Koti Uutisia Kotimaa Vihreille netistä mielenterveydellisiä vaikutuksia – edes tietokoneen sulkeminen ei auta

Vihreille netistä mielenterveydellisiä vaikutuksia – edes tietokoneen sulkeminen ei auta

14

Ihmisten peniskuvien julkaisulla uhkaillut Vihreiden Fatim Diarra, on yhdessä puoluetoverinsa Annika Ojalan kanssa koonnut oppaan verkkoväkivallan uhreiksi joutuneille. Diarran mukaan kun kampanjointi on siirtynyt yhä enemmän nettiin, sekä uhkailu että jopa puhdas väkivalta ovat seuranneet pahaa-aavistamattomia kampanjoijia reaalimaailmasta netin pimeille kujille.

Sen vielä ymmärtää, että on varsin mahdollista että joku toteuttaa sanallisen uhkauksen netin välityksellä, mutta suoranainen väkivalta internetissä tuntuisi jo rikkovan käsitystä siitä, mikä on mahdollista ja mikä taas ei ole mahdollista. Diarra kuitenkin kuin ohimennen tekee varsin selväksi, että sattumoisin juuri tässä nimenomaisessa yhteydessä henkistä- ja fyysistä väkivaltaa ei eroteta toisistaan, vaan ne niputetaan erottamattomasti yhdeksi ja samaksi asiaksi. Täten oppaan mukaan verkkoväkivaltaa on siis ainakin nettihäirintä, vihapuhe, verkkokiusaaminen, vainoaminen ja loukkaava sekstaaminen.

Ojala taas osaa kertoa, että verkkoväkivallan aiheuttamat mielenterveydelliset vaikutukset eivät kuitenkaan lopu, vaikka tietokoneen sulkisi ja somen laittaisi pois päältä.

Vihreiden naisten väsäämä opas luottaa EU:n feministisen projektin European Women’s Lobbyn (EWL) tekemään, ja pahamaineisen globalistiyhtiö Googlen rahoittamaan tutkimukseen (#HerNetHerRights), jossa mm. väitetään että naiset ovat 27 kertaa miehiä todennäköisemmin verkkohäirinnän kohteina.

“Koko viime kesän oon kävellyt lyhyissä hameissa ja mun ainoa huoli on ollut, että eihän se mirri vilku liian lyhyen helman alta.” Fatim Diarra – Vihreät naiset: kehotarina.

Lähde: HS (arkistoitu)

14 KOMMENTIT

 1. On mahdollista, että esimerkiksi vuosineljänneksen tai pidempään kestäneen somestressin aiheuttama mielenterveyshaitta ei tunnu hälvenevän, vaikka somen käytön lopettaisikin. Masennuksesta toipuminen voi hyvinkin kestää vuoden tai kaksi. Käyttö kannattaa kuitenkin lopettaa heti, vaikka oireet eivät lievenisikään toivottuun tahtiin. On tärkeää tunnistaa aivojensa reaktiot ja osata hallita henkistä kuormitusta. Ymmärrän kyllä, että tämä voi olla vaikeaa erityisesti nuorille, koska heillä on vähän elämänkokemusta.

 2. Muistan sen kuin eilisen, kun Fatim Diarra sanoi metsässä olevan ankeata ja ainoa syy maalle muuttoon on insesti ja raiskaus. Joku silloin toi esille Diarran kotimaan ja pääelinkeinon, joka on yllätys yllätys, maatalous! Kait sielläkin on ankeaa ja vaimon avunhuutoja ei kuule, kun mies raiskaa hänet.

  • Diarrhoea eli heidän kotimaansa suurin lehmä on Suomessa, joten luulen et maatalous kanttaa nyt siellä pahasti Diarrhoean lihottaessa itseään entisestään täällä meidän verovaroilla.

   Onneksi tuollaisen paskasäkin loppu tulee olemaan oikein ansaittu ja mukava kaikin puolin.

 3. Ei millään pahalla mutta minä saan ainakin traumaattisen kohtauksen jos tuo Fatima rupeaa kulkemaan vähissä vaatteissa.

 4. Fatiman pitäis ennemmin olla huolissaan siitä, ettei koko vitun vittua löydä noista läskeistä eikä monellakaan oo motivaatiota kaivaa. Suokaa anteeksi, kun oksennan.

 5. Laittanut merkille, että prosentuaalisesti paljon Suomen kansalaisuuden saaneet mustat poliitikot huijaavat ja jäävät huijauksista kiinni. Islamin mukaan vääräuskoiselle ei tarvitse olla rehellinen.
  Mustat poliitikko naiset, etenkin sateenkaari puolueessa ( vihreät) villiintyvät ja heittävät mediaan juuri tällaisia päättömiä ajatuksia.
  Osaa ne suomalaisetkin, mutta vähemmän.
  Entä muutaman kymmenen vuoden päästä ku n täällä on satojatuhansia pakolaisia, ja hallituskin näyttää tv:ssä kauempaa shakkilaudalta kun on mustaa, on valkoista..
  Mahtaa eduskunnan istunnot olla kuin heimohommia.

  • Älkää unohtako Husun taksicasea. Onhan se mies muutenkin osannut sitä teatteria vetää mediassa esittämällä rasismin uhria. Husu vai oliko Suldaan Said Ahmed, joka veti nyyhkytarinan kuinka ei päässyt Yhdysvaltoihin matkustamaan, koska on muslimi. Suomessa on ihan lottovoitto omata kehitysvammaisen älykkyysosamäärä, kunhan on somali, ja päästä mukaan politiikkaan.

   Islam oikeuttaa valehtelun meille “vääräuskoisille”, jos sillä voivat edistää islamin leviämistä. Talmud taitaa opettaa samaa juutalaisille. Onhan siellä muutenkin rasistiseen sävyyn kirjoitettu “vääräuskoisista”, joita ei saa auttaa synnytyksessä tai ei saa mennä “vääräuskoinen” parturin leikttavaksi, ellei mukana ole muita juutalaisia. Erioten kristinuskoa pilkataan, mutta saisi tällainen minunlainen agnostikkokin osansa, koska olen paha valkoinen.

  • “Islamin mukaan vääräuskoiselle ei tarvitse olla rehellinen”

   Ja Koraanissa sen nimi on “Taqiyya”. Löytyy muualtakin kuin Quranista. Wikipediasta myös, mutta sitä on siistitty niin paljon kuin pystyy sellaiseen muotoon, ettei se säikäyttäisi valmiiksi paijattuja lampaita. Suomalaisesta Wikipediasta kannattaa katsoa edelliset muutokset ‘Historiasta’.

 6. Fat Diarrhea eli Läski Ripuli. Painuisivat jo vittuun meidän Suomestamme nuo ruskeat ja mustat LOISET.

Comments are closed.