Koti Uutisia Toinen video Kristiansandin mielenosoituksesta julkaistu

Toinen video Kristiansandin mielenosoituksesta julkaistu

1

Vastarintaliikkeen norjankielinen sivusto Frihetskamp on julkaissut toisen videon Kristiansandissa Etelä-Norjassa järjestetystä mielenosoituksesta homolobbareita vastaan 29. heinäkuuta. Mielenosoitus järjestettiin, vaikka poliisi eväsi Vastarintaliikkeeltä yllättäen luvan osoittaa mieltään alkuperäisen suunnitelman mukaan Fredrikstadissa.

Matkalla Kristiansandiin useita Vastarintaliikkeen ruotsalaisaktivistien autoja pysäytettiin. Aktivisteja pidätettiin Norjan rajalla, joitakin jopa 12 tunnin ajaksi vain siksi, että he olivat matkalla mielenosoitukseen, jonka sanoma ei ole eliitille suosiollinen.

Mielenosoituksesta tuli suurin kansallissosialistinen mielenosoitus Norjassa sitten toisen maailmansodan aikojen.

 

Lähde: Frihetskamp.net

1 KOMMENTTI

  1. Vapauteen ja oikeuteen kuuluu se, että homolobbya saa vastustaa vapaasti kenenkään estämättä, koska homot eivät omaa mitään sellaista, jota pitäisi yhteiskunnan, saatika muiden yhteiskunnan jäsenten kunnioittaa tai tukea sekä tukea kritiikittömästi.
    Pohjoismaat ovat täynnä jihadisteja ja äärimuslimeita, jotka heittävät homoja kerrostalojen katoilta alas ilman, että näiden maiden homot ja muu mädänneistä sekä kaikkinaisessa pahennuksessa ja irstaudessa elävät nostavat sormeaankaan muslimeja vastaan tai kohottavat ääntäänkään arvostelemaan heitä ja heidän kivikautista “uskontoaan”, joka ei tunnusta alkeellisimpiakaan ihmioikeuksia, inhimillisyyttä tai korkeampia arvoja ihmisen elämässä kuin tuskan,verenvuodatuksen ja kuolema.

Comments are closed.