Koti Uutisia Kotimaa Yle jättää Pekka ja Pätkä neekereinä -elokuvan esittämättä

Yle jättää Pekka ja Pätkä neekereinä -elokuvan esittämättä

6

Vasemmistopropagandaan keskittyvä Yleisradio jatkaa kansamme vihaoperaatioita. Tällä kertaa kohteena on Suomen elokuvahistoria ja tarkemmin ottaen Pekka ja Pätkä neekereinä -elokuva. Yle on päättänyt olla esittämättä elokuvaa vaikka sen oli aikomus esittää kaikki Pekka ja Pätkä -elokuvasarjan osat toukokuussa.

Kaiken takana on tietysti myös sosiaalisessa mediassa örisevät takkutukkaiset vasemmistolaiset, jotka kauhistuivat siitä, että elokuva ei ole ”ajan mukainen”. Kyseinen elokuva sai myös vuonna 2016 aikaan ”kohun” jolloin Ylen ohjelmapäällikkö Pentti Väliahdet kommentoi asiaa TV1:n Facebook-sivulla.

”Elokuva pitää nähdä ja tulkita sen hetkisessä yhteiskunnassa ja yhteiskunnallisessa tilanteessa. Suomi oli eristynyt maa eikä meillä nähty tummaihoisia ihmisiä katukuvassa. Tämä elokuva kuvastaa siis ennen muuta suomalaisten asenteita ja ennakkoluuloja. Niille elokuva nauraa, ja niille katsojankin pitäisi nauraa eli sen ajan asenteillemme ja ennakkoluuloillemme. Asiat voidaan nähdä aina kärjistetysti ja kapeasta kulmasta, mutta miksi haluaisimme näin nähdä. Ainakin voisimme ensin katsoa tuon elokuvan, ennen sen teilaamista. Itse haluaisin esittää elokuvia sensuroimattomina ja sensuroimatta omaa kulttuurihistoriaamme.”

Arvostus maamme kulttuurihistoriaa kohtaan ei siis enää ole sitäkään vähää mitä oli vuonna 2016. Päätös korostaa sen, että Yle on toiminnassaan muuttunut entistä vihamielisemmäksi kansaamme kohtaan.

Lähde: Elokuvauutiset

6 KOMMENTIT

    • Tai, Henkilö ja lyhytkasvuinen turvapaikanhakijoina, Pekka nimenä ei ole sukupuolineutraali ja siten ei sovi kulttuurimarxisteille ja suvakeille, myös Polpolla lienee sanansa sanottavana asiaan.

  1. Siionistit ja seemiläiset taas asialla. Ilmeisesti pitää tehdä poliittisesti korrekti versio missä on otettu huomioon moniarvoisuus, monikulttuurisuus sekä vaaleanpunaisenvihreä feministinenlgtbp(p=pedofilia)sukupuolineutraalius. Pullisteleva afrosuomalaiset kikkarapäät nahkapuvuissa Make ja Kake sekä Justiinana Emma Kari. Filmi olisi nimeltään Make al-Nussiwi ja Kake al-Panewi postraumaattisina turvapaikanhakijoina. Se professori sovittelee herroja koulutusta vastaaviin töihin kuten kardiologeiksi, gynekologeiksi, arkkitehdeiksi, taiteilijoiksi…

  2. Tämä on vähän sama kuin Agatha Cristien “kymmenen pientä neekripoikaa”.

    Piti divarista vielä ostaa ko kirja hyllyyn kun sitä oli saatavilla. Kohta sitä ei enää löydä mistään.

  3. Ennustus. Seuraavaksi lopettanevat kaikkien Pekka ja Pätkä elokuvien esittämisen, koska niistä muistuu mieleen tämä neekeri-elokuva. Varmaan jo tarkkaan syynävät näitä elokuvia, jotta pääsisivät pöyristymään.

  4. Se hyvä puoli nykyajassa on että jää töllön tuijottaminen ja lehtien luku todella vähälle kun ei kestä tätä kulttuurimarxistisen mädän tuputtamista. Jääpä sitten muuhun aikaa.
    Pitäkää Pekkanne ja pätkänne, en minä muutenkaan ylen kanaville enää eksy.

Comments are closed.