Koti Uutisia Sionismi Brittipoliitikko: “Israel on Amerikan nukkemestari”

Brittipoliitikko: “Israel on Amerikan nukkemestari”

7

Britannialainen poliitikko ja paronitar Jenny Tonge piti puheen Yhdistyneen Kuningaskunnan Ylähuoneessa maan tarpeesta saada täysi autonomia ulkomaanpolitiikkansa suhteen ja sanoi samalla Israelin olevan nukkemestari, joka hallitsee Amerikan ulkomaanpolitiikkaa.

“Voiko pääministeri Boris Johnson taata, että teemme juuri näin, emmekä anna maamme langeta Amerikan Yhdysvaltojen varjon ja sen nukkemestarin, Israelin alle?” Tonge oli kysynyt.

Amerikan Juutalainen Komitea kiirehti tuomitsemaan Tongen lausunnon:

“Olemme tyrmistyneitä paronitar Tongen viimeisimmistä antisemitistisistä kommenteista, joissa hän kuvasi Israelia Amerikan nukkemestariksi. Hänen pitkä ja kauas ulottuva taustansa juutalaisvainoissa on todistanut uudelleen ja uudelleen, että hän on täysin sopimaton istumaan brittien Ylähuoneessa.”

Tonge oli aiemmin Liberaalidemokraattisen puolueen kansanedustaja mutta hänet hyllytettiin vuonna 2016 hänen vihjailtua, että juutalaiset olivat itse syyllisiä holokaustiin ja vertasi Isistä Israeliin. Hän kuitenkin Kuningaskunnan Ylähuoneen jäsen, jonka jäseniä ei valita vaaleilla.

Lähde: Jewish Journal

7 KOMMENTIT

 1. Mikä on tulevan NWO:n (Uusi MaailmanHallitus) pääkaupunki?
  – Onko se New York, Washington, Brysseli, Moskova vaiko Peking.
  – Ei mikään noista.
  – Se on Jerusalem. Tai sitten maailmanhallituksesta ei tule mitään.

  • veikkaisin, että juutalaiset ei virallisesti ole koskaan hallitsijoita, vaan ovat siellä sermien takana vetelemässä naruista. , se on heille parempi, kun tyhmät goyimit ei huomaa kuka hallitsee ja ne ketkä huomaa on helppo vaientaa

   • Lisäksi jos tulee jotain ongelmia, voidaan syy vierittää hallitsevan keulakuvan niskoille, eikä jouduta itse koskaan vastuuseen.

 2. Silloin kun juutalainen ärähtää, niin tiedät että olet osunut näiden arkaan paikkaan = totuuteen.

  • Mitäs se Voltaire sanoikaan: kuka hallitsee ihmisiä ja maailmaa, selvitä ensin, ketä et saa arvostella.

 3. Israelilaisista appelsiineista löytynyt kiellettyä hyönteismyrkkyä. Suomen tulli evännyt hedelmien pääsyn maahan. Kuulemma vain turvallisia appelsiineja on päästetty Suomeen.

  Kuinkakohan usen näille tehdään pistokokeita? Voisiko joku myrkyttää tahallisesti vientiin menevät appelsiinit? Ei varmaan, sillä onhan Suomessakin paljon juutalaisia. Mutta ovathan nuo ennenkin kylmäverisesi omiaan murhanneet, joten miksipäs ei.

 4. Ja tietenkin sitä ollaan “Sopimattomia ylähuoneeseen” kun aletaan puhumaan totuuksia juutalaisista.

Comments are closed.