Koti Uutisia Ulkomaat YK:n palkkalistoilla tuhansia seksuaalirikollisia

YK:n palkkalistoilla tuhansia seksuaalirikollisia

2


Professori Andrew MacLeod toi helmikuussa julkisuuteen raportin, jossa paljastetaan YK:n palkkalistoilla olevan yli 3 000 pedofiilia. Raportissa myös todetaan, että kymmenessä vuodessa YK:n palkkalistoilla olevat ovat syyllistyneet yli 60 000 raiskaukseen. Valtamedia ei tällöin uutisoinut aiheesta.

MacLeod on aiemmin työskennellyt avustusprojektien koordinoijana ja johtotehtävissä. Hän on toiminut muun muassa Balkanilla, Ruandassa ja Pakistanissa.

Raportin mukaan YK:n avustustehtäviin hakeutuu helposti seksuaalirikollisia, koska rikolliset pääsevät toimimaan heikossa tilassa olleiden naisten ja lasten kanssa. MacLeod vertaa tilannetta vastaavanlaiseksi kuin katolisen kirkon hyväksikäyttötapauksissa. MacLeodin tietojen mukaan ongelmien esiintuojat erotetaan, vaikka raiskaajia ja pedofiileja tulisi rangaista.

Aiemmin Haitilla työskennelleet rauhanturvaajat syyllistyivät useisiin tyttö- ja poikalasten hyväksikäyttöihin. Ketään ei tuomittu vankeuteen.

Lähde: Nykysuomi

2 KOMMENTIT

  1. Avustusjärjestöt ovat haitantekojärjestöjä. Jatkuva avustaminen johtaa avuttomuuteen ja ulkomaanapu on rahojen siirtoa rikkaiden maiden köyhiltä köyhien maiden rikkaille. Toimimatonta ei tulee elvyttää vuodesta toiseen. Pentti Linkola on oikeassa.

Comments are closed.