Koti Uutisia Ulkomaat Cristiano Ronaldoa syytetään raiskauksesta

Cristiano Ronaldoa syytetään raiskauksesta

7

Portugalilaisen jalkapalloilijan Christiano Ronaldon kerrotaan syyllistyneen naisen raiskaukseen Las Vegasissa vuonna 2009. Näin asia on ainakin syyttävän osapuolen, 34-vuotiaan entisen mallin Kathryn Mayorgan mukaan. Hän jätti yhdessä asianajajansa kanssa uuden haastehakemuksen Ronaldoa vastaan.

Mayorga kertoo, että hän sai 375 000 dollaria siitä hyvästä, että hän pysyy asiasta hiljaa. Mayorgan mukaan Ronaldo pakotti hänet seksiin, vaikka Mayorga sanoi toistuvasti “ei”. Tämän Ronaldo itse olisi vahvistanut eräissä sähköposteissa, jotka vuosivat sittemmin lehdistölle. Näin kertoo saksalainen Der Spiegel -lehti, joka väittää päässeensä käsiksi vuodettuihin sähköposteihin.

Jalkapallotähden asianajajat puolestaan kiistävät syytteet. He ovat kutsuneet niitä “rikollisiksi väitteiksi” ja uhanneet haastaa Der Spiegelin. Ronaldo itse kirjoitti Twitteriin:

“Kiistän jyrkästi rikokset, joista minua syytetään. Raiskaus on iljettävä rikos, joka sotii kaikkea sitä vastaan, mitä olen ja mihin uskon. Vaikka olen halukas puhdistamaan nimeni, kieltäydyn ruokkimasta mediaspektaakkelia, jonka ovat luoneet ihmiset, jotka haluavat tuoda itseään esiin minun kustannuksellani.”

Ronaldo on nyt jäänyt pois maajoukkueesta, ja tiedotusvälineet ovat ottaneet yhteyttä hänen sponsoreihinsa ja kysyneet, kuinka syytökset vaikuttavat heidän ja Ronaldon välisiin suhteisiin. #Metoo-kampanjan kritisoijat puolestaan ovat kommentoineet, että ihmisiä voi nykyään syyttää lähes mistä hyvänsä ja tuomita heidät tiedotusvälineissä jo ennen yhtäkään oikeudenkäyntiä. Esimerkiksi Donald Trump kommentoi keskiviikkona, että amerikkalaiset nuoret miehet elävät nyt “vaikeaa” ja “epämiellyttävää” aikaa; median mukaan he ovat nyt “syyllisiä, kunnes toisin todistetaan”.

Trumpin kommentit puolestaan kumpuavat siitä, että amerikkalaisen korkeimman tuomioistuimen edustajaa Brett Kavanaughta syytetään 30 vuotta vanhasta väitetystä seksuaalirikoksesta. Tämä on monien mukaan vain vasemmistoliberaalien yksi tapa saada korkeimman tuomioistuimen konservatiivinen edustus yhä pienilukuisemmaksi.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Jaaha. Että nyt yhdeksän vuotta myöhemmin otti asian puheeksi. Ei vakuita uskottavalta, ei yksilö, eikä yleisellä tasolla. Tämäkin akka on huomannut tilaisuuden tehdä tili.

  Lisäksi tällaiset tuhoavat uskottavuutta niiltä, jotka joutuvat tulevaisuudessa oikeasti raiskatuksi.

 2. Ronaldo on monesti kritisoinut Israelia ja sen rikollista toimintaa esim. palestiinalaisia vastaan, joten kyseessä lienee nyt Zionistien kosto Ronaldolle hänen harjoittamasta “antisemitismistä”…

 3. No siis, pitääkö CR:n raiskata päästäkseen kanssakäymiseen naisen kanssa?
  Veikkaan että sillä on tarjontaa markkinoilla

 4. Ja jos mietitään että nainen on jo saanut rahat siitä että on hiljaa ja se on ottanut ne vastaan niin hän on saanut korvauksen joka on tydyttänyt häntä. Sen jälkeen ei enää ole oikeutta nostella syytteitä. Taitaa vain olla taloudellisessa ahdingossa.

  • On olemassa ihan ammattinimike sellaisille naisille, jotka saavat maksun seksistä. Valittaisi liittoon, jos katsoo että palkka ei vastaa suoritusta. Jos jättää maksamatta, niin silloin se kai vastaon raiskaus. Ja näyttäisi siltä, että kaikki ahdistelijat ovat rikkaita ja kuuluisia, “raiskaa ne rikkaatkin”.

   Jos kysymyksessä on todellinen tapaus, siitä pitää tulla myös seuraus, en hyväksy seksuaalista ahdistelua missään muodossa. Etenkin Suomessa seksuaalirikolliset pääsevät naurettavan vähällä, yleensä ehdonalaisella. Heitä ei kuulemma voi pistää vankilaan, koska sillä ei ole heihin tervehdyttävää vaikutusta. Vaan kyllä ne toiset vangit yleensä huolehtivat terapiasta.

   Tämä viimeisin villitys nimeltä Metoo tuntuisi olevan kampanja, ei niinkään ahdistelua, kuin ylipäätään miessukupuolta vastaan, à la femakot.

   https://me.me/i/feminist-wants-to-kill-all-men-including-babies-listen-to-14753312

   https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/116/207/4b2.jpg

Comments are closed.