Koti Uutisia Rikos Juutalaisjohtoinen järjestö vapautti mustan rikollisen takuurahalla – murhasi heti vaimonsa

Juutalaisjohtoinen järjestö vapautti mustan rikollisen takuurahalla – murhasi heti vaimonsa

4
Juutalaisten vapauttama Samuel Lee Scott.

Juutalaisjohtoinen kansalaisjärjestö Bail Project on saanut kiusallista julkisuutta sen jälkeen, kun ryhmä maksoi Samuel Lee Scott -nimisen mustan huume- ja väkivaltarikollisen takuusumman, jotta tämä pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla. Scott käytti tilaisuutta hyväkseen ja murhasi vaimonsa.

Scott odotti vankeudessa oikeudenkäyntiä, joka koski hänen valkoisen vaimonsa pahoinpitelyä. Rajusta huume- ja väkivaltataustasta tunnettu Scott oli syyttäjän mukaan pahoinpidellyt vaimon raa’asti tammikuussa.

Juutalaisen Robin Steinbergin johtama Bail Project -järjestö kuitenkin piti mustan pahoinpitelijän vangitsemista kohtuuttomana. Ryhmä maksoi takuurahat, joita vastaan Scott vapautettiin. Kulttuurimarxistit maksavat usein mustien rikollisten takuusummia näiden puolesta, koska näitä pidetään “rakenteellisen rasismin uhreina”.

Lähes välittömästi vapautumisensa jälkeen Scott meni vaimonsa kotiin. Veren tahrima vaimo löydettiin makaamassa lattialla muutamia tunteja myöhemmin. Nyt Scottia epäillään vaimonsa pahoinpitelyn ohella murhasta.

Juutalainen Steinberg ei suostunut ottamaan vastuuta murhasta. Juutalaisen mukaan “kukaan ei olisi voinut arvata”, että musta väkivaltarikollinen saattaisi vapauduttuaan palata uhrinsa luokse jatkamaan rikoksiaan.

Lähde: Daily Mail

4 KOMMENTIT

  1. Neekeri on neekeri on neekeri… Ja ÄO kaikkien virallisten tutkimusten mukaan keskimäärin 68. Juutalaisiksi julistautuneilla kasaareilla keskimäärin 92.

    • Karu totuus on siinä, että rotupetturi sai mitä tilasi.

Comments are closed.