Koti Uutisia Kotimaa Vihreitä kiellettiin puhumasta Oulun raiskaajista vaalien alla

Vihreitä kiellettiin puhumasta Oulun raiskaajista vaalien alla

2

Suomen Uutiset kirjoittaa, että Vihreät pyrki tietoisesti sensuroimaan julkisen keskustelun maahanmuuttajaraiskauksista eduskuntavaalien alla. Maahanmuutto oli yksi vaalien pääteemoista erityisesti Oulussa maahantunkeutujapedofiilien suorittamien sarjaraiskauksien vuoksi.

Vihreiden salaisessa paimenkirjeessä vaaliehdokkaita kiellettiin ankarasti puhumasta maahanmuutosta ja seksuaalirikoksista. Koska puolue pyrkii täyttämään Suomen maahantunkeutujilla, jotka raiskaavat jopa 17 kertaa suomalaisia useammin, ovat Oulun tapahtumat olleet Vihreille hyvin kiusallisia.

Helmikuussa annetun sensuurimääräyksen takana oli puolueen kampanjakoordinaattori Susanna Luukinen, joka ei suostunut kommentoimaan asiaa medialle. Luukinen kuitenkin myönsi antaneensa sensuurimääräyksen.

– Seksuaalirikosten ja maahanmuuton suhde ei ole asia, josta Vihreät pyrkisi herättämään keskustelua, Luukinen julisti paimenkirjeessä.

Vihreiden ainut lääke maahantunkeutujien suorittamaan rikollisuuteen on maahanmuuton lisääminen sekä sananvapauden tukahduttaminen. Vihreät ei ole pyytänyt julkisesti anteeksi sensuurimääräystä, joka oli verinen loukkaus kaikkia Oulun uhreja kohtaan.

Lähde: Suomen Uutiset

2 KOMMENTIT

  1. Vaaleanpunaisenvihreä vasemmisto yritti tehdä ilmastovaalit kaikki tukijat kuten sähköiset mediat oli valmisteltu kampanjaan mukaan. Ensimmäinen jotka pettivät olivat Rotterhamin mehmetit tuolla peräpohjolassa kun pippeli ei pysynyt housuissa pikkutyttöjen seurassa. Sitten oli tämä oikeaa journalismia kohtaan vihapuhetta harjoittava Lokka jonka sukunimi viittaa sompionkairaan. Eikö tämä marokkolainen sompionsudeetti kaivanut sonnan esiin ja kiusasi vielä aitoa feminististä shialaistafatwantarkastajaa Vehkoota. Voiko unohtaa Tiinan suoranaisen pirullista katsetta Vehkoota kohtaan. Vaalien piti olla voitto ilmastolle, afrikan ja vähänaasian ilmasto olisi pitänyt pelastaa tuomalla viidakkojimit tänne. Koska joku keksii pelastaa väliamerikan kun El Salvadorin, Nicaraguan tai Guetemalan katujengiläiset tänne, jokin M13 toisi todella etnistä värinää. Kemin tai Savukosken taajamien yöelämään.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here