Koti Uutisia Pohjoismaat Katuaktivismia Tanskassa

Katuaktivismia Tanskassa

5

Viime viikonloppuna Vastarintaliikkeen Tanskan-osasto järjesti jälleen julkista aktivismia maansa kaduilla. Tällä kertaa paikkana oli Svendborgin kaupunki.

Päivän aikana aktivistit jakoivat runsaasti lentolehtisiä ja kävivät poliittisia keskusteluja paikallisten kanssa. Myös yksi onnistunut jäsenhaastattelu pidettiin aktivismin yhteydessä.

Ilmeisesti joku liikkeen vastustaja oli soittanut poliisit paikalle. Virkavalta vierailikin paikalla, mutta he eivät aiheuttaneet ongelmia.

 

5 KOMMENTIT

  1. Mikähän siinä on että toisilla ihmisillä on aina hirveä hinku soittaa poliisi paikalle? Kokevatko ne ärtymystä “vihapuheen” tapaan sekä voimattomuutta ja kuvittelevat että poliisi voisi tehdä asialle jotain? Siinä tapauksessa ne eivät ole lukeneet lakia kovin tarkkaan. Tai eivät ymmärrä sitä.

    No, menee vielä hetki ennenkuin komministimimmatkin liberaalit ymmärtävät tämän asian.

  2. “Virkavalta vierailikin paikalla, mutta he eivät aiheuttaneet ongelmia.” Jotain positiivista kerrankin.

    • Tanskassa otetaan rennosti, poliisikin on huomattavasti suvaitsevaisempi kuin Juutinrauman toisella puolella.

  3. Se on jännä, kuinka aina löytyy joku sananvapauden vihaaja, jonka pitää soittaa kytätä paikalle. Sakot tällaiselle kusipäälle väärän hälytyksen tekemisestä

  4. Hienoa toimintaa Vastarintaliikkeeltä! Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti, Tanska, kohta koko Euroopassa, kansallissosialismi tulee nousemaan kaikkialla. Eläköön Voitto!

Comments are closed.