Koti Uutisia Ulkomaat Israelilainen kenraali vaatii sodanjulistusta Syyriaa vastaan

Israelilainen kenraali vaatii sodanjulistusta Syyriaa vastaan

1
Yoel Strick.

Virastaan jättäytyvä Israelin armeijan kenraali Yoel Strick vaatii sodanjulistusta Syyriaa vastaan. Hänen mielestään sodanjulistus olisi se oikea tapa, jolla Israelin tulisi ”hoitaa” naapurimaa kuntoon.

Strickin mukaan roistovaltio Israelilla on sotilaallista kapasiteettia eliminoida niin Libanonissa kuin Syyriassa oleva ”Iranin uhka”. Hän myös varoittaa Syyriaa käyttämästä Venäjältä ostamaansa S-300 ilmatorjunta-alustaa.

– Jos meidän liikkumavapautta uhataan, tulemme poistamaan uhan. Tiedämme miten se tehdään, Strick kertoo.

Tehtävästään jättäytyvä Strick kuitenkin paljastaa roistovaltion suuren pelon, Venäjän. Hän kertoo toivovansa, että mahdollinen sodan julistus ei vaikuttaisi roistovaltio Israelin ja Venäjän välisiin suhteisiin negatiivisesti.

Venäjä on varoittanut Israelia, että he aikoo häiritä kaikkia tutka-, satelliitti- ja muita kommunikaatiojärjestelmiä Välimeren alueella, jos Israel uhkaa paikalla olevien venäläisten sotilaiden turvallisuutta.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. “Venäjä on varoittanut Israelia, että he aikoo häiritä kaikkia tutka-, satelliitti- ja muita kommunikaatiojärjestelmiä Välimeren alueella, jos Israel uhkaa paikalla olevien venäläisten sotilaiden turvallisuutta”

    Venäjä puhuu paljon, mutta ei todellisuudessa tee mitään, kun kyseessä on Israelin kuriin pistäminen.

Comments are closed.