Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Viikon meemit #7

Viikon meemit #7

8

Tässä hieman myöhästynyt Viikon meemit.

Muistutamme herkkiä lukijoita, kukkahattutätejä ja muita mielensä pahoittajia siitä, että tässä on kyse huumorista ja sarkasmista.

Alla oleva humoristinen materiaali ei edusta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen virallista linjaa.

8 KOMMENTIT

 1. Toistaiseksi ehdotonta huippua! Tuo tyttöjuttu, mulle käy molemmat… 😍

 2. En tajua tota mummoa ja pappaa kuvaa tossa olohuoneessa lääkärin kanssa 🙁

  • Voisiko olla, että totaalista valvontayhteiskuntaa perustellaan ihmisille terrorismilla? Päättäjät aiheuttavat itse ongelman ja ratkaisevat sen tiukentamalla tavallisten “lampaiden” valvontaa.. Kamerathan oli nimenomaan suunnattu vanhuksiin…ei oletettuihin terroristeihin

   • Nimenomaan. Terrorismintorjuntaa aasinsiltana käyttäen käännetään kyttäys ja valvonta omiin kansalaisiin sen sijaan että suunnattaisiin ne voimavarat sinne, missä niitä tarvitaan.

 3. Tää juttu koskee edellistä ILMASTONMUUTOSTA.. ;))

  Edellisen kerran ilmastonmuutoksesta tiedotettiin savumerkein.. että kerätään polttopuut ja riistasaaliit.. oravatkin kokosivat pähkinävarastojaan..

  Koukkunokkien Akun Ankasta,eräs puhekupla, Roope Ankan kassakapin tuntumassa..

  Ei vaiskaan, hymyilytti kun savumerkit tulivat tässä mieleeni..

 4. Harva ehkä ajattelee mutta suurella osalla miehistä on tarve perustaa perhe ja vakiintua. Sitä nykyinen yhteiskuntakäsityksemme ja “pitää elää” elämäntyyli on vastaan. Olen tässä sivusta seurannut pareja jotka ovat opiskelleen 30 korville viettäen hauskaa elämää ja eläen, syöden e-pillereitä, käyden viihteellä ja polttaen tupakkaa. Ja kun haluttaisiin peustaa perhe niin sepä ei onnistukkaan. Yli 10 vuotta on myrkytetty kehoa sekä tuhottu perimää. Ja sitten ollaan yllättyneitä ettei saadakkaan lapsia.

  Milloin yhteiskuntamme muuttui tällaiseksi? Ennen opiskeltiinopiskelut nopeasti, siirryttiin työelämään ja perustettiin perhe. Ja kun lapset olivat 30 ikävuoden kohdilla koulussa saatoivat vanhemmat aloitta oman elämänsä. Tätä käytäntöä vastaan aloitti televisio sodan jonka tarkoituksena oli saada ihmiset tekemään lapset vanhempina. Eräskin sarja “Kolkyt ja risat” kertoi miten autuasta oli saada vauvat siinä iässä. Ja nyt kun se on konretiaa, ihmiset usein viettävät vanhuutensa yksin ja masentuneina. Ei ole lapsia eikä lasten lapsia.

  Ihminen on luotu tekemään jälkeläisiä ja siksi me olemme täälä. Koska kaikki sukupolvet ennen meitä ovat tehneet jälkeläisiä. Ja siksi meidänkin pitää jotta tulevatsukupolvet saavat elää täälä.

  Perhe on yhteiskunnan peruspilari.

Comments are closed.