Koti Uutisia Ulkomaat Viro tukee Unkarin päätöstä sulkea rajat – paavi vastustaa

Viro tukee Unkarin päätöstä sulkea rajat – paavi vastustaa

9

Viron sisäministeri Andres Anvelt on ilmoittanut tukevansa täysin Unkarin pääministerin Viktor Orbánin tuoretta päätöstä rajamuureista. Anveltin mielestä on tärkeää suojella Euroopan ja Viron rajoja raja-aidoilla ja -muureilla. Viro on suostunut ottamaan 40 kolmansien maiden maahantunkeutujaa vastaan vuosittain. Vähemmän yllättäen Viron sosiaalidemokraatit eivät kannata raja-aitojen rakentamista ja rotumuukalaisten estämistä.

Samaan aikaan paavi Franciscus vaatii Baltian maita avaamaan rajat rotumuukalaisille. Paavi perustelee vaatimustaan Baltian maiden harvalukuisuudella ja “velvollisuudella” auttaa muita. Samaan aikaan katolinen kirkko rypee pedofiiliskandaaleissa.

Lähde: Breitbart

9 KOMMENTIT

 1. Franciscus Pedofiilius voi jatkaa niiden maahantunkeutujien jalkojen nuolemista ja pitää naamansa kiinni. Se saasta on muutenkin niin jutkun näköinen, etten käytöstä ihmettele yhtään.

 2. Rasvattua köyttä, tai viulunkieltä vain noille mustarastaille. Olisi pitänyt tuokin lafka lakkauttaa 40-luvulla…

 3. Jos esimerkiksi Bangladesh lähettäisi 100 miljoonaa koulua käymätöntä asukastaan Eurooppaan elätettäväksi, niin Bangladesh olisi silti vielä ylikansoitettu.
  Nigeria voisi lähettää myös 100 miljoonaa ja sekin olisi edelleen ylikansoitettu.
  Ketä tuon tekopyhän paavin mielestä sitten tällaisella toimella autetaan?
  Pyhän kirkkoisän puheet ovat taas kerran pelkkää tekopyhää lässytystä, niin kuin roomalaispedofiilisen kirkon pyhien kirkkoisien puheet ovat aina olleet.

 4. Eiköhän se ole jokaisen maan asia itse päättää, kuinka harvaanasuttuja ollaan. Jos Afrikassa ja lähi-idässä on lisäännytty holtittomasti, heidän pitää itse vastata seurauksista – ei se ole länsimaiden tehtävä. Paavi voi ottaa Vatikaaniin elätiksi niin monta kuin haluaa. Kirkon ei muutenkaan pitäisi puuttua mihinkään tällaiseen asiaan, sillä maailmanhistoria tuntee vain huonoja esimerkkejä kirkollisista puuttumisista valtioiden sisäisiin asioihin.

 5. Tuosta Eestin matukiintiöstä voitaisiin tehdä yleiseurooppalainen normi, jolloinka luonnollinen poistuma pitäisi tasapainon yllä. Ja ainahan sitä tasapainoa voisi vähän avustaa. Sitten vaan kaikki yli kiintiön tosiaankin Vatikaaniin. Paavilla on iso talo, kyllä sinne vatipäitä mahtuu.

Comments are closed.