Koti Uutisia Ulkomaat Yhdysvallat lopetti perheviisumien myöntämisen samaa sukupuolta oleville diplomaattipareille

Yhdysvallat lopetti perheviisumien myöntämisen samaa sukupuolta oleville diplomaattipareille

12

Yhdysvallat on saanut aikaan kohun “suvaitsevien” keskuudessa sen jälkeen kun maa päätti lakkauttaa perheviisumien myöntämisen samaa sukupuolta oleville diplomaattipareille. Muutos astui voimaan tämän viikon aikana ja se tarkoittaa, ettei Yhdysvallat enää myönnä homodiplomaateille perheviisumeja.

Päätöksen taustalla on presidentti Donald Trumpin hallinnon linjaus, joka kumoaa aikaisemman ulkoministerin Hillary Clintonin päätöksen sallia homodiplomaateille viisumi maahan. Muutos herättää varsin suurta mielipahaa korruptoituneessa YK:ssa, jossa homodiplomaatteja on suuri määrä.

– Yhdysvallat on ollut samaa sukupuolta oleville pareille haluttu paikka, koska tänne on voinut tuoda kumppaninsa ja saada viisumin, sanoo YK:ssa homoseksuaalisten työntekijöiden oikeuksia ajavan UN-Globen puheenjohtaja Alfonso Nam.

Lähde: Yle

12 KOMMENTIT

 1. Vaikka Trumpin täytyy sätkiä monesti juutalaisten tahtiin, jossakin hän voi laittaa hanttiin. Se on hyvä.

  Tällaiset pienet jutut ovat tärkeitä erävoittoja. Amerikka täytyy otta takaisin arvo, instituutio ja pala kerrallaan.

 2. Miksi te valehtelette? Viisumia ei enää myönnetä samaa sukupuolta olevalle avopuolisolle. Jos diplomaattipariskunta on naimisissa, viisumi myönnetään.

  • Sattunu pikku lipsaus pykälänikkarille… Toivottavasti asia korjataan, niin saadaan molemmat mielenrauha… 😀 … sillä onhan se ikävää sorsintaa, ettei aviopuolisot saaneet samanlaista, reilun pelin henkeen kuuluvaa kohtelua.

 3. Hyvin paistaa läpi aito amerikkalainen kasinaismoralismi jälleen kerran.
  Amerikkahan on aina kehuskellut uskontonetralilla ja näin ollen myös uskonvapaudella esim. julkisissa palveluissa ei saa mainita uskontoihin viittaavaa sanastoa/materiaalia, kouluissa ei opeteta pakkouskontoa vaan erikseen ovat sitten yksityisrahoitteiset kristilliset yms. koulut.
  Politiikassa myöskään ei uskontoa ole suotava tuoda esille, vaikka presidenttikin aina hokee puheen päätteeksi god bless america ja oikeudessa vannotaan vala käsi satukirjan päällä (vaikka oikeuslaitos on julkisen hallinnon ylläpitämä).
  Uskonto on kuitenkin vahva pelikortti poliitisella kentällä, sen alle saadaan kerättyä hyvin ihmisiä kaikista lahkoista pelkillä viittauksilla, ja miksi ei; jos uskoo raamattuun tms. kirjoitukseen uskoo myös muuhun kusetukseen paljon herkemmin.
  Koko diplomatinen avioitumispykälä on pelkästään uskovien kosiskelua ja vihreä valo lgbt porukalle että saat viisumin vaikka laaman kanssa yhdessä jos vain olette naimisissa, avolaamoja ei päästetä maahan enää edes diplomaatin kera.

  • Satukira kertoo vain hyvin seikkaperäisesti ketä juutalaiset ovat, mistä he tulevat ja miten maailmassa tulee asiat menemään. Miksi asiat ovat niin kuin ne ovat. Vain täysi tampio kuittaa sen olan kohautuksella kun kaikki tapahtuu silmien edessä juuri niin kuin on kirjoitettu. Pedon merkki tulossa käyttöön pian jo naapurimaassakin kun käteisestä luovutaan. Ja Israelissa kolmatta anti-kristuksen temppeliä pukkaa pystyyn jne.

   • Kaikki kirjoitettuhan tulee tapahtumaan eri tasoisina realielämässä, osa on vain tulkinnallisia, kuten maailman kohtalo.
    Eikä tarvitse edes pipliaa lukea koskaan, kun informaation saa muualtakin eikä tarvitse tulkita, kuten mainitsit kaikki tapahtuu silmien edessä ja kuuloetäisyydellä.
    Se että raamatussa on sekoitettu fakta ja fiktio, heikentää sen painoarvoa, mutta suunnitelmallisena opuksena näin pitää olla jotta se olisi edes jossain määrin uskottava, tarkoitusperähän on hallita suuria massoja keskimäärää alempaa älykkyyttä omaavia ihmisiä.
    Jos karsittaisiin pois epäolennainen, niin yli puolen verran häviäisi kirjan paksuudesta välittömästi.
    Israelissa ei ole ennenkään ollut temppeleitä juutalaisilla, itkumuurikin on vanhempaa perua kuin juudean alkuperäinen kansa (tätähän he väittävät viimeisimmän temppelinsä perustukseksi) ja viimeksi sen päällä seisoi roomalaisten rakentama temppeli jollekkin fallokselle.

    • Mitä tuohon hallitsemiseen tulee niin ethän kai ole anarkisti jos et halua, että ihmisiä hallitaan? Sivilisaatiot ovat aina perustuneet rotuidentiteetin ja uskonnollisen myytin pohjalle. Uskonnolla siis pitääkin pitää ihmiset nuhteessa ja kaitselmuksessa(eli hallita) niin etteivät ala tuhota itseään tai vajoa muuten keräilijä-metsästäjien tasolle. Ei tässä pitäisi olla mitään kummallista tai pahaa, muiden kuin anarkistien mielestä jotka eivät kykene vastaanottamaan kuria ja järjestystä ja tunnustamaan auktoriteettia. Ja maallisessakin lainsäädännössä järjenkäytön voi nähdä Jumalan lahjana. Hitlerkin oli näillä linjoilla.

     http://esau.today/adolf-hitler-and-christianity/

     • Hiton hyvä havainto. Hallitakin voi niin monella eri tavalla ja kirkko/uskonto on siitä yksi hyvä esimerkki. Vuosisatoja katolinen kirkko piti pirulla pelottelulla ja helvetillä uhkaamalla kansan nöyränä ja tyhmänä, eihän nyt korkeasti oppineiden pappismiesten sanaa voinut epäillä. And then came Ronson… Eiku Luther… 😀

    • “Kaikki kirjoitettuhan tulee tapahtumaan eri tasoisina realielämässä, osa on vain tulkinnallisia, kuten maailman kohtalo.
     Eikä tarvitse edes pipliaa lukea koskaan, kun informaation saa muualtakin eikä tarvitse tulkita, kuten mainitsit kaikki tapahtuu silmien edessä ja kuuloetäisyydellä.”

     Ei se että joku kirjoittaa paperille että “lehmät alkaat lentämään” tarkoita että näin tulee tapahtumaan.

     Raamatusta löytyy sellaista tietoa ja viisautta, jota ei mistään mustaan kirjasta löydy. Ensin tuodaan esiin maailman syntyhistoria ja selvästi kerrotaan myös mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

     “Se että raamatussa on sekoitettu fakta ja fiktio, heikentää sen painoarvoa, mutta suunnitelmallisena opuksena näin pitää olla jotta se olisi edes jossain määrin uskottava, tarkoitusperähän on hallita suuria massoja keskimäärää alempaa älykkyyttä omaavia ihmisiä. Jos karsittaisiin pois epäolennainen, niin yli puolen verran häviäisi kirjan paksuudesta välittömästi.”

     Ei Raamatussa ole mitään fiktiota tai epäolennaista. Olisi hienoa jos massat uskoisivat Jeesukseen ja pyrkisivät elämään Raamatun ohjeiden mukaan. Näin ei kuitenkaan tällä hetkellä ole, vaan pieni oikeamielinen vähemmistö, elää maailmassa jumalattomuuden ja valheiden keskellä.

     Matthew 7

     13 Enter ye in at the strait gate: for wide [is] the gate, and broad [is] the way, that leadeth to destruction, and many there be which go in thereat:
     14 Because strait [is] the gate, and narrow [is] the way, which leadeth unto life, and few there be that find it.

     “Israelissa ei ole ennenkään ollut temppeleitä juutalaisilla, itkumuurikin on vanhempaa perua kuin juudean alkuperäinen kansa”

     Salomonin temppeli oli todellinen, kuten myös Babylonian vankeuden jälkeen rakennettu toinen temppeli. Itkumuuri taas on roomalaisten tekemän linnoituksen osa, eli nuorempi kuin 2 edellistä temppeliä. Kolmas temppeli luultavasti rakennetaan sionistien toimesta tulevaisuudessa, että antikristus voisi sieltä käsin alkaa hallita maailmaa.

     • Ei se että joku kirjoittaa paperille että ”lehmät alkaat lentämään” tarkoita että näin tulee tapahtumaan.
      Paperia tuo näyttäisi meidän vanha vihkiraamattukin olevan. Sinne on joku kirjoittanut, jotta Jeesus tulee ja pelastaa, mutta ainoastaan ne, jotka uskovat häneen.

      Ei Raamatussa ole mitään fiktiota tai epäolennaista. Olisi hienoa jos massat uskoisivat Jeesukseen ja pyrkisivät elämään Raamatun ohjeiden mukaan. Näin ei kuitenkaan tällä hetkellä ole, vaan pieni oikeamielinen vähemmistö, elää maailmassa jumalattomuuden ja valheiden keskellä.
      Raamatussa on valtava määrä täysin epäolennaista ja fiktiiviseksi luokiteltavaa materiaalia, etenkin sen erittäin väkivaltaisessa osassa nimeltä Vanha Testamentti. Mielestäni ehkä uskottavinta antia on Ilmestyskirja, jolla on paljon yhteistä Viikinkien Ragnarökin kanssa. Kyseinen Ragnarök on, kun siihen tutustuu, jossain määrin kuin Ilmestyskirjan ja luomiskertomuksen yhdistelmä.

      Toinen uskottava tarina on Jeesus, joka on varmasti ollut ja elänyt maan päällä ja ollut hyvä ihminen. Hänellä on hyvinkin saattanut myös olla kykyjä, joidenka takia hänet olisi keskiajalla poltettu roviolla.

      Mikä minulla eniten tökkii kirkkojen ja Raamattu-uskovaisten propagandassa, on tämä “te helvettiin – me taivaaseen”-paasaus. Jonka mukaan vartti ennen teloitustaan uskoon tullut sarjamurhaajaraiskaaja pääsee taivaaseen, kun taas maailman ystävällisin, kiltein ja avuliain henkilö ei sinne pääse, ellei tule uskoon, oikeaan uskoon. Kristinuskosta koskaan kuulleetkaan menevät siis sinne automaattisesti ja entäs ne, jotka kuolivat ennen Jeesusta?

      Mahtaa olla helvetissä tungosta näillä argumenteilla ja siksi olenkin päättänyt mennä Valhallaan, koska se sopii niin luonteeseen, maailmankatsomukseen kuin toimenkuvaankin. Ja jos Odin potkaisee pihalle hyvien tapojen vastaisuuden takia, aion vaipua Nirvanaan.

 4. Tässä on nyt mennyt vähän puurot ja vellit sekaisin. Nimittäin uuden käytännön mukaan samaa sukupuolta olevienkin on oltava avioliitossa, jotta kumppani saa tarvittavan viisumin maassa oleskelemista varten. Tämä on toki ikävää niille, jotka tulevat maista, joissa samaa sukupuolta olevien ei ole mahdollista mennä naimisiin. Jos Vastarintaliike haluaa olla toimissaan uskottava, miksi se sitten suoltaa valeuutisia?

Comments are closed.