitteli sillä että surkea nisti Karttunen muka kuoli potkuun vaikka idiootti kuoli omaan tyhmyteen. Ja tietenkin koko euroopan laajuinen jahti kansallismielisiä vastaan antoi lisäpotkua jutulle.

   Toimitusjohtajan aikoinakin kansallissosialistit tappelivat harva se päivä kaduilla, perussettiä. Kyllä itse ainakin näen että jos joku lökäpöksy vässykkä sylkee päin niin saa leipoa pataan. Se on oikeutta.

 3. Ylenanto ja muut kulttuurimarxistiset tiedotusvälineet tekevät kyllä kaikkensa pönkittääkseen koomalampaitten uskoa nykykehityksen paremmuuteen. Turha toivoa realistista uutisointia minkää heidän mielestään “äärioikeistolaisen” ryhmittymän tiimoilta.

  Sama pätee käänteisesti viherpunarkkeihin ja kulttuurimädättäjiin; heidän tekemisensä ja uhriutumisensa nostetaan korokkeelle ja niitä ylistetään kuin Stalinia aikoinaan, kun samaan aikaan kyseisten ryhmittymien rötökset vaietaan kuoliaiksi.

  • Tämä on täysin totta ja se oksettaa minuakin. Mutta meidän tulee erottua suoraselkäisyydellä ja käytöksellä noista. Meidän tulee itse näyttää esimerkkiä kaikissa elämäntilanteissa. Silloin ihmiset ymmärtävät että me olemme niitä joita kannattaa seurata ja jotka tukevat omiaan.

   Jos katsotaan globalistien toimintaa niin ne käyttävät loppuun jokaisen yksi kerrallaan ja heittävät sivuun kun heistä ei ole enää hyötyä. Sielä hallitaan pelolla, vihalla ja kostolla. Meidän tulee olla inhimillisempiä ja hallita toivolla, rakkaudella ja tuella. Ei tarvitse olla uskonnollinen seura mutta ilmapiirin pitää olla jotain muuta kuin agressiota ja vihaa.

Comments are closed.