Koti Uutisia Ulkomaat Julian Assange pääsee jälleen käyttämään Internetiä

Julian Assange pääsee jälleen käyttämään Internetiä

4

Wikileaks-sivuston päähahmo Julian Assange, joka on jo vuosia asunut Ecuadorin Lontoon-suurlähetystössä, on jälleen saanut pääsyn Internetiin. Assangelta evättiin pääsy Internetiin maaliskuussa sen jälkeen kun hän otti kantaa Ecuadorin sisäisiin poliittisiin asioihin. Ecuadorin hallinto ilmoitti sunnuntaina, ettei Assangelta enää estetä nettiin pääsyä.

Assange, jolle myönnettiin vuonna 2017 Ecuadorin kansalaisuus, on asustanut maan suurlähetystössä vuodesta 2012 lähtien. Hän ei uskalla poistua suurlähetystöstä, koska häntä uhkaavat kiinniotto ja luovutus Yhdysvaltoihin, missä häntä epäillään vakoilusta. Ison-Britannian viranomaiset eivät ole antaneet lupauksia siitä, että he antaisivat Assangen poistua maasta, jos hän astuisi suurlähetystön ulkopuolelle.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

 1. Veikkaan että nyt saattaa olla uusien paljastusten aika. Julianilla on varmasti paljon materiaalia maailmalla ja aivan varmasti hän tulee sen kaiken levittämään. Mutta kuka perkaa sieltä kaikesta datasta ne helmet?

  No, uusia paljastuksia odotellessa. Se pitää globalistit kiireisinä kun niiden kirjeenvaihto ja suunnitelmat paljastetaan.

  • Assange “vuotaa” vain niitä sopivia uutisia.

   Vai miksi luulet miehen saavan jatkuvasti jopa ykkösuutisen palstaa valtamediastakin?

 2. Pysyis vaan Julian elossa ja terveenä. Jos paljasti Putinismia, olisi ollut vainaa jo pitkään, mutta USAa pelottaa pistää näkyvä ja tunnettu hahmo pois päiviltä.

  • Ellei normaaliin tapaansa delegoi asiaa mossadin “Egyptiläisille”, heitähän ei voi syyttää mistään vaan se olisi Assagnen vika että kävelee keskelle toimintaharjoitusta.

Comments are closed.