Koti Uutisia Yhdysvalloissa suuri valkoisten mielenosoitus

Yhdysvalloissa suuri valkoisten mielenosoitus

11

Yhdysvaltain Charlottesvillessä järjestettiin lauantaina maan suurin valkoisten mielenosoitus vuosikymmeniin. Jo edeltävänä yönä Charlottesvillessä järjestettiin soihtukulkue, jonka suuri osallistujamäärä yllätti monet.

Unite the Right -niminen tapahtuma on noussut myös kansainvälisiin otsikoihin, kun auto ajoi äärivasemmistolaisten vastamielenosoittajien sekaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Yksi äärivasemmistolainen menehtyi kolarin seurauksena.

Mielenosoitusta on luonnehdittu käännekohdaksi amerikkalaisen kansallismielisyyden historiassa.

11 KOMMENTIT

 1. South gonna rise again…tapahtuisikohan niin , että mädätys ja apinoiden riekkuminen alkaa riittää. Erittäin hienoa.

 2. Erittäin asiallisen oloinen tapahtuma – valkoinen vapaustaistelu tulee jatkumaan entistä radikaalimpana!

 3. Kaunista katseltavaa. Yhdysvallat kuuluvat niille, jotka sen ovat rakentaneet > valkoisille. Kansanviholliset marxistit ja sionistit tulevat häviämään tämän sodan ja tämän yhteiskunnan rappiojoukkio, joka kovasti valkoista verta himoaa, tulee saamaan asianmukaiset rangaistuksensa. Me emme alistu, ettekä te korvaa meitä!

  • Yhdysvaltojen rakentamiseen otti osaa myös paljon mustia, kiinalaisia, latinoja ja alkuperäiskansojen jäseniä 🙂

   • Jos on puhe siitä kenen panoksella USA nousi maailman johtavaksi teollisuusmahdiksi, niin kyllä se on valkoisen väestönosan ansiota. Mustat olivat lähinnä plantaasien halpatyövoimaa, mikä piti yllä tehotonta taloutta siinä missä pohjoinen teollistui.

   • Intiaanit eivät saaneet koskaan mitään aikaan ilman valkoista miestä. Eivät edes kunnon taloa osanneet rakentaa. Saati minkäänlaisia teitä,kaupunkeja,infrastruktuuria,siltoja jne oikeastaan mitään. Toisaalta oliko edes tarvetta?

    Mutta mikäs siinä kun voi nuotion ääressä poltella rauhanpiippua, kuunnella mitä tiipiikylän istuva härkä kertoo yrttihöyryissä ja välillä skalpeerata toisia punanahkoja ugh!

 4. Mitä on alt right kanavia kuunnellut, niin ilmeisesti afat olivat tuon autoilijan kimppuun hyökänneet ja sitten tämä panikoi. Poliisi taas on ajanut afat ja laillisen mielensosoituksen yhteen, suorastaan lietsonut väkivaltaa.

 5. Alex Jones kertoi että koko “alt-right” porukka tuolla oli juutalaisia näyttelijöitä. Miksi levitätte siis tälläistä sionistipropagandaa?

 6. Tulee mieleen Johtajan sanat syyskuussa 1939: “tänään aloimme vastata tuleen tulella”

Comments are closed.