Koti Uutisia Viikon kappale: Straight Arm Salute – The Power of Money (feat. Veri...

Viikon kappale: Straight Arm Salute – The Power of Money (feat. Veri & Maa)

6

Tällä viikolla kotimainen martial industrial/power electronics -artisti Straight Arm Salute tarjoilee maistiaisen tuoreelta levyltään, joka julkaistiin 1.9. Europa Erwache Productionsilta. Musiikkivideo on Ukonvasama Propagandan tuotantoa.

Levyn voit ostaa osoitteessa http://www.europaerwache.one/

6 KOMMENTIT

 1. On kyllä harmillista, kun videon tekijä ei ymmärrä että “ukrainalaiset” “kansallismieliset” eivät osa kansallissosialistista liikettä vaan juutalaisten rahoittamat ja aseistamat sätkynuket, jotka tottelevat juutalaisen juntan käskyjä ja nykyisin ovat myös muodollisesti osa juutalaisen juntan asevoimia.
  Voin vain ihmetellä, miten poliittisesti sokea on Ukonvasaman Propaganda, kun näkee vain ulkoiset symboolit (naamiointi) eikä tarkista liikkeen isäntiä. Olisi tosi hauska, jos videolle olisi päässyt Azovin JUUTALAINEN KOMPANJA. Hyi helvetti!

  Ja tässä on aika tuore uutinen, joka ei ole edes uutinen!
  Israel is arming neo-Nazis in Ukraine
  https://electronicintifada.net/content/israel-arming-neo-nazis-ukraine/24876

  Kyllä ymmärrän halun esittää, että ympäri valkoisia maita nousee vastarinta. Mutta ymmärtäkää jo, hyvät ihmiset, että juutalaiset usein toimivat periaatteella: “Jos et voi estää liikettä, ole sen johtaja!” ja että tavoitteensa saavuttamiseksi juutalainen ilman mitään vaikeuksia käyttää swastikat ja muut ulkoiset merkit. Ja dorkat uskovat! se on tragedia

  • Vaan jos Azov komppanioineen olisi Putinistiliiton kannattaja, olisi hän ihan yhtä hyvä ja hyvâksyttävä, kuin tsaarin lähipiirin kymmenet oligarkit kipoineen ja seitsenjalkaisine kynttelikköideen.

 2. Leo (se vanha Leo) toisinaan olen kanssasi samoilla linjoilla, toisinaan taas niin eri mieltä, kuin vain voi, mutta….koetko nyt ihan aidosti, että Ukrainan “kansallismieliset”/kansallismieliset olivat musiikkivideossa, niin hallitsevassa/näkyvässä osassa, että ylipäätään tuli asiasta kiihtyä??

  Lienee ollut se visuaalisuus tärkein videota tehdessä ja taiteilijoilla lienee kuitenkin se oma “vapautensa” Pääasia, että viesti leviää..ihan jokaiseen taiteen asiavirheeseen ei kuitenkaan kannata takertua.

  Taannoin järjestettiin isoja massatapahtumia ja soihtukulkueita, joilla annettiin ihmisille tiettyjä mielikuvia liikkeen koosta ja vitaalisuudesta…jos Röhm yms. mahdolliset homoseksuaalit ja/tai pedofiilit olisi heti alussa siivottu pois organisaatiosta, niin olisi ollut huomattavasti hiljaisempaa puoluekokouksissa ja soihtukulkueet lyhyempiä ja mahdollisesti se myöhempi “demokraattinen ihme” olisi jäänyt tapahtumatta.

  Eli…suhteellisuudentajua, suhteellisuudentajua Leo hyvä

  • Viestin on oltava puhdas vihollisen propagandasta, vaikka vihollinen olisi näytetty vain muutaman sekunin. Ne sekunnit on omistettava oikeille kansallissosialistisille liikkeille, niitä on.
   Perkeleiden lapsille ja niiden kätyreille ei pitäisi antaa edes pikkurillia, koska ne voivat viedä koko käden (mädättävät ja hajottavat KS-liikkeen sisältäpäin pelkällä mukana olollaan!).

   Miten taas erottaa missä on oikea kansallissosialistinen liike? Helposti:
   – sitä ei rahoiteta juutalaisten toimesta
   – USA ja Israel eivät toimita sille aseistusta
   – juutalaiset yrittävät kieltää järjestön
   – juutalaisten omistama MSM mustamaalaa sen mitä ehtii
   – anarkisti, antifa – Rahavallan kassara – hyökkää sitä vastaan
   – liike kieltää Holoco$t satuja
   – liike paljastaa miten toimii koronkiskontaan perustuva juutalainen rahajärjestelmä.

   Lista ei ole täydellinen, mutta riittävä jotta erottaa todellinen liike juutalaisesta simulaatiosta.

   • No tuosta mädätyksestä sisältäpäin eli myyräntyöstä olet mielestäni kerrankin erittäin hyvä ja pätevä kommentoimaan… 😀

Comments are closed.