Koti Uutisia Kotimaa Vihreiden uusi aloite: Suomen lipun turmelu sallittava ja hautarauhan rikkominen pois rikoslaista

Vihreiden uusi aloite: Suomen lipun turmelu sallittava ja hautarauhan rikkominen pois rikoslaista

10

Vihreiden tulevaan puoluekokoukseen on tehty aloite siitä, että Suomen lipun turmelemisen tulisi jatkossa olla sallittua. Myös hautarauhan rikkominen tulisi vihreiden mielestä poistaa rikoslaista. Aloitteen takana on Pohjois-Karjalan Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden jäsen. Hän perustelee aloitetta sillä, että kyse on sananvapaudesta.

– Lipun häpäiseminen on hyvän maun vastaista, mutta voi siitä huolimatta olla vahva ilmaisukeino taiteessa tai politiikassa, minkä kieltäminen on sananvapauden näkökulmasta ongelmallista – varsinkin, kun rikoksella ei ole varsinaista asianomistajaa, aloitteen laatija perustelee.

Hautarauhan rikkomista hän motivoi sillä, että kyseinen laki on vanhentunut.

– Jumaluus ei tarvitse rikoslain antamaa suojaa, ja pykälän tulkinta johtaa enemmänkin teologiseen kuin oikeudelliseen pohdintaan, puoluehallituksen lausunnossa kirjoitetaan.

Jää nähtäväksi, kuinka kulttuurimarxistiset vihreät äänestävät asiasta.

Lähde: llta-Sanomat

10 KOMMENTIT

 1. Kuolleet Eivät Valita

  Ei kyse ole jumaluuden suojelemisesta vaan kuolleiden edusta­misesta. Samasta syystä murhasta syyttä­minen kuuluu valtion tehtäviin.

  Niin haudan suojelemisessa kuin murhan selvittämi­sessäkin on kyse tilanteesta, jossa mahdolli­sesti kukaan elossa oleva ei ole vaatimassa rangaistusta tekijälle. Silti nuo teot ovat hyvän tavan vastaisia.

 2. Ei helvetti noi äärivasemmistolaiset ovat pimeitä. 🙂 Kuinka paljon voikin olla päässä vikaa, hiton vajakki!

 3. Pala palalta, kaikki mikä on pyhää….tullaan vihreiden ja vasemmiston toimesta häpäisemään.

  • Näinhän se on. Pian nämä urbaanit city-hinttarit eli Ruskeat saavat EU-yliherroiltaan ukaasin kieltää saunat, takat, juhannuskokot jne. Uudenvuoden ilotulitukset tullaan jo kieltämään aivan pian.

 4. Näiden sekopäiden ääliömäisille mölyille tulee täysi tyrmäys kansalaisilta, se on varma. Häpeällistä roskasakkia, ei saatana.

 5. Ovatko samaa mieltä myös sateenkaarilippujen turmelemisesta? Kun kansallismieliset pistävät isot rivit sateenkaarilippuja palamaan niin se on sallittua sananvapauden nimissä myös kulttuurimarxistien mielestä?

  Entä hautojen häpäisy juutalaisella hautuumaalla?

  • No ei tietenkään. Lakialoite koskee vain Suomen lippua kaikissa sen muodoissa ja kantasuomalaisten hautoja. Kaikki muut ovat Jahven, Allahin ja PolPon suojeluksessa.

  • Kaksinaamaisia — Tiedät vastauksen noihin kysymättäkin. AIDS-porukka pitää “valtaa” maassa, joten meininki on senmukaista. Käskyt tulevat juutalaiselta yliherralta. Äkkiä EU:sta ja eurosta pois!

 6. Toim.huom, ei tämä kovin uusi aloite ole kun sitä käsiteltiin jo vuonna 2015.

 7. Itsenäisen Isänmaamme symboli on ollut 100 vuoden ajan Siniristilippu!
  Elämme nyt ajassa, jolloin Siniristilippumme rinnalle ja tilalle on nostettu niin 12 tähden taivaan kuningattaren lippu ja kuusivärinen pridekapinalippu, jotka molemmat ovat toisen herran symboleita! Vihreiden keskuudesta on esitetty, että Suomen lippu tulee vaihtaa, koska se loukkaa vähemmistöjä kuten muslimeja ja HLBTIQ -väkeä = homot, lesbot, biseksuaalit, transihmiset, interit ja gueerit… Siniristilipun tilalle halutaan kuusivärinen pridekapinalippu!
  Suomalaisten enemmistöhän kannattaa nyt näitä vähemmistöjä, joten lipun vaihto on seuraava vaihe!

Comments are closed.