Koti Uutisia Kotimaa Mielipidepoliisi: pelkkä linkki “rasistiseen” materiaaliin voi johtaa rikosepäilyyn

Mielipidepoliisi: pelkkä linkki “rasistiseen” materiaaliin voi johtaa rikosepäilyyn

10

Poliittisen poliisin erikoisjoukot eli valtakunnallinen vihapuheryhmä kertoo, että pelkkä linkki “rasistiseen” materiaaliin voi johtaa rikosepäilyyn. Asiasta tiedottaa Keskisuomalainen. Lehden mukaan mielipidepoliisi kirjasi vajaassa vuodessa vajaat 300 rikosilmoitusta “rasistisista netin sananvapausrikoksista”.

Kansaa vihaavan mielipidepoliisin uhreiksi päätyvät myös kansalaiset, jotka uskaltavat julkaista rikollisten kuvia netissä. Esimerkiksi näpistelijän kuvan ja henkilöllisyyden netissä julkaissut kauppa sai 20 päiväsakkoa “rikoksestaan”. Myös pedofiilin kuvan ja tietojen paljastamisesta lankesi 40 päiväsakkoa lasten turvallisuutta edistäneelle kansalaiselle.

Poliittisen poliisin tulokset puhuvat myös selvää kieltä. Noin 300 kirjatusta rikosilmoituksesta jopa 40 prosenttia kirjattiin “rasistisista” netin sananvapausrikoksista. Poliisi muistuttaa myös kansalaisia siitä, että heidän olisi paras ymmärtää, että mielipidepoliisi tulee ahdistelemaan heitä, jos he eivät poista esimerkiksi “rasistista” kommenttia omalta Facebook-sivultaan.

– Kiihottamisrikoksessa tunnusmerkistö on hieman laajempi kuin kunnianloukkauksessa, koska siinä myös saatavilla pitäminen on rangaistavaa. Jos joku muu kirjoittaa Facebook-sivustollesi vaikkapa rasistista materiaalia, ja tulet tietoiseksi siitä etkä poista sitä, voit syyllistyä itsekin rikokseen, kirjoittaa Keskisuomalainen.

Lähde: Keskisuomalainen

10 KOMMENTIT

  1. “Sananvapausrikos”. Onpa absurdi termi. Näin Suomessa vuonna 2018, jossa punahörhöt jyräävät.

  2. Suvakkien “logiikka” on tätä tasoa: myös suomalaiset tekevät Suomessa rikoksia, joten on O.K. että laittomat maahantunkeutujat myös tekevät rikoksia Suomessa.

    Kaasuttaa pitäisi koko perkeleen sakki. Ja älkää, hyvät ihmiset, MISSÄÄN NIMESSÄ oikeilla nimillänne ja yhteystiedoillanne touhottako menemään täällä internetissä.

    • Mitali. Kyseisen linkin julkaisu on kulttuurimarxistinen sankariteko, josta saa Työtätekemättömyyden Sankarin arvonimen kera läkkipeltisen mitalin ja puolen hassiskilon sekä Sillanpään signeeraaman valmiiksi täytetyn peräruiskepumpun.

    • Suomessa on kahdet eri lait: yhdet meille ja toiset vassareillle/jutkuille/maanpettureille/neekereille+hiekka-apinoille. Eli ei tule.

Comments are closed.